- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръснишки секс?
kakvo podrazirate pod mrasnishki sex ?
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
kogato mi govori "mrysotii " sq da ne me pitash kakvo e i tova :P
kogato me plqska , kogato e po-agresiven v povedenieto si i po-nastoqtelen .
kogato si razvinti fantaziqta za neshto ludo![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
какфо лудоПървоначално написано от miss california
телл ме плеасеееее
--- е това ли беше??"
--- а ти какво друго искаш??
--- ами... ръчички... езиче.......
--- добре... ето![]()
![]()
![]()
![]()
да де.. ама да използваш езичето и ръчичките за това --->Първоначално написано от PUSS
си е направо супер яко изживяване
![]()
![]()
kogato si govorim mrustoii i pravim burno,divo 4u*ane!![]()
miii da iska da si igraem na neshto iliiiiiiiii da me snima ... da pravi klipche iliiiiiii da go pravim nqkyde na otkrito iliiiiiiiiiiПървоначално написано от PUSS
dr sq ne se seshtam
ili da mmi se obadi po tela kogato imam nqkakva rabota i da kaje , che me iska sega i da mi obqsnqva , kakvo shte mi napravi ....
ili kato sym v chas da mi napishe 980376856 mrysni opisatelni sms ....
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
as si mislq che mrasnishki sex e da i se izakash na korema i posle da go omajeshili da i se ispikash
![]()
от гъза в устата![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
... nqqm dumi za vas ... padnahte mi v ochite veche
това вече е извратен секс, а не мръснишки.. всъщност хората на които им минава през ума подобна ситуация - по-добре да се консултират с душевен лекар.. (не се майтапя)Първоначално написано от PUSS
а това навремето го наричахме "лайнян синджир" - всъщност на някой девойки им харесваше... не знам дали е извратено - но определено звучи гадничко...Първоначално написано от bibo
мръснишки ... краен ... лудо е*бане ... някаф персонаж ... се ми е тая![]()
..или пък ти приятелката ти и дв кучета![]()
... и да ви кажа че съм го правил няма да повярвате така чееееееееее............................ .................
Първоначално написано от kombarka
Misle che sex, koito e zapochnal ot silna prevuzbuda mejdu dvamata i dvamata deistvate zdravo i bez mnogo preludii kum vsichko. Naslajdavate se na potnite si tela i pravite neshtata dosta po-nevuzdurjano.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Мръснишки секс - секс м/у мръсни хора .Първоначално написано от PUSS
Подразбиране - секс , в който се правят неща извън общоприетата норма .
На
"Говори ми мръсни неща ."
Логичния отговор е "лайна , кир , кал , сопол и др."
Отговора предлазполага възбуда ...
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Abe nai si e hubav mrusni6kia sex - tova e istinataE dobre,de ne vseki den za da ne stava rutinno,no ina4e e mnogo iako.
emi da se govorqt mrusnishki neshta
da se dyrji malko po agresivno i dr![]()
И аз така мисляПървоначално написано от miss california
![]()
Samo za protokola: zadnika sudurja tolkova bakterii kolkoto ustata. A ako e pravena klizma predi tova nqma nishto mrusno v cqlata rabota. Shtqh da napisha oshte neshto po temata, no shte se vurdurjaПървоначално написано от bibo
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
da jivotno bii me bii me ne yseshtam bolka durpai mi zurnata navii mi kosmite na fitili zavurji mi yshite na vuzel HAHAHAHAH
Lainovoz-a като разтвари лайната ще маструбирам на тях, щот е мръснишко!![]()
Оф,тъпи лигльовци...Първоначално написано от Dragomir
![]()