- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами.. ВъпроСче ..
Много тъпу ама да питам нзз за кои раздел е темата и предварително се извинявам ако не е за този и теи де да питам .. случвало ли ви се е гаджето на този когото сте харесвали преди околу 8 месеца да ви пита дали още го харесвате и защо мислите че ще ви попита .. мн се чудих и рещих да ви питам ..
предварително благодаря за оговорите Ви .. :P
Изоставена,самичка,разплак ана и същевременно ужасно виновна за всичко...
Дай повече информация...![]()
![]()
ами .. аккфо повече да ви кажа (напиша) просто си говорихме там доотучнявахме си отношенията и тя ми вика може ли да ти за дам един вупрос и да ми отг чесно и аз викам казваи и тя : Ами още ли го харесваш ? и аз си казах не то си е така .. ама питам защо може да ме е питала както разбрахте ..![]()
![]()
'щото се притеснява да не би да го харесваш и да си потенциална заплаха да и го отмъкнеш. няк'ви такива глупости...
ревнува явно...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
даммм 4увства се несигурна защото може би въпросното мом4е й дава поводи да смята 4е още те харесва...може да пази твои снимки да говоори 4есто за теб...такива неща...питай я и тя ще ти каже най-добре
![]()
Еми явно си направила нещо, за да те пита. Ама аз не разбрах сега, харесваш ли го още ?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
амма аз не съм ходила с него .. че да е имало нещо между нас .. нзз аз я питах защо мисли така и тя каза че не мисли .. че можела само да гадае .. но разбирасе нема да ми каже например щоту го ревнувам .. нзз .. затова питам вас ..![]()
eh bojke..... trudno za obrisuvane
Първоначално написано от ™G-Baby™
не не го харесфам спрях да го харесфам ехееее ...![]()
Ааа и ние мислиш знаемПървоначално написано от ЛигЛъТЪъ
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !