- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неискам да ги нараня..
... Незнам ко да права вече .. хода с едно уникално момиче хубавоо мило обича ме но преди около месец тя ме прееба мн гадно и тогава почнах си лафа с едно друго момиче и се зближихме и сега другото момиче ми каза че ме обича ии аз иам некфи чувства към нея и незнам сега какво да правя защото и 2те значат много за мен а незнам какво да правя неискам да нараня нито една от тях .. а пък изпитвам към 2те чувства и отгоре на всичко се зарибявам с други момичета .. напрау незнам вече ко да правя и как да постъпя и кое е правилното решение
Otde nie da snaem koi TI da isbere6 kwa e raslikata dali as ili ti igraem na on4e bon4e prosto re6i koi obi4a6 powe4e!!!
Която и да избереш предполагам,че мисълта за другата няма да те остави на мираЗатова си почини малко от тях и виж коя ти липсва повече
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имам един приятел, който имаше такъв същия проблем... Остави ги момичетата да решат... Излез с двете и им кажи, че имаш еднакви чувстваи към двете, че и двете са "уникални" по свои си начин... Кажи им, че неможеш да избереш с коя да си, и така те трябва да вземат решението![]()
![]()
mii nqma kak da im go kaja 6e stane lo6o ei sega se pribrah ednata mi zvunna vlezi v skype pi6a i tuka drugata me 4aka v kafeto napravy sym lydnal ii nemza
Ем събери смелост и им кажи, инче ще откачиш ако продължаваш в този дух...Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
mii iskam si gi i 2teama nemoje .. ii mai po dobre da si ostana s moita priqtelka shot tq kato me be6e zarqzala predi mn stradah ii neiskam pak taka .. vupreki 4e taka 6te naranq tfa momi4e koeto e naistina mn milo i hybavo ii iskrenno no..
Еми успех тогава и дано си взел правилното решениеПървоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
![]()
![]()
Направи това което мислиш, че ще е добре за теб.
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
+1 пък и 1 "обичам те" в наши дни не е много убедително![]()
Saglasna sam 4e trqq si po4ine6 i da vidi6 koq pove4e ti lipsva.![]()
![]()
Авторе. Като искаш да си с двете бъди и с двете, но без да те разберат. Начукай им го едно хубаво и си дигай чуковете. Не забравяй златното правило - всичко е позволено, важното е да не те хваната и да те хванат голяма работа. Прави си кефа и не му мисли много много. Едната те е прецакала - това не ти ли говори нещо ? Можеш ли да и вярваш ? А какво я спира за втори път да те нарани ?
Успех все пак
Според мен това което ще напиша за мен е най редно....
бъди си с приятелката....защо ли?
Защото ако я скъсаш и отидеш при другата няма може да нямаш шанс да бъдеш отново с нея.... а са на другата като каеш че си имаш приятелка ще те разбере и с думи от рода "понатам защо не" я прати да дири щастието![]()
..Колко си простХващай ги и двете бе,балък
![]()
Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!
Избери второто момиче, все пак това с другото е минало...