- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каде да отидем (усамотим) с приятелката в СОФИЯ
Става дума идният петък....
няма свободни апартаменти.....дайте някфи идей за през деня.... да кажем от 12 до 17h....
Билярд важи ли ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
хотели за вас няма ли бе![]()
ми в парка да ходят, кво терен ли да им намирам!Първоначално написано от ATAKABG
Аз мога да се усамотя с гаджето и без да правя секс с него. Вие пък веднага, секс. Развратници..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
http://sofia.bghotelite.com/
Тук трябва да има полезна информация.
По малките улички по центъра на София има хотелчета точно с тая цел. За нощ взимат бая, ама може да отидеш и точно по обедните часове има една опция " отдих " ...за няколко часа цената е ниска.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Трябва ни нещо за няколко чака както каза Serv(мерси за помоща пирятел) нещо като хотелче или нещо подобно около центара да не излиза солено
Абе, ти на колко си години, че те е срам да заведеш гаджето си у вас и да я наебеш? Какво като вашите са в другата стая? Казваш й да се държи по-дискретно и да не скимти много високо и готово. От поне 5 години насам, когато съм с момиче в нас и има някой родител в апартамента, никой не смее да влезе, защото им е ясно какво може да има. Влизат само ако предварително съм предупредил, че няма проблеми.![]()
Левски шампион але але!
Мен са ме питали "няма ли давлязат", при положение че в момента се прибират. А те не влизат дори когато съм си сам. Може в първите няколко чака от идването на гостенката, или ако е някоя която не са виждали от доста време, ама в повечето случаи са само приятелики. Има един случай за който fake разказа, ама не е чак толкова фрапиращ. При положениече вметвам в разговорите какво правя...Тя сестра ми и снимки била разглеждала. Всъщност ги правех докато майка ми беше в другата стая. fake, тъпо ли ти стана като майка ми, сестра ми и приятелят й се прибраха докато се къпахмеПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
Твоята приятелка едва ли те обича много. При положение, че не обича себе си достатъчно, че да й се прище да ти излезе солено, при това направо горчиво и да изпташ от това само сладост.... Човече, не ви разбирм тийнейджърите. Страстта трябва са си е страст, пък като има любов тярбва да е ммм. Когато се предвижда нещо трябва да е скъпарско. А хотелоте са си шит. Колкото и да са скъпи. При това даже не могат да бъдат достатъчно мръсни, когато си си все пак с любимата/любимия.Първоначално написано от sharkybul
Ти оттогава ли мразиш билярда?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...