- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- България на 3то място в света по деца пушачи
Не се очудвам, в БГ почти всички пушат най-вече тиинейджърите.. Като съм си в Бг където и да отида се пуши като кумин.. в кафетата най-вече е пълно с деца 12-18, които не спират да пушат.
Аз не пуша, мн рядко, само когато пия де. Иначе като започнах бях на 14...И да като се върнах в БГ за един месец хаха.
I am the substance and the one who has no substance.
Тов въобще не ме очудва - вече сигурно са и повече. Пуша от средата на 8ми клас - тогава пушех по повече. После известно време почти не пипвах цигара, после пак, после малко спрях и т.н... до днес, когато пуша по цигата-две на ден. Мога да спра, когато си поискам и съм го правил - но не искам. Така ми е добре...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
vrag e na sporta oba4e moga da ti kaja 4e v sportnite y4eli6te nai mnogo se py6i.az y4a v sportnoto v varna cqloto daskalo e moje bi kam 600 deca i sam 100% sigoren 4e py6at nai malko 450 ot tqh.pri trevata sa moje bi malko po malko ot teq koito py6at cigariПървоначално написано от DeadpooL
![]()
евала, заслужавате аплодисментиПървоначално написано от style_hip_hop
браво, страната ни е на първо място във всички отрицателни класации
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
може целия ми клас да пуши но на мен не ми пука за нито един от тях а единствено за причтелите ми които не пушат
е има 1 ноще се оправи
тва са спортните училища не е точно вярно защото насякаде се пуши по супер много независимо дали ще е в математическата гимназия или в спотрното...
ama nali se se6ta6 4e tam to4no ne trqbva da ima py6a4i...Първоначално написано от DeadpooL
да но на кой му пука в днешно време
Оставете ги да си съсипват здравето, тъпите пушачи.![]()
Ае не знам за вас, ама мене майка ми ме души 'секи ден...Не разбра, че не пуша!
What you give is what you get!
Голяма работа... да пушат като им се пуши. И аз пуша. И един ден с децата си ще пуша, ако и те се научат (ще се радвам да са непушачи, но няма да ги сцепвам от бой и наказания, ако разбера, че поприпалват).
До гуша ми дойде някой да ми обяснява кое е правилно и кое - не. Направо се чудя как не ви омръзна. Толкова е тривиална тази тема вече.
Свобода на избора. Точка.
Собственост на Canis_Dirus
ti pa zemi namali malko toq podpisПървоначално написано от kakaomen
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
абсолютно 100% ще направя като теб и разсъждавам по абсолютно същият начин...Първоначално написано от _Cuddly_
П.С. Днес в час по японски палнахме заедно с господина като даже той ни разреши и накрая и той се включи като запали![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Ако трябва да съм честна изобщо не ме учудва тоя факт..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Самоуспокоявам се, че такива като вас са единични случаи.Първоначално написано от Dr.Hause
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
О, стига, да не върша престъпление? Едничката ми радост в живота и вие искате да я отнемете.. не искам пък да си говоря с вас![]()
Не говоря за теб. Щом като ти е радост, радвай и се. Но един нормален родител трябва да направи всичко възможно детето му да пропуши. Добра стъпка в тази насока е личният пример.
не пуши цигари, премини като ме на лула
една луличка на ден ми замества 10-ина цигари, няма ташак - а на работа е незаменима причина да си взема почивка за "една луличка" хаха
Изобщо не ме бърка кой пуши, бърка ме къде пуши, а т'ва дето пушите на закрито е супер селяния.
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
А кво, пред заведението ли да тичам? Да придърпвам 2-3 пъти и пак да влизам.. no way! Има си зали за непушачи.
Също така сме в челната тройка по консумация на алкохол сред тинейджърите в Европа.
Май само испанците ни минаваха....или пък ние бяхме на първо място? Абре не помня.![]()
От етична гледна точка пушачите трябва да се съобразяват с непушачите, не както е сега. Знаеме ги "залите" за непушачи с невидимата стена... и е нещо толкова елементарно, ма в кафенцето без пафнеш не е същото явно...Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Кафе без цигара не върви.
А както обяснявах вече на един непушач, винаги се съобразявам, не димя в лицата на хората, даже понякога си държа цигара под масата, за да не им вони толкова, не паля, когато съм в ресторант и те ядат. Малко е, но повече не мога да направя. Пък и никой досега не ми е мрънкал.
Никога.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Благодарско за коетоМеждудругото проблем е и че вентилацията на повечето заведения е на първобитно ниво
![]()