.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Малко помощ...

Здравейте, имам един проблем който не мога да разреша и ви моля да ми помогнете, преди 5 месеца се разделих с приятелката си с която бях година и половина, разделихме се по нейно желание при грешка от двамата но тя имаше по голяма част от вината, та въпрос ми е следния днес видях нейния скайп от скайп-а на нашите и на mood-a и пишеше "... Ентусиазмът е заразен, ти можеж да придизвикаш епидемия... ". И от тук идва и моя въпрос как си го тълкувате и за кого може да бъде написано дали заради друго момче или нещо от тоя род, абе просто какво мислите , причината е че просто все още я обичам безкрайно много...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Може просто да я кефи израза.
    Виж се с нея, поговори.. Нищо не се знае.
    Ние не можем да ти кажем.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    ЪъЪ KaK BeШe TvA MaИ sOfIA
    am spored men ne se otnasq za mom4e vuob6te dori mi zvu4i se edno vuob6te ne i puka za tqh
    И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ !!!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Аве, може и да се опитва просто да ти превлече вниманието...Повечето момичета така правим

Мерси за това че все пак отразихте тази можеби безинтересна тема ама ми е важно знаете как е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си