- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета вие сте...
Така малко ми е тъпо...Искам да си намеря гадже,знам ще кажене не стой пред компа,а ходи по дискотеки,излизай,ала бала...Тва го правя,ама вижте ся,аз бия малко в друга посока...С моя най-добър приятел всеки ден сме заедно по 10-15 часа...Та вижте как седят нещата,значи той има по-голям успех с момичетата от мен , намират нещо.... ..Незнам защо при положение,че се лигави постоянно,казва супер малуумни работи и ми е чудно и вие ли харесвате такива момчета,понякога прилича на пълен простак,на някакъв каруцар от село,докато аз се лигавя,но когато съм с него...Понякога умира да се смее на моите простотии,но това не го показвам пред момичетата,за да не изглеждам глупаво и като някакъв слупак...Та въпроса ми е:какви момчета харесвате,такива дет се лигавят 90 % от времето и се праят на шутове(като приятеля ми) или някви по-сериозни(като мен)Офф незнам някво м ие тъпо...Чудя се как да се държа
най-добре се дръж с двете ръце на кръста и давай напред-назад![]()
да не забравиш да увеличаваш скоростта
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
\Първоначално написано от tuzaro
/ А сега сериозно... Ми май момиченцата по-харесват лигавите...
Поне аз с такова впечатление оставам... Амаа... не е много правилно да ги делиш на лигави и сериозни... сложи и 3-ти вид "50/50"
100% ще изберат моето предложение
![]()
Човек твоя приятел има успехи с момичетата защото успява да ги разсмива. Момичетата на тази възраст се смеят на лигавни други на друго. Те обичат такива момчета. В твоите очи той тъпа лигавня, в техните весело жизнерадостно момче с чувство за хумор.
Да бе и за какво ми е лигав?Да трябва да го дондуркам и да ми се прави на интересен по цял ден...Това не е начина просто.Не знам дали ме разбираш...тъпо е ...такива като него ги има на всеки ъгъл,а малко са момчетата с твърд характер,сдържани и отговорни.Зависи колко са големи момичетата.Ако са на по 13-14 много ясно,че ше се смеят щото са лигли и той им се струва интересен.Ти не се опитвай да се правиш на такъв какъвто не си.Рано или късно ще си намериш момиче,което наистина има акъл в главата-мога да ти гарантирам.![]()
![]()
![]()
Аз лично предпочитам момчетата да са сериозни но и малко лигавня от време на време не е зле нали все пак трябва нещо да разведрява обстановката.Защото ако момчето само седи с скръстени ръце и е някав сериозен ще е доста скучен.За това трябва всичко да е умерено и от едното и то друго.Така че не се бои понякога да се отпускаш пред момичета.Аиде успех за напред:P \
/ \
/
Аз харесвам мъже, не момчетаРазбираш ме какво искам да кажа, нали Авторе?
![]()
>>> House Music <<<
От 5 дена си самаПървоначално написано от Insatiable
![]()
да се земем
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Опитай да си и от двете по равно.. Може пък да имаш по-голям успех.
Животът е адът описан в Библията!
Не понасям нито лигави момичета, нито лигави момчета... Е да, има си време за базици и шеги и майтапи, както искате го наречете, но по принцип харесвам сериозните момчета,... Но се пак, аз мисля така, но не и повечето момичета![]()
Харесвам такива като сегашното ми гадже:сериозни с чувство за хумор.
Eiiiiiiii kato kazvate tva se opisvate men,staratelen,sd1rjan,intiligenten,otgovoren,ponq koga zapaven,eiii kak mi olu4ihte haraktera...NE be vijte sq kat si imah jena t1i de gadjes neq bqh seriozen,i kogato i be6e t1po,kogato i be6e nqkvo kofti,se opitvah ad q zabavlqvam i si msilq 4e dosta dobre se sprqvqh,za6toto v pove4eto slu4ai uspqvah da i podobrq nastroenieto..Abe m-do dr az ne s1m pritesnitelen,ama mi e malko t1po da po4ne6 da zaribqva6 primerno nqkvo mace kat sa ligavi6...Ddz ima si vreme i mqsto i moment za vsi4ko,az gi zabavlqvam kogat e vremeto,pone spored men...
Първоначално написано от Insatiable
Let The BEAT Control Your Body
абе среднозащото и аз съм по-лигав на моменти
но сякаш предпочитам сериозни момичета
, но те са малко ....
аз харесвам, когато си себе сине се стреми толкова да се харесаш на мацките, играейки роли, а си бъди ти
![]()
всички обичат "лошия тип" нема спор, аз съм си добро момченце, ама съм и добър артист и много добре го играя "лошия", тъпия, простия и непукиста... да видиш кво става га го включа тоя образ![]()
To tva i az moga da se ligavq i da ta nakaram da se napikae6 ot smqh,ama 6e izglejdam i dosta glupavo, mislq i tva ne mi se nravi mnogo mnogo...
М дам най-добре да е пораснал вече да е сериозен,но не пречи от време на време на пуска бъзици.Намери си момиче,което да иска серозно момче,но недей да си винаги сериозен----бъди забавен и с момичетата![]()
Предложение ли ми правиш?Първоначално написано от tuzaro
![]()
В момента се наслаждавам на живота... на свободния живот![]()
>>> House Music <<<
pff... az vse popadam na nqkfi seriozni .. ama za smetka na tva kat gi fane lignqta nqma spirka![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
дамм и с това съм съгласнаПървоначално написано от -4arovnata-
Едно момче задължително за мен трябва да има чувство за хумор! Ама ако ми са лигави ... не ги понасям както и момичетата! :P
Точно така-това е златната средаПървоначално написано от sasha_90
![]()
Харесвам мъже,които знаят как да спечелят една жена,без клоунски номера![]()
![]()
Дръж се естествено!
offline forever!