.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Винаги съм се дразнил на това... и ще продължавам да се дразня. Ето заради такива лигави говеда, любовта се е превърнала в поредния комерс - тема за чалга песни, повод за харчене на пари и параван за секс...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За човек, чакал от гаджето си тези думи над 2 години, за мен те имат огромен смисъл. Никога не ги казвам напразно, никога не съм ги получавала напразно. Обичам те казвам с цялото си сърце и не само към любимия. за мен обичам те има огромен смисъл и значение......та аз съм ги чувала от устата само на 1 мъж и то след 2 години и 3 месеца връзка с него!
    Да, делата са по-важни от думите. винаги съм казвала, че е по-добре да не ти казва, че те обича, но да се държи добре с тебе, отколкото да ти го казва, а да те тормози, бие или насилва.........но все пак, когато твоето "обичам те" е посрешнато от човека, с който си с мълчание...става ти кофти. Нямате и идея какво е след 2 години връзка той все още да мълчи. Тогава исках да ме излъже, хиляди разговори съм водила с него защо е с мен, след като не ме обича........................тези 2 думи били силни за него и на никой не ги е казвал. не искам да се връщам назад, но всяко негово "обичам те" ме изстрелва на върха на щастието, защото знам че е искренно и тов си личи.........Думите не бива да се използват нахалос, мразя те, обичам те са силни думи, зад които стоят силни чевства, които дори и за 1 месец не може никой да провокира във вас. За 1 месец може и да има привличане, харесване, влюбване, но обич няма.....обичта идва с времето, и то времето измеримо с години, а не с дни.

Град
    \/!|)!|\|
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    леко избледняха, но все още съществуват в чистия си и дори могъщ вид
    PuLZzZ

човек обича много пъти в живота си ......
    ....... и един път се влюбва истински!!!!!!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    По мое мнение това са много силни думи и съвсем не ми е ясно защо се казват за "здравей" и "здрасти". Аз съм го казвала на едно момче - сегашния си приятел, който ми е и първият приятел въобще (защото винаги съм искала да съм с човек, с когото има шанс да стане нещо по-сериозно). И си знам, че едва ли след това ще има човек, когото да обикна по същия начин. Знам, че някои биха ме отписали с "Ами първа любов ти е, нормално е сега да мислиш така, но после ще разбереш, че нещата са различни". Но не е така. Вече не съм малка - на 16 съм, а и много пъти са ми казвали, че понякога се държа като по-голяма от възрастта си. Тоест мога да различа дали това в мен е любов, или само привличане. Също съм на мнение, че ако човек обича, обича вечно, и че може да обича истински само веднъж в живота си. Затова, който каквото ще да казва и да прави, няма да повярвам, че в днешно време толкова лесно могат да просъществуват силни чувства (да не говорим, че за дълбоки чувства се изисква време да опознаеш човека до себе си).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

to4no izgubiha smisula si da zatova ne kazvai tolkova 4esto obi4am te a go dokazvai postoqnno

Град
    Лапландия!?
    Така е вече найстина по-често се изрича 'обичам те' без то да има реална почва в сърцето и душата на един човек,всичко е за да има г/д няква атмосфера в взаимоотношенията м/у двама човека,но истинската любов не се чува нито се вижда тя се усеща,но въпреки това едва ли има истинска любов просто съм адски скептична на тая тема

Много жалко, но е вярно. Навсякъде чета все едно и също: "УбИчЪмМм тЪъЪ милуУуУ", а всъщност, когато човек го каже на глас, разбира дали всъщност го чувства. Тези две толкова прости, но всъщност толкова значими думички изгубиха целия си смисъл покрай днешната младежка любов (звуча, все едно съм някаква бабичка, която си мисли, че знае много за любовта, а всъщност нищо не знае ). Скоро, може би, те няма да бъдат толкова силни, колкото са били за това. Те ще бъдат част от ежедневието, ще се чуват навсякъде и постоянно. Което ще е много жалко

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    saglasna sam.... lubovta se prevurna v edna komersiqlna dumi4ka za pove4eto hora
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ех, аз пък го казах на приятелката си още преди първата ни среща като гаджета, но бяхме най-добри приятели дълго време... Малко гадно ми стана, че след като започнахме интимна връзка аз и го казах повторно и тя ми отговори с тях, просто за да избегне неудобното положение...
    А според вас, ако си сигурен, че обичаш някого, има ли лошо да му казваш постоянно? Според мен не, ама повечето от вас са по интелигентни от мен, и за това питам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е нужно също да е постоянно. Не може да хапваш мусака у вас, да се обадиш на гаджето си и да кажеш-ега ям мусака. А, да обичам те. Звучи тъпо и несериозно. Не е нужно да се казва по хиляди пъти на ден, за да е потвърдиш, че е така. Дори и 1 път в месеца казано, то има по-голяма стойност от изтърканото обичам те за здравей и обичам те вместо лека нощ.
    А колкото до онова човек обичал много път, а се влюбвал 1 път...за да обичаш, трябва да си бил влюбен, но любовта ти рядко ще прерастне в обич. Оправи си твърдението-точно обратното е!

От авторката: Също така мисля, че са много банални някфи смсчета от рода на -ти си роза ти си крем..- който някой хора си пращат в знак на "ГОЛЯМАТА СИ ОБИЧ" и зарършват с 'loff tee" нещо от тоя род..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Голям фен
    Аз например много се дразня,когато от някъде чуя или прочета да се споменава за"ОБИчКАНЕ".Направо ми се драйфа от тази думичка.Когато някои обича,казва обичам те,а не обичкам те.Толкова е лигаво и клиширано това вече.Е,дано да сме разбрали

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Opredeleno ve4e po4vat da se izpolzvat ot vseki i po vsqko vreme bez 4uvstvo Mnogo se drazna na takiva hora ama kvo da pravq sa...

Така...
    1-во имаше такава тема
    2-ро напълно съгласна съм с теб за това че хората казват "обичам те"просто така,но има хора(все още) за които тези думи значат много,но не съм съгласна с това че трябва да го доказваш.....То се разбира само по начина по които го казваш..................

Град
    Пловдив-Лондон
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    леко избледняха, но все още съществуват в чистия си и дори могъщ вид
    Мхм...така си е!
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

az sum dokazala obi4ta si i priqtelq mi znae 4e ne mu go kazvam toku taka
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Mi verno si e 4e mnogo hora gi kazvat a dori i ne znaqt zna4enieto im prosto gi kazvat ei taka..Az oba4e vqrvam v dumite obicham te,i dori dumata obicham te q kazvam vseki den na moeto kotence 6tot mnogo si go obicham kakto i toi mene i sme si go dokazvali 4e se obichame

и според мен малко за поизбледняли тея думи,защото вече мн малко хора познават истинското значение на "Обичам те".аз съм на принципа"най-лесно можеш да кажеш на някой че го обичаш,когато не е така"-поне така си мисля,а пък и един човек който наистина те обича,ще търси всевъзможни начини да ти го покаже а не само да ти каже "оби4ам те"
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

Град
    kadeto iskam
    Това мн зависи от хората, думите "обичам те" не са "избледнели" а просто повечето хора не знаят кога и как и на кого да го кажат, тва се случва най често при двойките под 18год.
    Който са в некаква един вид еуфория че просто имат човек до себе си имат гадже и го казват без да се замислят колко мн значат тея думи. Според мен трябва да го кажеш когато го чувстваш а не например просто на човека до теб да му стане по добре. Казвам мн трудно обичам те до сега сам го казала само на 1 човек и то беше минало година докато му го кажа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си