.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

;( Какво да правя?

никой за нищо няма да притеснявам,животът е такъв сложен ..

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ako tova e istina nai-loshoto e che veche i v politsiqta ne mojesh da se oplachesh. Nishto nqma da im napravqt. Edinstvenoto, koeto mojesh da napravish e da kajesh na bashta si. Malko vuzmezdie da razdade.
    Eating isn't cheating - Arnold

погледни си личните съобщения

Страхувам се да кажа на баща ми,макар че може да ми помогне..Тези мъже не бях ги виждала в квартала преди ....

Град
    до твоята звезда :)
    ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Само аз ли виждам едно изречение от темата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

От възръстта ли е или...виждам само че не тряя да ме ни притесняваш?

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    не

Кажете какво е било писано в темата,де...
    (Ах,какъв съм клюкар само )

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    не
    вече сме 2ма..ужас .. остаряваме

Повече от фен
    ave ne se bazikaite momicheto go e promenilo mila ako iskash savet i da mi kajesh pishi na lichno ...

Град
    София най-голямото село в БГ
    kakvo ti e macka ako iskash spodeli na li4no pismo

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    не
    и аз виждам само едно изречение
    are are p0dpis shi pisha ;P

Супер фен
    Град
    Венера
    Да застанеш до някой гръмоотвод и да чакаш...

Made_of_Pain - Аре не се изцепвай само, щото тука докато си пия биричката само ми раваляш кефа - където ти видя ника има няква простотия. Попитал е някой за помощ, не да се гавриш! А като прочетох за някъв мъж, да не става въпрос за изнасилване? Ако е тва, то знай че полицията ще си мръдне пръста САМО ако имаш връзчици, иначе ходи с баща ти го спукайте от бой. Такива животни трябва да бъдат затваряни в затвора, но нашата мила държава Абсурдистан нищо няма да направи. Ако не са ми правилни догатките, сори, дано не ти се случи такова нещо.
    Time is woven into my blood...

Цитирай Първоначално написано от Master of Time
    Made_of_Pain - Аре не се изцепвай само, щото тука докато си пия биричката само ми раваляш кефа - където ти видя ника има няква простотия. Попитал е някой за помощ, не да се гавриш! А като прочетох за някъв мъж, да не става въпрос за изнасилване? Ако е тва, то знай че полицията ще си мръдне пръста САМО ако имаш връзчици, иначе ходи с баща ти го спукайте от бой. Такива животни трябва да бъдат затваряни в затвора, но нашата мила държава Абсурдистан нищо няма да направи. Ако не са ми правилни догатките, сори, дано не ти се случи такова нещо.
    подкрепям напълнооооо........
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от Master of Time
    подкрепям напълнооооо........
    absolutno
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Temata e bezsmislena ako se systoi samo ot tova izrechenie,taka che ili vyzstanovete iztritoto ili q mahnete.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Явно авторката не желае да се пише по темата. ще я заключа, ако авторката иска да я отключа да драсне 1 ЛС!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си