Into the great wide open... Under the sky so blue...
По мое мнение това са много силни думи и съвсем не ми е ясно защо се казват за "здравей" и "здрасти". Аз съм го казвала на едно момче - сегашния си приятел, който ми е и първият приятел въобще (защото винаги съм искала да съм с човек, с когото има шанс да стане нещо по-сериозно). И си знам, че едва ли след това ще има човек, когото да обикна по същия начин. Знам, че някои биха ме отписали с "Ами първа любов ти е, нормално е сега да мислиш така, но после ще разбереш, че нещата са различни". Но не е така. Вече не съм малка - на 16 съм, а и много пъти са ми казвали, че понякога се държа като по-голяма от възрастта си. Тоест мога да различа дали това в мен е любов, или само привличане. Също съм на мнение, че ако човек обича, обича вечно, и че може да обича истински само веднъж в живота си. Затова, който каквото ще да казва и да прави, няма да повярвам, че в днешно време толкова лесно могат да просъществуват силни чувства (да не говорим, че за дълбоки чувства се изисква време да опознаеш човека до себе си).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"