- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път
Лошото сега е че скоро ще го правя за първи път и лошшото е че много се притеснявам Как ще стане ? Дали ще стане хубаво ? всички ми казват просто се остави но немога притеснението си го има и немога да го изолирам и ме е страх че ще проваля всичко
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
maceto ti 4uwstwa su6toto otpusni se nema ni6to lo6o ako se blamira6......
normalno e da se pritisnqva6...no ne sym 4ula do sega nqkoi da e umiral v krevata Taka 4e koeto ne ni ubiva ni pravi po silni Stiskam palci![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
ne e wiiarno imala nekwa det e masutrbirala tolkowa diwo 4e e omrqla ot orgasuma.......Първоначално написано от natity91
Първоначално написано от Zodiac
Знам я приятелка ми беше [-o<и на мен ми е забавно но е сериозно тва
![]()
леко,леко да не ти повярвам. . . .Първоначално написано от wwe11
Имаше таква подобна тема "никога не съм се целувала,ще ми е за първи път, срам ме е, страх ме е да не се изложа.." и.т.н.... Ае първия път ще се притесняваш, ама нали и тва трябва да отминеАко с момичето, което ще ти е първо сте заедно от доста време, ще ти е по-лесно и няма толкова да се притесняваш
К`во стана са ве......аз си мислих че са първи път ша се чука!!А то е било толкоз просто!!
нормално е първият ти път да не бъде (ефекта уау и приятелката ти да крещи от удоволствие.) Тва нещо се оправя с практика.Но все пак внимавай да не прекаляваш
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Тва май треа да е в раздела --> СЕКС ии таам можеш да намериш много теми .. като твойта .. сега няма смисъл всеки да пише едно и също нещо по 1000 пъти ..
ама то тва -ПЪРВИЯ ПЪТ .. ти за целувка ли говориш .. охх не .. що не си уточнил .. закво приказваш ?
Май на никой не му е ясно .. ..
Май на никой не му пукаПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
[quote="Just_say_no"]Май на никой не му пукаПървоначално написано от bRigHt [!
[/quot
Тва едно на ръка .. със сиг ..![]()
![]()
Абе не мога да разбера за какво се говори в темата, за секс ли, за целувка ли...ама като гледам снимката на автора ми прилича на 10 годишен![]()
![]()
Значи все още не си на 15.Първоначално написано от wwe11
И не знам, тва зеленото дето пука супола ли ти е ?