- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Получи се нещо мн кофти!
От няколко време си пиша със един човек с който се запознахме в аха.бг и си писахме доста време!Той по4на да ми говори 4е съм му липсвала и някакви такива неща а аз изобщо нямах 4увства към него!И той даже предложи да се видим!Аз вместо да му отговарям му писах 4е не го оби4ам... 4е неискам нищо от него а просто едни приятелски отношения и ми стана кофтино той се изварта като твърди 4е не било така и 4е отношението му било също приятелски но ако ви копирам хронологията ще разберете 4е не е така! ...
незнам какво да правя и незнам защо но го намразих ... И той след вси4ко това което му казах пак каза 4е искал да идем на кафе
как???????????????????????Как като немога да го гледам?
![]()
![]()
Не можеш да го гледаш защото ти е казал че му липсваш ? Ех ако и на мен така ми реагираха момичетата, щеше да ми е толкова лесно...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Е па ти кви отношения искаш да имаш с него? То като идете на кафе тепърва МОЖЕ да се харесате... /ако не сте се виждали де/ .
ХаХаА.. обаче много смешно ми стана...Той по4на да ми говори 4е съм му липсвала. Та вие не се познаватееее... в този чат няма чуства!вместо да му отговарям му писах 4е не го оби4ам
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от Mariolcheto
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Винаги когато някое момче ми е казвало , че ме харесва , винаги съм го отблъсквала , а след дълъг размисъл съм го намразвала и винаги след нещо подобно изпитвам страх ... мн е гадно така .Таа относно темата ти , обясни му всичко , но деликатно ... все пак и той е човек !А, щом е разбрал ,че чувствата му не са споделени и е започнал да отричи казаното , това говори за него , че не е силен човек !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре бе кой те кара насила да излизаш с него ?
Животът е адът описан в Библията!
sled kato go MRAZI6 za6to izob6to si pi6e6 snego.. i mu dava6 nqkvi prazni nadejdi.. sled kato neiska6 da ima6 absolutno ni6ty s nego prosto go otreji block.. i tva e.. zakvo se zanimava6 .. mn qsno 4e 6ti mrunka da izlizate nqkoi hora sa adski dosadni i imat nujda ot dosta ostro durjanie za da se osuznaqt.. mhm a tva "ot NQKOLKO vreme " egati lafa se polu4i![]()
GoT Ya !!!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
безмислен спам, но е абсурдно ... сри
![]()
mi kaji mu 4e iska6 da spre6 kontaktite si s nego.Znam 6te prozvo4i dosta grubo no sled kato nemoje6 da go gleda6 nqma6 drug izhod