- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Думите "оБичам те" ..
Здравейте на всички!
Пиша ви, защото искам да си кажете мнението.. не смятате ли, че думите 'оБичам Те' вече почти изгубиха смисъла си?не се ли превърнаха в нещо, което всеки използва, когато му скимне?Не изгубиха ли, истинския си смисъл и чувство..![]()
![]()
Просто искам мнения, защото лично аз смятам, че някой хора не осъзнават значението на думите.Познават се с някой човек от 2 седмици, и вече "Оо, мило.. много те оБичам .. бла бла.." ?И как искаМе да повярваме на тези думи,когато те са толкова изтъркани ..
П.С.Аз вярвам на етзи думи, зависи от кого са казани.Някой хора, влагат чувство, а и доказват, че наистина те оБичат а не просто 'празни приказки.."![]()
благодаря за отделеното време и внимание
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
леко избледняха, но все още съществуват в чистия си и дори могъщ вид
tfa e to4no taka teq dumi izgubiha smisul za6totOo Moito "Obicham te " e kato za Zdrasti na vseki go kazvma eii mn te obi4am .. a pyk ne e taka no go kazvam
mhm..naistina ve4e stana taka. puk i da ne hodqt ot 2 sedmici... prosto ne sa izpitali obi4ta i nz kakvo e.
М и според мен вече никой не зачита значението на 'обичам те' За най-малкото нещо и всеки е готов да каже,че те обича.Аз още не съм го казвала на никой...чакам подходящия човек и подходящия момент![]()
![]()
Verno 4e se poizturka malko..
NaIStiNa Obi4aM te Se KaZvA Ot VsEkI nA VseKi S oIviD IlI BeZ NoOo ....![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
в нашето време вече много рядко някой обича истински...мисля че почти тази дума изчезна
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
дам...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
offline forever!
Като видя написано някъде
Мн0гУууу сИ УбичкЪЪъм милУту
Ми се драйфа...
А иначе...аз го казвам...и смятам,че влагам смисъла...
Нищо,че 100% не ги казвам на най-голямата си любов и бля бля.
mi te naistina sa izstarkani seki vtori obi4am te nemoga bez teb i nz kvo a spored men dori nz smisala na tiq dumi i az sam go kazvala bez da go 4uvstvam ama v kraq na smetka na kogo mu puka dali te lyjat ili ne qko vi e i posle seki si poema po patq![]()
az pyk vqrvam v tqh![]()
v segashnata mi vryzka - godina , "kazvaneto" beshe dosta kysno , spored pritetite normi "sled 3tata celuvka" smqtam , che behse navreme ... dosta izstradani . no i do tam se stigna , kazvaneto ne e vsichko , ne sa sumnichki za zavyrshvane na sms ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
така е.... станаха като клише вече.... и това е жалкото... няма я тръпката... Не трябва да е така .. аз мисля че за едногодишна връзка съм осъзнала какво е да обичам .. и съвсем искрено го казвам към половинката ми .. и не съм му казла на 2рата седмица "милуууу мноу тъ убичъм.."![]()
а относно хората , който на 3-тия ден осъзнават ,че той/тя е любовта на живота им и "ние ще се обичаме вечно" .... няма да коментирам...
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
не е ли по-важно да показжаш и доказваш, че обичаш някого, а не само да му кажеш "обичам те"
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Истина е!
За съжаление малко са тези, които осъзнават каква отговорност носят тези две думички... Може би просто защото не могат да разберат какво значи да обичаш - да се посветиш на някого, да му дадеш всичко, което имаш, да обещаеш дори това, което не притежаваш (?!) И точно, както обясни някой преди мен в поста си "...казвам го като "Здрасти"..." - ето в това се корени целия проблем - нима е толкова лесно?? Да, красиво е, когато думите идват от сърцето, обезценяването (или по-скоро използването им с користни цели), обаче, води след себе си само болка и разочарование...
ami otkakto 1 pyt povqrvah na tezi dumi a v posledstvie stra6no mn me zabolq ne vqrvam v tqhnata stoinost 6oto vseki vtori tfa povtariq noo ......
Това си е напълно вярно. Не може да излезеш на първа среща с някого, а той да твърди колко много те обича.
Това е тъпо. А и дори за седмица,две, не можеш да кажеш със сигурност, че обичаш дадения човек. Трябва прекалено много време, за да може да осъзнаеш дали наистина изпитваш тези чувства към дадения човек. не става просто така, защото трябва да го кажеш. Първо трябва да се почувства.
Не мисля че са избледняли. Зависи кой и на кого ги казва де. Аз съм ги казвал само на 2 момичета в целия си живот и то винаги доста след като е започнало всичко и наистина го знам със сърцето си.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Естествено, че за загубили значение.. то толкова работи загубиха значение, камо ли тези две думички. Всяка втора чувам да казва: "Обичам тъъъ милуу".. загубиха значение определено.
Еми времената се менят за съжаление. Познавам много хора които наистина употребяват тези и подобни думи без да влагат никакво значение в тях.Но аз лично когато ходя с някой му казвам това чак след месец може биили просто тогава когато наистина почувствам това,което ще кажа и така...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
При всеки е различно... Наистина тези думи започнаха да се използват на първия-втория ден от една връзка,което за мен е напълно недопустимо! За да се изрекат тези думи според мен трябва наистина да ги чувстваш,а не просто защото сте принудени едва ли не,понеже отсрещния е казал "Обичам Те"... За мен тези думи са толкова важни,колкото е и еднопредложение за брак...Важни са делата,а не думите и както казваше Милена от Острова на искушението : "Думи,думи..ЛЕПКАВИ ПЕТНА!!"
mhm,naistina nqkoi hora oshte na vtorata sreshta s daden chovek i kazvat"obicham te".........pffffffffobache kato se zamislq kolko mnogo vreme minava dokato az go kaja...znachi sa ostanali i takiva hora,za koito tezi dumi znachat neshto
![]()
Вече почти всеки ги казва ей така,но мисля че все още има хора които ги казват в истинския им смисъл![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Досега на момиче не съм казвал обичам те поради простата причина че не съм се влюбвал. Това са силни думи и трябва да се казват на хората които заслужават във вашите очи. Не трябва да се казват от сърце, а да се доказват от сърце иначе си е чисто голословие и лицемерие. Но този който ги казва на всеки срещнат, доказва само простотията си и това че никога не е усещал любовта т.е. това са дечицата в пубертета които 5 минутки обичаат 1 човек а след още 5 мин друг![]()
![]()