- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с ''свършването''
Хора....давайте съвети в криза съм....незнам к'во да правя вече....
от 1 месец ходим с приятелката ми...сичко ни е идеално...отношенията ни стават все по-добри..........НО......има проблем в секса...
![]()
....всичко минава перфектно.......и на двамата ни е супер хубаво кой пъшка кой се тръшка...............но майка му стара....не свършваме....
.....нито аз....нито тя...
......най-странното е аз как не свършвам........само с нея така се получава.....
![]()
незнам какво да правя вече и тя много се цупи като не свършва...какво ли не прави и тя за да ме свърши , но...неще....
............. ????
em ne se li vazbujdate edni ot drugi?!![]()
кажи и да го поеме целия![]()
Първоначално написано от kombarka
Не тряа по време на секса .. да мислиш за това дали тоя път ш успея или не .. отпусни се .. и шибай .. шибай ... кажи и кое те възбужда най-многоо ..
трябва да и се изсереш в устгата и тогава със сигурност ще свършиПървоначално написано от Invisible'Paladin
![]()
И аз така мисля . . . всичко е в акълаПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
heheheheПървоначално написано от AnUs
e amus bolno kopele
opitaite sys smqna na pozite.. namerete si G to4kite i gi stimuliraite na MAX i shte vidish 4e shte stane!! daite po byrzo abre si4ko koeto ti doide na akyla!Първоначално написано от Invisible'Paladin
![]()
ами недей се пипа като си без нея
aми и аз имам същият проблем ... имам приятелка вече ходим повече от 3 месеца и правим наи редовно секс ... но през тези 3 месеца нито 1 пат не асм оспял да свърша ... незнам защо и по какви причини секса е идеален .. в много на брои пози ... всякакви удоволствия .. тя поне свършва таи като G - точката ми варши мн добра работа .. нооо ;( аз не мога ...
понякога ми е духала и над 30 мин ... и пак не могавече и аз нз кво става ..
мислих си че е от постояния секс и 1 седмица спряхме и след това пак пробвахме но така и не става плс помогнете ми
..
Отивай на лекар, защото това не е нормално след толкова много време .. все пак 3 месецаПървоначално написано от d33p
аа и може да си недоразвит .. куцаш пич
![]()
предишната ми приятелка секи път кат ми духаше свършвах(( ... а ся нинямм
(( на 17 съм едва ли не сам развит
... правя секс повече от 5 години вече .. просто само с нея нешто не става
Вчера с куклите, днес по кръчмите...![]()
Ами според мен тя най-сонователно се сърди-- ако ти е правила орална любов и ти пак не свършваш, след време ще я изнервиш. Така все едно й показваш, че не те възбужда достатъчно. Отпусни се и свърши един път иначе работите отиват на зле.![]()
Говори и мръсно...ама много мръсно ... като тругнете да са ебете и кажи "Ела мойто момиче качи са на НЕУБОЗДАЕМИЯ , така ша та натъпча неска .. че искам отдоло кат погледна и да ти виждам пломбите" и тогаа си ибало майката
![]()
bash tva mrusno edva li shte pomogne problema ne e v neq a v men ... tq svyrshva , no az ne moga![]()
![]()
![]()
![]()
da be taka e nai tupo..![]()
Много C2H5OH ли поемате преди акта ?Първоначално написано от Invisible'Paladin
![]()
Ако , не значи сте или грозни или ментално увредени !
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Пич как така ти свършваш всеки път (как да е ) а мацката не? Пък после "и двамата не свършваме". Нещо ми намирисва тук.
Сигурен ли си че проблема не е в теб?
БруталноПървоначално написано от acidburn1
![]()
Не ми е за сефте...правил съм си нормално секс и винаги съм си свършвал най-нормално...но от както съм с нея до сега не съм свършвал...и това не касае само мен ми и нея...цупи се като не свършвам , защото си мисли ,че не ми в хубаво с нея...Първоначално написано от Crus
....а това не е вярно.....
а друг е въпроса ,че тя никога до сега не е свършвала..поне така ми казва.....и в крайна сметка и двамата не свъшваме.....?!....![]()