По мое мнение това са много силни думи и съвсем не ми е ясно защо се казват за "здравей" и "здрасти". Аз съм го казвала на едно момче - сегашния си приятел, който ми е и първият приятел въобще (защото винаги съм искала да съм с човек, с когото има шанс да стане нещо по-сериозно). И си знам, че едва ли след това ще има човек, когото да обикна по същия начин. Знам, че някои биха ме отписали с "Ами първа любов ти е, нормално е сега да мислиш така, но после ще разбереш, че нещата са различни". Но не е така. Вече не съм малка - на 16 съм, а и много пъти са ми казвали, че понякога се държа като по-голяма от възрастта си. Тоест мога да различа дали това в мен е любов, или само привличане. Също съм на мнение, че ако човек обича, обича вечно, и че може да обича истински само веднъж в живота си. Затова, който каквото ще да казва и да прави, няма да повярвам, че в днешно време толкова лесно могат да просъществуват силни чувства (да не говорим, че за дълбоки чувства се изисква време да опознаеш човека до себе си).