.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    Пловдив*

Проблем с ''свършването''

Хора....давайте съвети в криза съм....незнам к'во да правя вече....
    от 1 месец ходим с приятелката ми...сичко ни е идеално...отношенията ни стават все по-добри... .......НО......има проблем в секса...
    ....всичко минава перфектно.......и на двамата ни е супер хубаво кой пъшка кой се тръшка.... ...........но майка му стара....не свършваме.... .....нито аз....нито тя... ......най-странното е аз как не свършвам........само с нея така се получава.....
    незнам какво да правя вече и тя много се цупи като не свършва...какво ли не прави и тя за да ме свърши , но... неще....
    ...... ....... ????
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Е помъчете се... няма начин да не свършите... не знам... както трябва ли го правите?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София най-голямото село в БГ
    em ne se li vazbujdate edni ot drugi?!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    кажи и да го поеме целия
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Пловдив*
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    напротив...възбуждаме се максимално....всичко ни е идеално.......и на двамата се допълваме отвскъде.........ноо....никой не свършва..
    Забележка:

Град
    до твоята звезда :)
    Не тряа по време на секса .. да мислиш за това дали тоя път ш успея или не .. отпусни се .. и шибай .. шибай ... кажи и кое те възбужда най-многоо ..

Re: Проблем с ''свършването''

Цитирай Първоначално написано от Invisible'Paladin
    от 1 месец ходим с приятелката ми...сичко ни е идеално...отношенията ни стават все по-добри... .......НО......има проблем в секса...
    ....всичко минава перфектно.......и на двамата ни е супер хубаво кой пъшка кой се тръшка.... ...........но майка му стара....не свършваме.... .....нито аз....нито тя... ......най-странното е аз как не свършвам........само с нея така се получава.....
    незнам какво да правя вече и тя много се цупи като не свършва...какво ли не прави и тя за да ме свърши , но... неще....
    ...... ....... ????
    трябва да и се изсереш в устгата и тогава със сигурност ще свърши

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Не тряа по време на секса .. да мислиш за това дали тоя път ш успея или не .. отпусни се .. и шибай .. шибай ... кажи и кое те възбужда най-многоо ..
    И аз така мисля . . . всичко е в акъла

Град
    127.0.0.1
    по-кротко с алкохола....

Цитирай Първоначално написано от AnUs
    ...... ....... ????
    трябва да и се изсереш в устгата и тогава със сигурност ще свърши
    hehehehe e amus bolno kopele

Град
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    напротив...възбуждаме се максимално....всичко ни е идеално.......и на двамата се допълваме отвскъде.........ноо....никой не свършва..
    opitaite sys smqna na pozite.. namerete si G to4kite i gi stimuliraite na MAX i shte vidish 4e shte stane!! daite po byrzo abre si4ko koeto ti doide na akyla!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    ами недей се пипа като си без нея

aми и аз имам същият проблем ... имам приятелка вече ходим повече от 3 месеца и правим наи редовно секс ... но през тези 3 месеца нито 1 пат не асм оспял да свърша ... незнам защо и по какви причини секса е идеален .. в много на брои пози ... всякакви удоволствия .. тя поне свършва таи като G - точката ми варши мн добра работа .. нооо ;( аз не мога ...
    понякога ми е духала и над 30 мин ... и пак не мога вече и аз нз кво става .. мислих си че е от постояния секс и 1 седмица спряхме и след това пак пробвахме но така и не става плс помогнете ми ..

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от d33p
    aми и аз имам същият проблем ... имам приятелка вече ходим повече от 3 месеца и правим наи редовно секс ... но през тези 3 месеца нито 1 пат не асм оспял да свърша ... незнам защо и по какви причини секса е идеален .. в много на брои пози ... всякакви удоволствия .. тя поне свършва таи като G - точката ми варши мн добра работа .. нооо ;( аз не мога ...
    понякога ми е духала и над 30 мин ... и пак не мога вече и аз нз кво става .. мислих си че е от постояния секс и 1 седмица спряхме и след това пак пробвахме но така и не става плс помогнете ми ..
    Отивай на лекар, защото това не е нормално след толкова много време .. все пак 3 месеца аа и може да си недоразвит .. куцаш пич

предишната ми приятелка секи път кат ми духаше свършвах (( ... а ся нинямм (( на 17 съм едва ли не сам развит ... правя секс повече от 5 години вече .. просто само с нея нешто не става

Цитирай Първоначално написано от d33p
    предишната ми приятелка секи път кат ми духаше свършвах (( ... а ся нинямм (( на 17 съм едва ли не сам развит ... правя секс повече от 5 години вече .. просто само с нея нешто не става
    moi li ne praish ot 5 godini sex

Голям фен
    Град
    Pleven
    Вчера с куклите, днес по кръчмите...
    Ами според мен тя най-сонователно се сърди-- ако ти е правила орална любов и ти пак не свършваш, след време ще я изнервиш. Така все едно й показваш, че не те възбужда достатъчно. Отпусни се и свърши един път иначе работите отиват на зле.
    Blame the sin, not the sinner.

Говори и мръсно...ама много мръсно ... като тругнете да са ебете и кажи "Ела мойто момиче качи са на НЕУБОЗДАЕМИЯ , така ша та натъпча неска .. че искам отдоло кат погледна и да ти виждам пломбите" и тогаа си ибало майката

bash tva mrusno edva li shte pomogne problema ne e v neq a v men ... tq svyrshva , no az ne moga

Град
    Пловдив*
    d33p брао бе земи темата....
    Забележка:

Град
    da be taka e nai tupo..

...... ....... ????
    Много C2H5OH ли поемате преди акта ?

Ако , не значи сте или грозни или ментално увредени !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    София
    Пич как така ти свършваш всеки път (как да е ) а мацката не? Пък после "и двамата не свършваме". Нещо ми намирисва тук.
    Сигурен ли си че проблема не е в теб?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Говори и мръсно...ама много мръсно ... като тругнете да са ебете и кажи "Ела мойто момиче качи са на НЕУБОЗДАЕМИЯ , така ша та натъпча неска .. че искам отдоло кат погледна и да ти виждам пломбите" и тогаа си ибало майката
    Брутално

Град
    Пловдив*
    Цитирай Първоначално написано от Crus
    Пич как така ти свършваш всеки път (как да е ) а мацката не? Пък после "и двамата не свършваме". Нещо ми намирисва тук.
    Сигурен ли си че проблема не е в теб?
    Не ми е за сефте...правил съм си нормално секс и винаги съм си свършвал най-нормално...но от както съм с нея до сега не съм свършвал...и това не касае само мен ми и нея...цупи се като не свършвам , защото си мисли ,че не ми в хубаво с нея... ....а това не е вярно.....

а друг е въпроса ,че тя никога до сега не е свършвала..поне така ми казва.....и в крайна сметка и двамата не свъшваме.....?!....
    Забележка:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си