.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Получи се нещо мн кофти!

От няколко време си пиша със един човек с който се запознахме в аха.бг и си писахме доста време!Той по4на да ми говори 4е съм му липсвала и някакви такива неща а аз изобщо нямах 4увства към него!И той даже предложи да се видим!Аз вместо да му отговарям му писах 4е не го оби4ам... 4е неискам нищо от него а просто едни приятелски отношения и ми стана кофти но той се изварта като твърди 4е не било така и 4е отношението му било също приятелски но ако ви копирам хронологията ще разберете 4е не е така! ... незнам какво да правя и незнам защо но го намразих ... И той след вси4ко това което му казах пак каза 4е искал да идем на кафе как???????????????????????Как като немога да го гледам?

Град
    София
    Не можеш да го гледаш защото ти е казал че му липсваш ? Ех ако и на мен така ми реагираха момичетата, щеше да ми е толкова лесно...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е па ти кви отношения искаш да имаш с него? То като идете на кафе тепърва МОЖЕ да се харесате... /ако не сте се виждали де/ .
    ХаХаА.. обаче много смешно ми стана...
    Той по4на да ми говори 4е съм му липсвала
    вместо да му отговарям му писах 4е не го оби4ам
    . Та вие не се познаватееее... в този чат няма чуства!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    на плажа =)

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре така,отколкото да му даваш някакви надежди.

Re: Получи се нещо мн кофти!

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    От няколко време си пиша със един човек
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Винаги когато някое момче ми е казвало , че ме харесва , винаги съм го отблъсквала , а след дълъг размисъл съм го намразвала и винаги след нещо подобно изпитвам страх ... мн е гадно така .Таа относно темата ти , обясни му всичко , но деликатно ... все пак и той е човек !А, щом е разбрал ,че чувствата му не са споделени и е започнал да отричи казаното , това говори за него , че не е силен човек !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Добре бе кой те кара насила да излизаш с него ?

Животът е адът описан в Библията!

Град
    STARA ZAGORA
    sled kato go MRAZI6 za6to izob6to si pi6e6 snego.. i mu dava6 nqkvi prazni nadejdi.. sled kato neiska6 da ima6 absolutno ni6ty s nego prosto go otreji block.. i tva e.. zakvo se zanimava6 .. mn qsno 4e 6ti mrunka da izlizate nqkoi hora sa adski dosadni i imat nujda ot dosta ostro durjanie za da se osuznaqt.. mhm a tva "ot NQKOLKO vreme " egati lafa se polu4i

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    GoT Ya !!! безмислен спам, но е абсурдно ... сри

mi kaji mu 4e iska6 da spre6 kontaktite si s nego.Znam 6te prozvo4i dosta grubo no sled kato nemoje6 da go gleda6 nqma6 drug izhod

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си