.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    В сърцето му!

Скриване на пъпка

Ако някой знае как да скрия пъпка плс помагайте!!!!

Аз по принцип нямам пъпки, но като ми излезе една мънинка я направа на гигант!!! Знам че не трябва,но не мога да се спра
    Та..с фон дио тен не става нищо Слагах малко руж и отгоре фон дио тен ПАК НИЩО

Ако знаете някаква...как да кажа "домашна рецепта" казвайте, че нямам време да ходя до магазина Направо незнам какво ще правя....

Супер фен Аватара на fake
    коректор за пъпки...
    или
    фон дьо тен и отгоре пудра
    Boots and braces don't make racists!

на мен изключително МНоГо ми помага зинарит---слагаш през ноща и --- ГОТОВО.Но струва около 15 лв....обаче си действа
    Jivotat i film,v koito az igraq glavnata rolq!!!

Чувала съм,че пастата за зъби "изгаря" пъпките,но мисля че трябва още като се появи пъпката да я намажеш Освен фон дьо тен и пудра,мисля че имаше коректори във формата на червило...Но ще трябва да отидеш до магазина

За излекуването на пъпката може би си имаш свои методи, но ето моето предложение за прикриването: Вземаш бучка лед и държиш върху пъпката, след това подсушаваш кожата и слагаш коректор, размазваш го леко с пръстче за да се слее с тена ти и отгоре (за ужким по-естествен завършек) ако искаш можеш да сложиш малко пудра. На мен това ми помага в такива рискови ситуации, дано и при теб стане!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    За излекуването на пъпката може би си имаш свои методи, но ето моето предложение за прикриването: Вземаш бучка лед и държиш върху пъпката, след това подсушаваш кожата и слагаш коректор, размазваш го леко с пръстче за да се слее с тена ти и отгоре (за ужким по-естествен завършек) ако искаш можеш да сложиш малко пудра. На мен това ми помага в такива рискови ситуации, дано и при теб стане!
    иха..това ще го пробвам не бях чувала

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    иха..това ще го пробвам не бях чувала
    преди да го пробваш имаи впредвид че бучката лед не се държи повече от минута..щото иначе пъпката се зачервявя много..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Капките за очи също намаляват червенината. И както вече ти казаха коректор+пудра
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    В сърцето му!
    Много мерси Ще пробвам!

коректор за пъпки (ofirlame е за предпочитане ) след тва фон дьо тен и пудра ам... не е мн полезно за кожата иначе нз др вариянт

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Аз също ползвам Зинерит и съм много доволна от него
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Супер фен
    Аз прикривам с коректор, ама честно казано нямам толкова пъпки, да чукна на дърво

Определено Зинерит му е майката!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И аз замазвам положението с коректор, а понякога се налага да сложа и малко пудра отгоре

А каква марка коректори използвате скъпи дами?
    Препоръчайте нещо...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Мисля,че има на орифлейм един и съм чувала добри отзиви за него.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

da ima na oriflame mn dobur korektor

А каква марка коректори използвате скъпи дами?
    Препоръчайте нещо...

Аз сега съм с Голдън Роуз Готин е Иначе съм имала на орифлейм, той наистина си струва да се вземе (а и не беше скъп. Бях си го взела за 2-3 лева на орифлейм, ама свърши и сега няма от кой да си поръчам ). Така че, аз ти препоръчвам орифлейм

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Аз прикривам с коректор, ама честно казано нямам толкова пъпки, да чукна на дърво

Мега фен Аватара на Hilary_
    коректор .. и е по - добре да избягваш фдт и подобни върху пъпки .. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си