- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много моля - помогнете! (само за Варна)
Здравейте на всички! Не знам дали тук трябва да пиша тази тема, но наистина се надявам някой да помогне. От Варна съм. На 25 Януари ходих да играя боулинг в Phonemall-a във Варна. Там срещнах едно момиче, но не се запознах с нея. Въпреки това знам, че се казва Пламена и е емо. Едната от приятелките й се казваше Ванина. Ако някой има такава позната нека да ми каже незабавно! Много съжалявам, че не успяхме да се запознаем. Бяха на между 14 - 16 години.
Благодаря предварително.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Xaxaxa да бе емо, сигурно е поредната wannabe![]()
Имаше ли лилави кичури?
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Т'ва в колко часа?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да кажем към 15:30-17:30. И плс без тъпи мнения щото наистина е важно.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Нищо не ми говорят. Пък и аз не познавам емо-та май.
Ае опиши я как изглеждаше и по - скоро тая Ванина .. може да я познавам.. все пак е в квартала ни![]()
На тебе съм ти писал ЛС, ако някой друг си мисли, че ги познава нека каже...
Искаааааааам някой да помогне![]()
хахахаха!Кажи ми едната руса с лилави кичури ли беше и ще ти кажа,че ги знам,всъщност има два варианта.Или тая русата или имаше и едни други,ама те бяха с черни коси и двете.Уф,сложна работа.
abe ei taq vanina ne be6e li edna s 4erna kosa s golemi o4ila slyn4evi
Черна къса права коса на лилави кичури ???
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Изключително забавни хора сте, комиците ви чакат!
Дал съм доста повече информация, а дори за нейна близка приятелка. Като не ти изнася просто не четеш тука и готово.Първоначално написано от kPuCkA
Каква информация си дал?!?!Аз те питах какъв е цвета на косата й?!Познавам една такава,щях да ти помогна,вече можеш да забравиш!
Ебахти закъсалия тип дет си.
И то най-вече умствено.
Az poznavam edna Vanina, bratov4edka na 1 poznata...ama predi 2 god be6e...sorry nemoga da ti pomogna.![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ами можеше да кажеш, че имаш нещо на предвид, а не да иронизираш. Косата й е боядисана на два цвята черно-червена. Не е много висока - около 162-166см.Първоначално написано от kPuCkA
Не ме познаваш, така че по-добре въобще не давай коментари. Това, че се опитвам да направя каквото мога за да намеря едно момиче ...Първоначално написано от w0sh
mm sry ne poznavam takava i to emo ... Vij sq tq sigurno ima reg v impulse ili aha ;] nqma da e losho da proash te emotata obichat da se snimat pochti 100% sig che she q namerish![]()
[quote="the_uNf0rgIv3n"]Ами можеше да кажеш, че имаш нещо на предвид, а не да иронизираш. Косата й е боядисана на два цвята черно-червена. Не е много висока - около 162-166см.Първоначално написано от kPuCkA
Мхм....ще поразпитам и довечера или утре ще ти отговоря
Преди да пусна тази тема прегледах всички такива сайтове, дори си направих рег в тях само и само да мога да ползвам търсачките им ... сещаш се какъв е бил резултата.Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
А на Криска - благодаря за опита.
Знам,че познавам две такива,но за имената не съм сигурна,утре ще ти кажа със сигурност дали са те.
Ох, ае да се надяваме. И само да знаеш, че Пламена е с черно-червената коса. Мерси за старанието...Първоначално написано от kPuCkA
ХАхаха ае ти си луд бе човек![]()
Да претърсиш цяла Варна заради някакво тъпо емо, смятай колко трябва да е била готина ОМГ ...Тцтцтц![]()
Брадчето ми ти си............Аз на село немога да намеря човека който търся ти у Варна...Ще ти кажа че нямаш голям шанс...![]()
:P![]()
![]()
![]()
Напрао ма РАЗБИИИИ