- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За нерви ???pls pomogneteeeeee...
Първоначално написано от natity91
И аз съм така. Но съм предупредила приятелите ми (тези, които не са ми приятни, не съм ги предупредила), за да знаят, когато съм ядосана, да не ме докосват, защото може да направя нещо, за което после ще съжалявам
![]()
Иначе незнам. Аз сега гледам да не се ядосвам много. Или, ако се ядосам, след това почвам да дишам по този начин (понеже като се ядосам, започвам да треперя. Да де, по принцип, когато съм нервна започвам да треперя): Затварям очи и започвам да вдишвам през носа, издишвам през устата. Едно вдишване-издишване трябва да стане за около 4-6 секунди и така го повтарям около 10-15 пъти. Така се успокоявам. Незнам защо, но се успокоявам.
![]()
Сетих се сега. Има едни хапчета Валериан. Помагат при безсъние, нервна възбуда, невроза, сърдечни оплаквания свързани с хипертония, климактериум (това го преписах от опаковката). Около 1 левче е, ама помага наистина. Без рецепта. Аз го пия най-вече като не мога да заспя. Обаче не го пия, ако не мога да заспя, а на другата сутрин съм на училище, защото няма да чуя алармата на телефона ми
![]()