- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скриване на пъпка
Ако някой знае как да скрия пъпка плс помагайте!!!!
Аз по принцип нямам пъпки, но като ми излезе една мънинка я направа на гигант!!! Знам че не трябва,но не мога да се спра![]()
Та..с фон дио тен не става нищоСлагах малко руж и отгоре фон дио тен ПАК НИЩО
Ако знаете някаква...как да кажа "домашна рецепта" казвайте, че нямам време да ходя до магазинаНаправо незнам какво ще правя....
на мен изключително МНоГо ми помага зинарит---слагаш през ноща и --- ГОТОВО.Но струва около 15 лв....обаче си действа![]()
Jivotat i film,v koito az igraq glavnata rolq!!!
Чувала съм,че пастата за зъби "изгаря" пъпките,но мисля че трябва още като се появи пъпката да я намажешОсвен фон дьо тен и пудра,мисля че имаше коректори във формата на червило...Но ще трябва да отидеш до магазина
![]()
За излекуването на пъпката може би си имаш свои методи, но ето моето предложение за прикриването: Вземаш бучка лед и държиш върху пъпката, след това подсушаваш кожата и слагаш коректор, размазваш го леко с пръстче за да се слее с тена ти и отгоре (за ужким по-естествен завършек) ако искаш можеш да сложиш малко пудра. На мен това ми помага в такива рискови ситуации, дано и при теб стане!![]()
иха..това ще го пробвамПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
не бях чувала
![]()
Капките за очи също намаляват червенината. И както вече ти казаха коректор+пудра![]()
коректор за пъпки (ofirlame е за предпочитане) след тва фон дьо тен и пудра ам... не е мн полезно за кожата иначе нз др вариянт
![]()
Аз прикривам с коректор, ама честно казано нямам толкова пъпки, да чукна на дърво![]()
И аз замазвам положението с коректор, а понякога се налага да сложа и малко пудра отгоре
А каква марка коректори използвате скъпи дами?![]()
Препоръчайте нещо...![]()
Мисля,че има на орифлейм един и съм чувала добри отзиви за него.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
da ima na oriflame mn dobur korektor![]()
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Аз сега съм с Голдън РоузГотин е
Иначе съм имала на орифлейм, той наистина си струва да се вземе (а и не беше скъп. Бях си го взела за 2-3 лева на орифлейм, ама свърши и сега няма от кой да си поръчам
). Така че, аз ти препоръчвам орифлейм
![]()
Първоначално написано от elsy
коректор .. и е по - добре да избягваш фдт и подобни върху пъпки .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3