- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължаване на косата...
Какво представлява точно удължаването на коса с ки4ури... тоест прикачването.. и каква е цената.. някой ако знае да пише
мерси предварително
![]()
If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?
Така... сега ще си кажа филосовското мнение.Ще се изразявам така както аз мога тей че да не ви прави впечатление.
Има няколко начина с щипки. Те се закрепят в корена на истинската коса и доколкото знам не пречи да се къпеш с нея и да спиш,но отвреме на време трябва да ходиш да ти ги закрепят отново.(Така се води,даже трябва доста често да ходиш)
Има и нещо като на лети(лентичка и там е косата)който се залепят в самата кожа на главата. Според мен те са и по удобни не се налага постоянно да ги слагаш махаш разместваш и т.н..
Апък може и да ти я впретът (което мисля е по скъпо) сигурно си виждала как го павят в "пълна промяна" например.
За цената с точност немога да ти кажа ама за първите две сто лева най-мноооого те оправят.![]()
Iskam da napravq nqkolko popravki na predniq post... Ima kosa koqto e sys shtipki no tq ne e nujno da hodish da ti q razkrepvat nanovo.. zashtoto sam si q slagash kogato pojelaesh.. i q mahash syotvetno... Drugia vid e kogato ti q zakachat chrez edni lepila.. vryzvat q neshto tam... gledala sym kak go pravqt ama ne sym sigurna kak se kazva... i togava trqbva da se hodi za da ti q premestvat nagore zashtoto samata kosa ti rasne... A tretoto e s lentichki.. edna moq priatelka si beshe pravila takiva.. ama na mene neshto ne mi izglejdashe estestveno... kakto i da e.. tova si e lichno moe mnenie... A otnosno cenata tq varira ot tova kolko reda kosa iskash da si prikachish... no opredeleno e skypichko... i ne mislq che 100 lv biha ti stignali...
бях чула,че с щипки е към 800 лв и всяка седмица по 100 лв за нови...
g
![]()
![]()
ама невъзможни глупости сте писали ВСИЧКИТЕ !!!
тресите на щипки са най-лесни за подържане, защото не е нужно да миеш косата всеки път, съответно и да я оформяш; също ги сваляш ги когато спиш и така косата се запазва хубава за по-дълго време.
друг начин е не на лентички, а пришита. тресата се пришива на няколко места за твоята си коса и на 2-3 месеца трябва да отиваш да ти я повдигат.
третият начин е с кератин(не някакво лепило), косата не е на цели редове, а на отделни кичури, които се залепват за твоята коса.