- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ;( Какво да правя?
никой за нищо няма да притеснявам,животът е такъв сложен ..
Ami ako tova e istina nai-loshoto e che veche i v politsiqta ne mojesh da se oplachesh. Nishto nqma da im napravqt. Edinstvenoto, koeto mojesh da napravish e da kajesh na bashta si. Malko vuzmezdie da razdade.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
погледни си личните съобщения
Страхувам се да кажа на баща ми,макар че може да ми помогне..Тези мъже не бях ги виждала в квартала преди ....
Само аз ли виждам едно изречение от темата![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
От възръстта ли е или...виждам само че не тряя да ме ни притесняваш?![]()
Кажете какво е било писано в темата,де...
(Ах,какъв съм клюкар само)
вече сме 2ма..ужас .. остарявамеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
ave ne se bazikaite momicheto go e promenilo mila ako iskash savet i da mi kajesh pishi na lichno ...![]()
kakvo ti e mackaako iskash spodeli na li4no pismo
![]()
![]()
и аз виждам само едно изречениеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
are are p0dpis shi pisha ;P
Да застанеш до някой гръмоотвод и да чакаш...
Made_of_Pain - Аре не се изцепвай само, щото тука докато си пия биричката само ми раваляш кефа - където ти видя ника има няква простотия. Попитал е някой за помощ, не да се гавриш! А като прочетох за някъв мъж, да не става въпрос за изнасилване? Ако е тва, то знай че полицията ще си мръдне пръста САМО ако имаш връзчици, иначе ходи с баща ти го спукайте от бой. Такива животни трябва да бъдат затваряни в затвора, но нашата мила държава Абсурдистан нищо няма да направи. Ако не са ми правилни догатките, сори, дано не ти се случи такова нещо.
Time is woven into my blood...
подкрепям напълнооооо........Първоначално написано от Master of Time
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
absolutnoПървоначално написано от rubi
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Temata e bezsmislena ako se systoi samo ot tova izrechenie,taka che ili vyzstanovete iztritoto ili q mahnete.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Явно авторката не желае да се пише по темата. ще я заключа, ако авторката иска да я отключа да драсне 1 ЛС!