.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Момичета вие сте...

Така малко ми е тъпо...Искам да си намеря гадже,знам ще кажене не стой пред компа,а ходи по дискотеки,излизай,ала бала...Тва го правя,ама вижте ся,аз бия малко в друга посока...С моя най-добър приятел всеки ден сме заедно по 10-15 часа...Та вижте как седят нещата,значи той има по-голям успех с момичетата от мен , намират нещо.... ..Незнам защо при положение,че се лигави постоянно,казва супер малуумни работи и ми е чудно и вие ли харесвате такива момчета,понякога прилича на пълен простак,на някакъв каруцар от село,докато аз се лигавя,но когато съм с него...Понякога умира да се смее на моите простотии,но това не го показвам пред момичетата,за да не изглеждам глупаво и като някакъв слупак...Та въпроса ми е:какви момчета харесвате,такива дет се лигавят 90 % от времето и се праят на шутове(като приятеля ми) или някви по-сериозни(като мен) Офф незнам някво м ие тъпо...Чудя се как да се държа

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    най-добре се дръж с двете ръце на кръста и давай напред-назад да не забравиш да увеличаваш скоростта
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    най-добре се дръж с двете ръце на кръста и давай напред-назад да не забравиш да увеличаваш скоростта
    \/ А сега сериозно... Ми май момиченцата по-харесват лигавите... Поне аз с такова впечатление оставам... Амаа... не е много правилно да ги делиш на лигави и сериозни... сложи и 3-ти вид "50/50" 100% ще изберат моето предложение

Супер фен
    Човек твоя приятел има успехи с момичетата защото успява да ги разсмива. Момичетата на тази възраст се смеят на лигавни други на друго. Те обичат такива момчета. В твоите очи той тъпа лигавня, в техните весело жизнерадостно момче с чувство за хумор.

Град
    somewhere over the rainbow
    Да бе и за какво ми е лигав?Да трябва да го дондуркам и да ми се прави на интересен по цял ден...Това не е начина просто.Не знам дали ме разбираш...тъпо е ...такива като него ги има на всеки ъгъл,а малко са момчетата с твърд характер,сдържани и отговорни.Зависи колко са големи момичетата.Ако са на по 13-14 много ясно,че ше се смеят щото са лигли и той им се струва интересен.Ти не се опитвай да се правиш на такъв какъвто не си.Рано или късно ще си намериш момиче,което наистина има акъл в главата-мога да ти гарантирам.

Аз лично предпочитам момчетата да са сериозни но и малко лигавня от време на време не е зле нали все пак трябва нещо да разведрява обстановката.Защото ако момчето само седи с скръстени ръце и е някав сериозен ще е доста скучен.За това трябва всичко да е умерено и от едното и то друго.Така че не се бои понякога да се отпускаш пред момичета.Аиде успех за напред :P \/ \/

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Аз харесвам мъже, не момчета Разбираш ме какво искам да кажа, нали Авторе?
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    От 5 дена си сама да се земем
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Опитай да си и от двете по равно.. Може пък да имаш по-голям успех.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Не понасям нито лигави момичета, нито лигави момчета... Е да, има си време за базици и шеги и майтапи, както искате го наречете, но по принцип харесвам сериозните момчета,... Но се пак, аз мисля така, но не и повечето момичета

Мега фен Аватара на sasha_90
    Харесвам такива като сегашното ми гадже:сериозни с чувство за хумор.

Eiiiiiiii kato kazvate tva se opisvate men,staratelen,sd1rjan,intiligenten,otgovoren,ponq koga zapaven,eiii kak mi olu4ihte haraktera...NE be vijte sq kat si imah jena t1i de gadje s neq bqh seriozen,i kogato i be6e t1po,kogato i be6e nqkvo kofti,se opitvah ad q zabavlqvam i si msilq 4e dosta dobre se sprqvqh,za6toto v pove4eto slu4ai uspqvah da i podobrq nastroenieto..Abe m-do dr az ne s1m pritesnitelen,ama mi e malko t1po da po4ne6 da zaribqva6 primerno nqkvo mace kat sa ligavi6...Ddz ima si vreme i mqsto i moment za vsi4ko,az gi zabavlqvam kogat e vremeto,pone spored men...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Let The BEAT Control Your Body

абе средно защото и аз съм по-лигав на моменти но сякаш предпочитам сериозни момичета , но те са малко ....

аз харесвам, когато си себе си не се стреми толкова да се харесаш на мацките, играейки роли, а си бъди ти

Супер фен
    всички обичат "лошия тип" нема спор, аз съм си добро момченце, ама съм и добър артист и много добре го играя "лошия", тъпия, простия и непукиста... да видиш кво става га го включа тоя образ

To tva i az moga da se ligavq i da ta nakaram da se napikae6 ot smqh,ama 6e izglejdam i dosta glupavo, mislq i tva ne mi se nravi mnogo mnogo...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    М дам най-добре да е пораснал вече да е сериозен,но не пречи от време на време на пуска бъзици.Намери си момиче,което да иска серозно момче,но недей да си винаги сериозен----бъди забавен и с момичетата

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    От 5 дена си сама да се земем
    Предложение ли ми правиш?
    В момента се наслаждавам на живота... на свободния живот
    >>> House Music <<<

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    pff... az vse popadam na nqkfi seriozni .. ama za smetka na tva kat gi fane lignqta nqma spirka
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    pff... az vse popadam na nqkfi seriozni .. ama za smetka na tva kat gi fane lignqta nqma spirka
    дамм и с това съм съгласна

Едно момче задължително за мен трябва да има чувство за хумор! Ама ако ми са лигави ... не ги понасям както и момичетата! :P

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Харесвам такива като сегашното ми гадже:сериозни с чувство за хумор.
    Точно така-това е златната среда

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Харесвам мъже,които знаят как да спечелят една жена,без клоунски номера

Дръж се естествено!
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си