- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв тип?
interesno mi e da popitam kak izglejda za vas idealnata jena/myj![]()
na men mi e interesno ti kak izglejda6, da re4em, ima6 li bolen mozak, psihi4no razstroistvo, umopomra4ena li si? .. samo na 1wata stranica ima 2 takiva temi -_-
zashto trqbva da ima to4en tip??![]()
![]()
IdeAlNaTa JenA - Az
IdEAlIq MuJ - MoQ![]()
![]()
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
според мен няма идеални
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
+1Първоначално написано от lost_girl_in_love
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ми и според мен няма идеални хора. Всеки си има някакви недостатъци![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
никой не е идеален и точно това им е хубавото на хората![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
+1Първоначално написано от Water_lili
Do you speak Salsa? .......
Spored men vuprosa e "idealniat za vas muj" ,taka 4e ne e nujno da se uto4niava 4e niama idealen muj.
Ami za men idealniat muj e s kesteniava ili 4erna kosa zaduljitelno.Ostanaloto se znae.
Vuprosut mislq, che beshe kak izglejda idealniqt, a ne dali ima idealni hora. Za men idealnata jena e s hubavo tqlo i veselo i palavo izluchvane, koqto kombinira zabavniqt nachin na jivot s interes kum kulturata i poznaniqta - Lubopitnata igrivka.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
никой не е съвършен - всеки си има недостатъци , които го правят уникален и по един или друг начин сладък.
Ако всички бяхме идеални светът нямаше да е интересен и нямаше да е това което е сега,не съм срещала досега идеалния мъж за мен,и сигурно няма и да го срещна,но ако го обичам,дори той да има недостатъци и за другите да не е идеален за мен той ще е най-идеалния и най-перфекния мъж на земята![]()
:P