Опа, интересно ми беше да прочета някои мнения тук...как децата си почват половия живот още на 14, 15, а тия дет не са гледат и те да са включат...не че има лошо, но искам да дам малко по различно мнение тук..

Тааа относно девствеността...

значи аз съм на 26 и кусур, от мъжки пол и съм си девствен...демек, не съм спал с жена (оуу, лузъър .....ха ха)...

Нали сега...има разлика между това да си такъв, защото си лузър, иска ти се ама цъ, не ти връзват и си толкова крив в лицето, че дори и тези от лъвов мост бягат като те видят....

..и от това, да го правиш (или да не го правиш, по точно), защото така си решил и защото, както аз съм възпитан в по-различни ценности, общо взето за мен е важно, да имам сексуално общуване чак след като сме се врекли, колкото и да звучи олд фешън...

Та така...някои жени са ми се сърдили, че...не пристъпваме към нещата..но...съм гледал да сме в една посока, като личности...не просто повърхностна работа...

просто...принципи....

Разбира се да уточня, че така или иначе сексуалността човек си я има и тя се проявява във всичко, работа, креативност, творчество..

...Та така...