.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Град
    Варна, България

Много моля - помогнете! (само за Варна)

Здравейте на всички! Не знам дали тук трябва да пиша тази тема, но наистина се надявам някой да помогне. От Варна съм. На 25 Януари ходих да играя боулинг в Phonemall-a във Варна. Там срещнах едно момиче, но не се запознах с нея. Въпреки това знам, че се казва Пламена и е емо. Едната от приятелките й се казваше Ванина. Ако някой има такава позната нека да ми каже незабавно! Много съжалявам, че не успяхме да се запознаем. Бяха на между 14 - 16 години.

Благодаря предварително.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Град
    Dreamland Varna
    Xaxaxa да бе емо, сигурно е поредната wannabe
    Имаше ли лилави кичури?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Т'ва в колко часа?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Т'ва в колко часа?
    Да кажем към 15:30-17:30. И плс без тъпи мнения щото наистина е важно.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нищо не ми говорят. Пък и аз не познавам емо-та май.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ае опиши я как изглеждаше и по - скоро тая Ванина .. може да я познавам.. все пак е в квартала ни

Град
    Варна, България
    На тебе съм ти писал ЛС, ако някой друг си мисли, че ги познава нека каже...

Град
    Варна, България
    Искаааааааам някой да помогне

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    хахахаха!Кажи ми едната руса с лилави кичури ли беше и ще ти кажа,че ги знам,всъщност има два варианта.Или тая русата или имаше и едни други,ама те бяха с черни коси и двете.Уф,сложна работа.

Супер фен
    abe ei taq vanina ne be6e li edna s 4erna kosa s golemi o4ila slyn4evi

Град
    Dreamland Varna
    Черна къса права коса на лилави кичури ???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Варна, България
    Изключително забавни хора сте, комиците ви чакат!

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    хахахаха!Кажи ми едната руса с лилави кичури ли беше и ще ти кажа,че ги знам,всъщност има два варианта.Или тая русата или имаше и едни други,ама те бяха с черни коси и двете.Уф,сложна работа.
    Дал съм доста повече информация, а дори за нейна близка приятелка. Като не ти изнася просто не четеш тука и готово.

Град
    Варна
    Каква информация си дал?!?!Аз те питах какъв е цвета на косата й?!Познавам една такава,щях да ти помогна,вече можеш да забравиш!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ебахти закъсалия тип дет си.
    И то най-вече умствено.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Лондон
    Az poznavam edna Vanina, bratov4edka na 1 poznata...ama predi 2 god be6e...sorry nemoga da ti pomogna.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Варна, България
    Каква информация си дал?!?!Аз те питах какъв е цвета на косата й?!Познавам една такава,щях да ти помогна,вече можеш да забравиш!
    Ами можеше да кажеш, че имаш нещо на предвид, а не да иронизираш. Косата й е боядисана на два цвята черно-червена. Не е много висока - около 162-166см.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ебахти закъсалия тип дет си.
    И то най-вече умствено.
    Не ме познаваш, така че по-добре въобще не давай коментари. Това, че се опитвам да направя каквото мога за да намеря едно момиче ...

Повече от фен
    mm sry ne poznavam takava i to emo ... Vij sq tq sigurno ima reg v impulse ili aha ;] nqma da e losho da proash te emotata obichat da se snimat pochti 100% sig che she q namerish

Хммм.. и аз мисля, че не мога да ти помогна... не харесвам много много емота иии не движа с такива..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Варна
    [quote="the_uNf0rgIv3n"]
    Ами можеше да кажеш, че имаш нещо на предвид, а не да иронизираш. Косата й е боядисана на два цвята черно-червена. Не е много висока - около 162-166см.

Мхм....ще поразпитам и довечера или утре ще ти отговоря

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    mm sry ne poznavam takava i to emo ... Vij sq tq sigurno ima reg v impulse ili aha ;] nqma da e losho da proash te emotata obichat da se snimat pochti 100% sig che she q namerish
    Преди да пусна тази тема прегледах всички такива сайтове, дори си направих рег в тях само и само да мога да ползвам търсачките им ... сещаш се какъв е бил резултата.

А на Криска - благодаря за опита.

Град
    Варна
    Знам,че познавам две такива,но за имената не съм сигурна,утре ще ти кажа със сигурност дали са те.

Град
    Варна, България
    Знам,че познавам две такива,но за имената не съм сигурна,утре ще ти кажа със сигурност дали са те.
    Ох, ае да се надяваме. И само да знаеш, че Пламена е с черно-червената коса. Мерси за старанието...

Град
    Dreamland Varna
    ХАхаха ае ти си луд бе човек
    Да претърсиш цяла Варна заради някакво тъпо емо, смятай колко трябва да е била готина ОМГ ...Тцтцтц

Брадчето ми ти си............Аз на село немога да намеря човека който търся ти у Варна...Ще ти кажа че нямаш голям шанс...
    :P Напрао ма РАЗБИИИИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си