- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мислят ме за ЕМО/ИМО
![]()
![]()
Мислят ме за ЕМО/ИМО!!!
![]()
Като се погледна в огледалото не се опреличавам не ЕМО/ИМО!!!
![]()
Имам крив бритон(повече ми отива),нося черни и лилави дрехи(по-голямата част от гардероба ми са такива,и ги нося единствено защто ми харесва как ми стоят)лакирам се с черен или светло-лилав лак(за да е в тон с дерхите),единствено не нося кецове!НО НЕ С?ЪМ ЕМО/ИМО!!!!Слушам само и единствено HOUSE!!!!Как да убедя останалите, че НЕ СЪМ ЕМО/ИМО?!?Ако имате някакви предложения-казвайте!!!Моля Ви помогнете ми!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфф...мен мък преди ме опрели4аваха на пънкарка...Нямам нищо против да ме мислят за такава,замо дето не съм![]()
Майната им!![]()
И мен ме мислят за дебела при моите 65кг,но не ми пука!!!
Това е въпрос на логика.
Ако си настроиш логиката в друга -положителна посока,и се харесваш самата ти,и останалите около теб ще те харесват,такава каквато си.
Уважавай себе си, эа да те еважават и другите!!!![]()
Просто почни да се харесваш и да мислиш по- друг начин,и хората ще си променят мнението си за теб,защото примерно аз държа на мнението само от хората,които обичам!За мнението на околните не ми пука.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да ве и мен ме меслеха...
Някви абсолютни тъпанари...изкарваха ме и метълка...
Видяха къса коса и веднага...
kvo ti puka nali ti si se haresva6 a tva 4e v momenta e moderno da si emo do 6te mine i ti pak 6te si izglejda6 taka posle drugo 6ti izmislqt
ne se varzvai az ako se varzvah na si4kite ne6ta na koito sa me opreli4avali![]()
![]()
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Някои хора имат много странна представа за имо... щом е с бритон и айде... за тях всичко от фешън до сийн е имоно защо трябва да ти пука?
Дай един пик да преценим ?
Но така или иначе емо " културата " не се определя от дрехите или бритона, а от поведението. Покажи им с поведение, че не си такава. А друга тема е че действително най - добре е да не ти пука за хорското мнение![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
и аз кфо тряя направя по въпроса че те мислят за емобритона само си оправи и готово
то почти всеки носи черно - не си само ти и емотата
за лилавото ... въпрос на вкус ... като не искаш да те мислят за ЕМО недей да се правиш на ЕМО
![]()
прекръсти се
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе да не те бърка..
Мене каква ли не не ме изкарваха..емо,фешънка/ О.О / и други такива..
Дори ме мислеха за момче..зарежи да не ти пука..живей си живота и остави околните да се спасяват..![]()
дай пик![]()
Знаеш ли мисля че S.O.R.P. (emo assault squadron) можем да ти помогнем
Дъ бест аватар от галерията
Баси досадното имо...
Мислят ме за Кристиян/Християн :Д
Еба си якото,нема що!!!Човек най-нормално ви помоли да му помогнете,а вие се дървите!!!Нема що!!!![]()
![]()
![]()
A мен пък ме мислят за емо/метъл/скейтърка .А нямам нищо общо с тези култири с стилове .. но не ми пука какво си мислят за мен
Съветвам те и ти да си така,въобще да не ти дреме какво мислят хората за тебе !! И ще ти е най-добре!
![]()
^
Който носи кецове е скейтър.
Момичетата с къса коса са метълки(за къв кур?)
Бритонче=>емо
Нещо черно и/или на карета пак емо.
Пънкарите и тех ги бутата нясекъде...черепче на колана...айде пънкове...
Някви е такива...
абе и мене шот и аз съм сбретон ..ма кфо напрааааааааааааааааааааа ааа да си го начукаттттттттттттт![]()
![]()
Аз бях метълка, пънкарка, имо, че даже и за фешънка ме помислиха.![]()
Пък нося съвсем обикновени дрехи. о_O
Да не ти пука.![]()