.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    az nqmam bratq i sestri i mislq 4e mi lipsva ponqkoga tova...nemoga da si izkaja mnenieto v tvoq polza...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    пребий я яко
    хахаха
    звучи 'малко' грубо,но си е така
    после като те дразни ще
    казваш,че ще я пребиеш пак
    и няма да смее да е толкова отворена
    хаха
    Напълно съгласна съм с теб.Как може така да ти говори се пак ти си по-голяма.Няма смисъл да говориш с нея,защото тя е малка и няма да те разбере.
    ;]

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Oooooooo brat mi e s16tiq samo me bie tormozi drazni .. tva kelemence na 6 e vse pak ... ebati psina mi .... i nie taak ako iame gosti vednaga po4va da se mazni i pred na6te vse mene me topi :@ @:@
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Сякаш чувам моята история Само дето аз съм на 14,а брат ми е на 5.Пак имаме девет години разлика и е същото.Направо откачам! Понякога вече не знам какво да направя!Отвратително е!И най-гадното е,че брат ми се извъди компютърен гений и по цял ден иска да стои на компютъра и не ми дава да сядам.Аз естествено го изръчквам,когато искам да седна,обаче докато успея си изхабявам сигурно 10 години от живота.Ахх,толкова ме дразни и ядосва и освен това изобщо не ме приема на сериозно Слуща ме само,когато иска нещо от мен.Ето дори преди малко пак се скарахме и той даже ме удари и аз така се вбесих,че му казах:Утре ставам,събирам си багажа и няма да се върна никога повече тук и оставаш сам и си гледай работата без сестра! и Той като почна да реве и вика извинявай како повече няма да те удрям и да те ядосвам(до следващия път ) Така са лапетата кфо да ги правим ще издържим все някак си още две-три годинки,а ако е успеем ще си пием следобедното кафе в лудницата в Бяла заедно

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    Сякаш чувам моята история Само дето аз съм на 14,а брат ми е на 5.Пак имаме девет години разлика и е същото.Направо откачам! Понякога вече не знам какво да направя!Отвратително е!И най-гадното е,че брат ми се извъди компютърен гений и по цял ден иска да стои на компютъра и не ми дава да сядам.Аз естествено го изръчквам,когато искам да седна,обаче докато успея си изхабявам сигурно 10 години от живота.Ахх,толкова ме дразни и ядосва и освен това изобщо не ме приема на сериозно Слуща ме само,когато иска нещо от мен.Ето дори преди малко пак се скарахме и той даже ме удари и аз така се вбесих,че му казах:Утре ставам,събирам си багажа и няма да се върна никога повече тук и оставаш сам и си гледай работата без сестра! и Той като почна да реве и вика извинявай како повече няма да те удрям и да те ядосвам(до следващия път ) Така са лапетата кфо да ги правим ще издържим все някак си още две-три годинки,а ако е успеем ще си пием следобедното кафе в лудницата в Бяла заедно
    Като порасне малкият и годините се изравнят ще се радваш, че го имаш.
    П.П. Преди време аз бях същият като брат ти побърквах сестра ми
    Eventful past is everclear.

Повече от фен
    em vednyj kogato vashte gi nqma nabii sestra si i i kaji 4e ako kaje na roditelite vi 6te q nabie6 pak ama po silno.

Супер фен
    Знам какво е. Но нали е момиче. Почни да я дразниш с гримовете си - сигорно имаш някакви стари, дето не ти трябват. И например като сте сами и започне да те обижда и да те бие й кажи: "еееее аз пък тъкмо мислех някой път да те гримирам с новите ми сенки, ама ти като ме обиждаш няма да го направя", или пък не да я гримираш, а да и ги подариш - като казваш оклко са яки и всички искали като твоите, ама сега като се държи гадно с теб, ще ги дадеш на някакво друго момиче (приятелка на сестра ти), и като ти се извини - даваш и сенките - като й казваш, че ако почне пак да те обижда, ще си ги вземеш

Заплетено е, ама това работеше при мен

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    В интерес на истината родителите ти са прави. Ще видиш като порасне още малко колко по-добре ще ти е.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си