.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Етоо дее за това съм аз

Пич вземи поразгледаи в нета за комбат 18 за формат 18 за ККК и виж земи направете някои малка групичка от верни на наща родина хора и така ... както ние тук.. и бои ! Над боклуците и другите боклуци които мърсят наща страна!

Цитирай Първоначално написано от namina
    С теб съм естествино,но и да гласуваме........сичките ни лица на БЪЛГАРИЯ са пълни боклуци без Бойко Борисов.Да не гласуваме ..........пак не става,защото трябва да имаме президент,и всички лица ,които имаме.Това е мойто мнение.......
    За сега просто не ми идва на акъла.

Прочети за ИПОН и другите "бизнеси" на Бат Бойко.

Гласуване - ще е хубаво да се гласува заради собственото мнение, а не заради мнението на мнозинството.

В първата страница имаше идея за сайт за сирачета и още нещо - това са частни инициативи. Те МНОГО трудно добиват публичност (не говоря за един форум), а за националните медии. Чаааааааак след това се намесва и политиката (част от управлението на Републиката) и тогава идеята става значима и ефективна. Но това няма как да стане само с желание.

Можеш да направиш следното - не си мятай боклуците по улиците и тротоарите, купувай си билетчета, изплювай се само в кофите, не псувай хората, защото са различни, не псувай политическите партии преди да си се запознала с техните цели (и не гласувай преди да се запознаеш с тях)...... Все неща, които са значими не само за теб, но и за околните.

Просто сега нямаме власта да направим нещо, което ще ни изведе на 1-ва страница. А да - и не започвай митинг. В нашата държава е смешно! Учителите колко време ги мотаха преди да им "вдигнат" заплатите?

Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Пич вземи поразгледаи в нета за комбат 18 за формат 18 за ККК и виж земи направете някои малка групичка от верни на наща родина хора и така ... както ние тук.. и бои ! Над боклуците и другите боклуци които мърсят наща страна!

Републиката е направила хората расисти и дискриминанти! Родината (както и ти наричаш Републиката) няма за цел да има такива симпатизанти! Не го приемай лично, просто методите са Ви първобитни и пораждащи след себе си само конфликти!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ми като не ви харесват тяхните начини намерете други...За съжаление малко са хората , които гледат не себе си , а бъдещето на страната си..

Цитирай Първоначално написано от namina
    С теб съм естествино,но и да гласуваме........сичките ни лица на БЪЛГАРИЯ са пълни боклуци без Бойко Борисов.Да не гласуваме ..........пак не става,защото трябва да имаме президент,и всички лица ,които имаме.Това е мойто мнение.......
    За сега просто не ми идва на акъла.
    а що Бойко да не е боклук?

Щото бие лошите батковци и ги заплашва с истински пистолет.

Guest
    Ибати тъпата тема! Не просто нямам думи! И това не е за тука! А за коша ))

Град
    PLOVDIV
    Народа е толкова изпростял,че повече няма накъде ако някой го интересува мога да му разкажа и на всички де какво имам предвид!
    LOKOMOTIV PLOVDIV FOREVER !!!
    OBICHAM IVAN TASKOV !!!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Слушаме те

Град
    Видин
    Момиче си, не можеш да се биеш, в политиката за жени е трудно...
    но пак можеш да направиш много неща...при нас момичетата помагат като лепим плакати обикновенно...
    http://img508.imageshack.us/img508/1904/p4030003jn5.jpg
    Ето ти идеи за плакатчета, ако не можеш да си намериш...(имам го някъде из компа и на word file ако решиш да разлепиш)
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си