.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Брадчето ми ти си............Аз на село немога да намеря човека който търся ти у Варна...Ще ти кажа че нямаш голям шанс...
    :P Напрао ма РАЗБИИИИ
    Е Варна е едно голямо село, бе. Тука всички знаят всички... ще се намери и тая девойка.. няма начин.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Брадчето ми ти си............Аз на село немога да намеря човека който търся ти у Варна...Ще ти кажа че нямаш голям шанс...
    Е Варна е едно голямо село, бе. Тука всички знаят всички... ще се намери и тая девойка.. няма начин.
    И аз вярвам, че все някъде ще я намеря. Тоя петък пак ще отида където я видях 1ия път с надеждата пак да е там :P Не казвам, че е супер красавица и за това я търся, но нещо ме привлече, а и факта, че тя ме заглеждаше ...
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

hii pi4..
    az sym Vanina ;]]]
    kazvai sq ko iska6 da znae6 za plamena..
    ;]]

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Какво е Варна?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    вярваш ли си че си ванина,стига сте шашкали пич-а!
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

mi ako 6tete mi vqrvaite...
    ne mi puka mn mn ko si mislite ;]]
    toi ako si preceni da mi vqrva..
    tq utre 6te hodi kym 17 4aqsa na Bowling ;]]
    ako iska6 idi da se vidite....

Zdrasti 4o0ove4e mo0oje bi 6te ti prozvu4i typo0o ama 6ti kaja 4e si kysmetliq 6to0ot az sm plamena i kak da ti dokaja li mi...bqh na predposlednata pista s dve priqtelki vanina i monika ednata s prava kosa drugara kydrava bqh sys zelena bluza i s dynkeni 6alvari...i imah dva sinjira na vrata si ediniqt kryst drugiq zvezda i bqh s kolan s 4erep mm mislq 4e tva stiga a sy6to0o i s ranica 6to0ot tva be6e sled daskalo0....mislq 4e sm dostaty4no0o ubeditelna ako0o iska6 da se vidim utre v 17:00 6te hodq na boulig i 6te se zapoznaem
    You cAn... Kiss m3... Hug m3... bu7 iF y0u to0ouch mY hAIr I`m goNNa KilL yo0ou!!!

Град
    Варна, България
    За всички, които не вярваха - намериииииииих ги! In your face, както се казва ...
    Благодаря на всички, които се отзоваха ... оценявам го!
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    О боже!!!!!!Това е Варна,как ще намериш момиче в тийн форум,не мога да повярвам наистина!Баси якото дето се получи.После ако някой каже,че не вярва в съдбата....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    О боже!!!!!!Това е Варна,как ще намериш момиче в тийн форум,не мога да повярвам наистина!Баси якото дето се получи.После ако някой каже,че не вярва в съдбата....
    '

Много ясно,че няма съдба. То тфа момиче пламена ли е ква е има 1 мнение във форума и естествено попаднаха съвсем случайно един на друг още с първите и постове.
    Иа некъф пиниз тука и дан еъм Уош ако не го разконспирирам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
    За всички, които не вярваха - намериииииииих ги! In your face, както се казва ...
    Благодаря на всички, които се отзоваха ... оценявам го!
    Тея двете, по- горе дето са писали ли?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    '

Много ясно,че няма съдба. То тфа момиче пламена ли е ква е има 1 мнение във форума и естествено попаднаха съвсем случайно един на друг още с първите и постове.
    Тя е разбрала,че някой я търси и си е направила рег във форума!Не спори с мен!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ДА!
    Всевишен сигнал Господен и е показал,че момчето, което ч търси пише в тийнпроблем.

Сигурно лъч е огрял билборда на сайта и тя е проумяла в този миг къде да търси.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    НЕ!
    Просто някой й е казал,видя че първо нейната приятелка е писала и явно тя й е казала!

Стига се гаврили с човека Варна да не би да е от 30 човека...

ramaiana
    Guest
    хахах....е спуках се от смях на тая тема...реална или не...кефи ме
    Браво на вас

Mii imam super mno0o priqteli i prost0o edin ot tqh koito0 se rovi4ka v neta e popadnal na taq tema i mi prati link...
    i az re6ih da vidq koi e tozi mladej det tolkoz mno0o me izdirva i si napravih reg...tyi 4e slu4aino0o ili ne...se namerihme
    You cAn... Kiss m3... Hug m3... bu7 iF y0u to0ouch mY hAIr I`m goNNa KilL yo0ou!!!

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    '

Никъв "пиниз" няма тука. Някой каза, че темата не била реална ... реална е, не е измислица. Това, че всичко стана както трябва ме кара да съм наистина много щастлив. И без обиди към някое от момичетата, че лъжели ... Днес беше страхотно!

i...igrahme bouling

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    ГОСПОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЕБАХТИ ВЛЮБЕНИТЕ БРАВО НА ВАС

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от dark soul
    ГОСПОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЕБАХТИ ВЛЮБЕНИТЕ БРАВО НА ВАС
    Надявам се няма никаква ирония тука, защото не е мястото ...

Цитирай Първоначално написано от Li3b_Mich_Od3r_Hass_Mich
    i...igrahme bouling
    eh toq bowling weee eahah emi az qvno sum zakusnqla ve4e ste se namerili =) ni6to,4e ne sum ot varna poznavam q plamenka...ama kat gledam dobre ste si izkarali ve4e : D

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от [Kannibal_Queen
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Li3b_Mich_Od3r_Hass_Mich
    i...igrahme bouling
    eh toq bowling weee eahah emi az qvno sum zakusnqla ve4e ste se namerili =) ni6to,4e ne sum ot varna poznavam q plamenka...ama kat gledam dobre ste si izkarali ve4e : D
    Ама вие изведнъж се появихте толкова много хора дето познавате ... А аз се мъчих цяла седмица
    Иначе за това дали сме прекарали добре ... относително понятие, все по различен начин разбира добрето Само мога да се надявам ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Мога да кажа само едно 4естито и Успех.Докато 4етях вси4ки коментари се пръснах да се смея.Мн яка тема.Радвам се 4е сте се намерили..
    П.П.Знам 4е не му е тука мястото ама: Да си емо е тъпо.Въпреки 4е това са депресирани хора които са мн емоционални и са били наранени това 4е 1 път някой те е зарязал не е при4ина да си реже6 вените.Емотата имат мн яки при4ески ама са мн депресирани

--------------------------------------------------------

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Мога да кажа само едно 4естито и Успех.Докато 4етях вси4ки коментари се пръснах да се смея.Мн яка тема.Радвам се 4е сте се намерили..
    П.П.Знам 4е не му е тука мястото ама: Да си емо е тъпо.Въпреки 4е това са депресирани хора които са мн емоционални и са били наранени това 4е 1 път някой те е зарязал не е при4ина да си реже6 вените.Емотата имат мн яки при4ески ама са мн депресирани
    Радвам се, че някой е изчел цялата тема и дори се е посмял. Все трябва да си намираме причини за да се смеем, right?

П.П. Грешката е моя, тя не е емо.
    Иначе това за емотата е вярно и всеки го знае :P ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си