- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каде да отидем (усамотим) с приятелката в СОФИЯ
Става дума идният петък....
няма свободни апартаменти.....дайте някфи идей за през деня.... да кажем от 12 до 17....
мола,ситито,може да се мотате по центъра да отидете до южния парк ама тука вече зависи къде живееш.Може да идете в някой ресторант за обяд и после малко разходка и така. а може и у нас да дойдете да станем четирима![]()
При добро време парковете са си супер опция....иначе както бе писано по - горе молове глупости, ама не е особено усамотено....някой филм може да ходите да гледате...
А за другия тип усамотяване..: По малките улички по центъра на София има хотелчета точно с тая цел. За нощ взимат бая, ама може да отидеш и точно по обедните часове има една опция " отдих " ...за няколко часа цената е ниска.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
въх кфи молове..... там точно има най много хора.... идеята да си имаме простор и спокойствие за....Първоначално написано от Sevt
някое почасово хотелче или нещо такова
Дам и аз така си помислих. Значи реклама няма да правя ( имах визитки на няколко хотела, обаче от твърде отдавна не ми се налага да ползвам и съм ги затрил ) обаче срещу ЦУМ и надолу по трамвая има едни малки улички. Е по тях като тръгнеш има много готини хотелчета точно с тая цел. Удобни легла, тоалетна, кабелна пердета приятна обстановка. За нощ взимаха горе долу солено, но отиваш и им викаш нали за отдих някъде в обедните часове и ранния следобед и ти дават някоя стая на прилична ценаПървоначално написано от sharkybul
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
колко прилична
Кво ти пука за цената, нали ще ебеш.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Офф ами човек ще те излъжа понеже от сигурно 2 години не ми се е налагало...ама докато за нощ цените май достигаха до 40-50 лв, то за отдих мисля че бяха не повече от 10.
я кажи скайпа на ЛСПървоначално написано от Sevt
Не ползвам скайп сори.
То така или иначе общо взето с това ми се изчерпва компетенцията по темата...
ако тва нещо на снимката е "приятелката" ти-малее къв вампир-вземи и един чувал за всеки случай......
ужас![]()
![]()
Брато много си тъп. Годежен пръстен ще подаряваш на момичето, а нямаш къде да я заведеш да се изч*кате на спокойствие...И постваш тема в тийн форум. Да ви имам проблемите![]()
Стига бе мацката не е лоша, кво го ментиш момчето :/Първоначално написано от soulripper
Всеки с вкуса си. За мене е повече от чаровна. И на мене ми допада.![]()
За хотел да си чувал?
Да не очакваш някой непознат да ви покани у тях ,за да се чукате с приятелката.
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Готина ти е приятелката, поздравления. Както ти казаха .. на центъра в София има малки хотелчета за 10-тина лева може да се усамотите и да си правите, каквото ще правите![]()
Ако искашпо евтино, покани я у вас, или идете у тях
![]()
абе има големи тъпаци обаче........
се пак сме на по 17-18 нормално е да нямаме собствени жилища нали така
Подразбира се че в нас или в тях не се получава иначе нямаше да питам.....
тея с негативните мнения съм им казал.... живейте си живота по форумите и хранете хората на който завиждате! на другите искрено благодаря
Пич мацката ти е супер, обичай си я и си живейте живота. Това е истината.
Няма кво да се впрягаш за глупости. Успех ти желая.
Ъъъ ? От кога този който изразява негативно мнение завижда ?тея с негативните мнения съм им казал.... живейте си живота по форумите и хранете хората на който завиждате! на другите искрено благодаря![]()
http://noshtuvki.burkan.info/obqvi/gr__Sofiq!4431.html
hf![]()
Аз само да вметна, че съм оперирана от това чувство наречено "завист". Много филми гледате, мили мои дечица.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ем отивате някаде на хотел бе се пак е София се ще намерите някаф по ефтин... още малко и ще питате а каде да са.... на легло ли на пода ли...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..