.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 1st TIme

1st TIme

Zdr na si4ki s priqtelkata mi 6te pravim seks skoro . I na dvamata 6te ni e za purvi put ! Znam kak da q vuzbudq na max no po se 4udq kfo to4no da napravq i kak to4no se pronikva ??! Znam 4e ima mn takia temi am za seki e inndividualno !
    Mерси
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

Мега фен Аватара на amatorium
    Pishi mi lichno da ti obqsnq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    1.мн е важно да си надървиш хуя
    2.отваряш и краката
    опа...1.2 слагаш капута
    3.вкарваш го
    4.изкарваш го
    5.вкарваш го
    6.изкарваш го
    предвид това че ти е за 1ви път след 3 мин си готов
    ЧЕСТИТО!!!ВЕЧЕ СИ МЪЖ
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    първо с пръсти- 1, 2, 3 за да свикне с усещането че има нещо там..след това го вкарваш само че трябва да бъдеш много внимателен и да наблюдаваш всяка нейна реакция. Ако ти каже да спреш- спираш. И мой съвет е тя да е от горе за да може сама да определя натиска Успех и не очаквайте чудеса от първия път
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    първо с пръсти- 1, 2, 3 за да свикне с усещането че има нещо там..след това го вкарваш само че трябва да бъдеш много внимателен и да наблюдаваш всяка нейна реакция. Ако ти каже да спреш- спираш. И мой съвет е тя да е от горе за да може сама да определя натиска Успех и не очаквайте чудеса от първия път
    +1 съгласна съм първия път дори е по4ти сигурно 4е няма да се полу4и нищо...просто от притеснение вси4ко се слу4ва..и като сте възбудени и двамата вси4ко идва от само себе си...

такаааа.... и аз преди мнооого време го имах това притеснение за първия път...мога да те посъветвам няколко неща като за начало и на двамата трябва да ви е комфортно...аз лично първите два пъти бях адски разочарована...та така значи явно сте решили да го направите настанете се удобно и започнете с лека лубовна игра...целувки,прегръдки,до ир... след това започни да я събличаш бавно...както са те посъветвали вече вкараи пръст за да може тя да свикне с усещането след това пробвай с два пръста докато не усетиш че тя е достатъчно възбудена (ще разбереш дали се е възбудила от това дали усещаш влага) след това се погрижи да се възбудиш и ти задължително използваите презерватив!и от там нататък когато доиде момента на същинското удоволствие сам ще усетиш какво да правиш то ще ти доиде отвъте!пожелавам ти успех!
    ~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~

Град
    до твоята звезда :)
    уу искам секс .. възбудихте ме ..хаххх

Така по темата : задължително .. започни с пръст .. после с 2 .. и накрая с 3 ..най-много с 3 и то само ако усетеш, че не я боли много .. така .. но това трябва да е поне 5-7-9 минути .. , за да свикне с факта, че има нещо във п**ката и. после ти ше се възбудиш на 100% .. слагаш кондома там .. и леко ..ама леко го вкарваш, защото може да боли мноого .. и така ..бавно бавно. Както казаха .. слушай тя кво ти казва.., ако кажее спри -спираш ..,ако каже бавно - забавяш .. ако каже .. давай вече по-бързо .. даваш, но не много де отново .. Но резултата от това, че и двамата сте девствени .. няма да е хубав секс .. това трябва да го знаете от сега

Град
    София най-голямото село в БГ
    ne e zaduljitelno purvo s prusti.. men ne me otvoriha s tqh ami s kakvoto si trebe

Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    ne e zaduljitelno purvo s prusti.. men ne me otvoriha s tqh ami s kakvoto si trebe
    и мен и мен :P

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    и мен и мен :P
    evalata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си