За човек, чакал от гаджето си тези думи над 2 години, за мен те имат огромен смисъл. Никога не ги казвам напразно, никога не съм ги получавала напразно. Обичам те казвам с цялото си сърце и не само към любимия. за мен обичам те има огромен смисъл и значение......та аз съм ги чувала от устата само на 1 мъж и то след 2 години и 3 месеца връзка с него!
Да, делата са по-важни от думите. винаги съм казвала, че е по-добре да не ти казва, че те обича, но да се държи добре с тебе, отколкото да ти го казва, а да те тормози, бие или насилва.........но все пак, когато твоето "обичам те" е посрешнато от човека, с който си с мълчание...става ти кофти. Нямате и идея какво е след 2 години връзка той все още да мълчи. Тогава исках да ме излъже, хиляди разговори съм водила с него защо е с мен, след като не ме обича........................тези 2 думи били силни за него и на никой не ги е казвал. не искам да се връщам назад, но всяко негово "обичам те" ме изстрелва на върха на щастието, защото знам че е искренно и тов си личи.........Думите не бива да се използват нахалос, мразя те, обичам те са силни думи, зад които стоят силни чевства, които дори и за 1 месец не може никой да провокира във вас. За 1 месец може и да има привличане, харесване, влюбване, но обич няма.....обичта идва с времето, и то времето измеримо с години, а не с дни.