.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нещо повече...

veroqtno vseki misli po reazi4en na4in, no tova koeto mi pravi vpe4atlenie , e 4e v posledno vreme kato se oburna i vseki govori kak iska da trugne s nqkoi samo i samo za da prae sex s dadeniq 4ovek
    taka e , ne osporvam...
    vie kak mislite , ako gadjeto ne iska da go napravite kva 6te e reakciqta vi , 6te q zarejete li .
    li4no az ne mislq da mi otvarqt prozoreto vse o6te i mi i intersno vse pak, kato 4eta ot mnogo malki se proebavate a izvinenie
    ps. na 15 sum

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Не бих зарязала, ако го обичам дори и малко...а щом съм тръгнала с него това се подразбира...
    Между другото това го правят момчетата...не момичетата...

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е доста момичета на 15 години да не са готови за важната стъпка(правенето на секс)...Това не е важното в една връзка, ама ходи го обяснявай.Трябва да се проявява разбиране и естествено никой не би зарязал някой само, защото още не е готов/а, ако се обичате...

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нормално е доста момичета на 15 години да не са готови за важната стъпка(правенето на секс)...Това не е важното в една връзка, ама ходи го обяснявай.Трябва да се проявява разбиране и естествено никой не би зарязал някой само, защото още не е готов/а, ако се обичате...
    Да, така е, но има и друг вид момичета, които от 7 клас започват...

Някои момчета са пълни простаци и си мислят,че като тръгнат с някое момиче,то непременно ще им пусне...Еми не е така-има момичета,които не смятат,че са готови и не мислят,че е разумно да го направят (като мен ).А момчетата,които зарязват като не им пуснат са К*****И

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Познавам много момчета, които не мислят така... Като се съберат компанията и секи започва да се фали кой колко минал, ала-бала... Ама иначе не всички момчета са такива

mi sigurno ne vsi4ki sa ednakvi. no nali na 4ovek mu se iska da opita ot vsi4ko i kato ne go polu4i veroqtno se promenqt nqkoi ne6ta
    vas rqzali li sa vi zaradi takiva raboti?

Град
    на плажа =)

Re: Нещо повече...

Цитирай Първоначално написано от `W`T`F`
    veroqtno vseki misli po reazi4en na4in, no tova koeto mi pravi vpe4atlenie , e 4e v posledno vreme kato se oburna i vseki govori kak iska da trugne s nqkoi samo i samo za da prae sex s dadeniq 4ovek
    taka e , ne osporvam...
    vie kak mislite , ako gadjeto ne iska da go napravite kva 6te e reakciqta vi , 6te q zarejete li .
    li4no az ne mislq da mi otvarqt prozoreto vse o6te i mi i intersno vse pak, kato 4eta ot mnogo malki se proebavate a izvinenie
    ps. na 15 sum
    Знаех си...

Теми като тази е имало и все още има супер много. Ползвай търсачката, ако чак толкова те интересува.

Град
    Пловдив*
    Никога няма да зарежа приятелката ми ,защото току там някой път ми отказала да го правим...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

според мен любовта не една ебня само , за мен тя е нещо велико никога няма да зарежа момичето което обичам за дето не иска някой път да го праем

Град
    V MoQtA StAq
    побертет
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, така е, но има и друг вид момичета, които от 7 клас започват...
    e taka e ama az vuv 7 klas bqh na 14 ne mislq 4e ima problem.vseki se podgotvq v razli4na vuzrast za seksa i vse pak naistina v dne6no vreme 4eta 4e 11-12 godi6ni i mom4eta i momi4eta go pravqt,no tova si e za tqh nemojem da vinim drygite za tqhnite si gre6ki a trqbva da gledame purvo na6ti.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Един от най-добрите ми приятели още няма 14 , а вече го е правил....Според мен тфа не е нормално...И аз лично не бих зарязала някого за такава глупост.....Ако го лоф , го лоф.....А тва , че от малки се проебават е вярно ---> Знам мн примери

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си