- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много моля - помогнете! (само за Варна)
Е Варна е едно голямо село, бе.Първоначално написано от pet_14
Тука всички знаят всички... ще се намери и тая девойка.. няма начин.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз вярвам, че все някъде ще я намеря. Тоя петък пак ще отида където я видях 1ия път с надеждата пак да е там :P Не казвам, че е супер красавица и за това я търся, но нещо ме привлече, а и факта, че тя ме заглеждаше ...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
hii pi4..
az sym Vanina ;]]]
kazvai sq ko iska6 da znae6 za plamena..
;]]
вярваш ли си че си ванина,стига сте шашкали пич-а!
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
mi ako 6tete mi vqrvaite...
ne mi puka mn mn ko si mislite ;]]
toi ako si preceni da mi vqrva..
tq utre 6te hodi kym 17 4aqsa na Bowling ;]]
ako iska6 idi da se vidite....
Zdrasti 4o0ove4e mo0oje bi 6te ti prozvu4i typo0o ama 6ti kaja 4e si kysmetliq 6to0ot az sm plamena i kak da ti dokaja li mi...bqh na predposlednata pista s dve priqtelki vanina i monika ednata s prava kosa drugara kydrava bqh sys zelena bluza i s dynkeni 6alvari...i imah dva sinjira na vrata si ediniqt kryst drugiq zvezda i bqh s kolan s 4erep mm mislq 4e tva stiga a sy6to0o i s ranica 6to0ot tva be6e sled daskalo0....mislq 4e sm dostaty4no0o ubeditelna ako0o iska6 da se vidim utre v 17:00 6te hodq na boulig i 6te se zapoznaem
You cAn... Kiss m3... Hug m3... bu7 iF y0u to0ouch mY hAIr I`m goNNa KilL yo0ou!!!
За всички, които не вярваха - намериииииииих ги! In your face, както се казва ...
Благодаря на всички, които се отзоваха ... оценявам го!![]()
![]()
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
О боже!!!!!!Това е Варна,как ще намериш момиче в тийн форум,не мога да повярвам наистина!Баси якото дето се получи.После ако някой каже,че не вярва в съдбата....
'Първоначално написано от kPuCkA
Много ясно,че няма съдба. То тфа момиче пламена ли е ква е има 1 мнение във форума и естествено попаднаха съвсем случайно един на друг още с първите и постове.
Иа некъф пиниз тука и дан еъм Уош ако не го разконспирирам.
Тя е разбрала,че някой я търси и си е направила рег във форума!Не спори с мен!Първоначално написано от w0sh
ДА!
Всевишен сигнал Господен и е показал,че момчето, което ч търси пише в тийнпроблем.
Сигурно лъч е огрял билборда на сайта и тя е проумяла в този миг къде да търси.
НЕ!
Просто някой й е казал,видя че първо нейната приятелка е писала и явно тя й е казала!
хахах....е спуках се от смях на тая тема...реална или не...кефи ме![]()
Браво на вас![]()
Mii imam super mno0o priqteli i prost0o edin ot tqh koito0 se rovi4ka v neta e popadnal na taq tema i mi prati link...
i az re6ih da vidq koi e tozi mladej det tolkoz mno0o me izdirva i si napravih reg...tyi 4e slu4aino0o ili ne...se namerihme![]()
You cAn... Kiss m3... Hug m3... bu7 iF y0u to0ouch mY hAIr I`m goNNa KilL yo0ou!!!
Никъв "пиниз" няма тука. Някой каза, че темата не била реална ... реална е, не е измислица. Това, че всичко стана както трябва ме кара да съм наистина много щастлив. И без обиди към някое от момичетата, че лъжели ... Днес беше страхотно!Първоначално написано от w0sh
i...igrahme bouling![]()
Надявам се няма никаква ирония тука, защото не е мястото ...Първоначално написано от dark soul
eh toq bowling weee eahah emi az qvno sum zakusnqla ve4e ste se namerili =) ni6to,4e ne sum ot varna poznavam q plamenka...ama kat gledam dobre ste si izkarali ve4e : DПървоначално написано от Li3b_Mich_Od3r_Hass_Mich
Ама вие изведнъж се появихте толкова много хора дето познавате ... А аз се мъчих цяла седмицаПървоначално написано от [Kannibal_Queen
![]()
Иначе за това дали сме прекарали добре ... относително понятие, все по различен начин разбира добретоСамо мога да се надявам ...
Мога да кажа само едно 4естито и Успех.Докато 4етях вси4ки коментари се пръснах да се смея.Мн яка тема.Радвам се 4е сте се намерили..![]()
П.П.Знам 4е не му е тука мястото ама: Да си емо е тъпо.Въпреки 4е това са депресирани хора които са мн емоционални и са били наранени това 4е 1 път някой те е зарязал не е при4ина да си реже6 вените.Емотата имат мн яки при4ески ама са мн депресирани![]()
--------------------------------------------------------
Радвам се, че някой е изчел цялата тема и дори се е посмял. Все трябва да си намираме причини за да се смеем, right?Първоначално написано от BlueFace
П.П. Грешката е моя, тя не е емо.![]()
Иначе това за емотата е вярно и всеки го знае :P ...