.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен

Братя и сестри!

Имате брат или сестра?Те ви мислят още за тяхното МАЛКО братче и сестриче?А вие вече не си играете с кукли и колички?Разбирам!В повечето случаи когато има по-малки или по-големи братя и сестри,по-малките деца не разбират че техните по-големи братя и сестри са пораснали !Карат ви още да си играете на разни играчки и не осъзнават че вас не ви интересуват , а вече сте отнесени във вихъра на любовта!Това се получава много често когато разликата между вас е от 4 години нагоре...Тийновете не понасят това,затова започват дразги по между им!Ето от къде идват всички теми в които се пише "Не понасям сестра си/брат си,защото само се дразни с мен" . В такъв случай не обръщайте внимание на това!Те са деца и за тях не само играчките са игра,но и боищата и дразгите между вас!Попринцип по големите братя/сестри около 12 до 17 години са във възраст на развитие и ги вълнува друга тема на разговор.Ето защо не намират общо по между си и започват караници между тях! :P

Мега фен Аватара на Blab
    И? Не разбрах какво да пишем.

Аз обожавам да се "джанкам" с брат ми. Заяжданията ни са адски сладурки. Голям кеф е, като си имаме тайна, която крием от наш'те. Сладко е да имаш братче или сестриче. Иначе щеше да е аааадскиии скуууучнооо...

ам при нас с моя брат не е така дава си ми цигарки карам му мотора и така даже сме се били насериозно беше ми цепнал веждата

Цитирай Първоначално написано от Grobarski
    ам при нас с моя брат не е така дава си ми цигарки карам му мотора и така даже сме се били насериозно беше ми цепнал веждата
    mnogo posnato

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    И какво?!?Аз съм на 18,брат ми на 9....не се караме,не се заяждаме,само аз го тормоза като почна да го щипя и целувам,ама на него не му пречи много,после ходи и се закача и иска пак.Той е моето слънчице

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз с брат ми не се погаждам,на 17 съм,той на 24 ... изобщо не се разбираме,напоследък все по-малко му говоря,бях спряла,но заради наще прекратих малката вражда ... Може би разликата в годините,или различното мислене и светове,различна компания,незнам защо не се разбираме,винаги съм искала да имам общ език с него,но просто не се получава ... не мисля,че причината е само в мен,той също няма желание да си говори с мен за някакви по-открити теми,аз не го карам да ми разказва живота си,а просто да комуникираме по някакъв начин,но уви не се получава ... Гадно ми е,че не се рабзирам с него,имам желание да сме в добри взаимотношения,но явно той още не го е разбрал,е здраве да е ...

Град
    Лондон
    Az s sestra mi se razbirame mnogo dobre, vinagi spodelqme, podkrepqme se, za6titavame se edna druga i taka ... vinagi i pomagam ako ima ne6to daje i posle da si navleka problemi s na6te zaradi tova (kato vmomenta). E da imame si i na6ite lo6i momenti no...barzo se opravame . Noooo kato malki bqhme kato vragove i ne se ponasqhme boi boi i pak boi ima6e. No sega mnogo sme blizki ne prosto sestri a nai-dobri priqtelki i mnogo se obi4kame
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми аз съм на 15,а брат ми е на 8 и още се караме за некви работи(по-точно той ме дразни и се закача,а след това аз съм виновен)и ест. накрая тоя яде малко боя(ест. колкото да си седне на гъза )и после аз съм виновен щот съм го ударил,.но.......мисля че всички сте имали тези проблеми така че........

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Аз много обичам брат си и сестра си, въпреки че са много по-големи от мен. Сестра ми я чувствам едва ли не като втора майка и в интерес на истината тя много се е грижила за мен, докато мама е била на работа. С нея имаме 12 години разлика. С брат ми имаме девет, той е много пекан човечец и общото между нас е, че към два се събираме да ядем за вечеря и си говорим разни неща . Чувствам го като френд повече даже, не е някаква гадна порта и мога да го помоля за разни услуги - да скрия нещо от нашите, да направим някаква изненада ... С него малко се караме вечер за компа, ама ни минава после
    Memento moriendum esse!

Ми, с брат ми не се караме - само дребни, битови спорове. Като цяло имаме доста добри отношения, но ние сме по-големи... нормално е За дребните е тичпично да се карат, особено ако комбинацията е тийнейджър + лапе 7-8....
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Иии аз съм почти на 18,имам си по-малко братче на 13
    ии със него си танцуваме,пеем,иска ми цигари,ритвам го тук-там,той мене също изобщо все едно че ми е боксова круша
    Не си го целувам,щото лапето не иска,дърпа се и почва да ми вика Абе където и да се срещнем с него се ритаме..но като ми каже "Искам 1 цигара" мали........

Супер фен Аватара на fake
    искам брат дееба! ама да е така..примерно 2-3 години по-малък. да си го възпитавам по мой вкус и подобие...
    тфа са още доста места за дупчене и татуси бахти пича да е бил брат ми
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ko sa oplakvate se ot bratqta i sestrite si bre........
    az iskam po golqma sestra ama na nqmam
    ama svar6ilo ve4e....ili na6te osven ako ne si osinovqt nqkoq kaki4ka
    kak 6te se zaradvammmm

Голям фен Аватара на sapphirr
    девой4е,разликата между мене и сестра ми е 13 години,а знаеш ли колко ми пука малка ли е голяма ли е.аз съм на 19,а тя......на 6.по-голям дразнител през живота си не съм имала,а ти седиш и обясняваш,4е на по-големите им е супер важно едва ли не да карат по-малките им братя/сестри още да си играят с игра4ки.аз малкия звяр не мога да го махна от компютъра ми ,ти за игра4ки ми говориш...абе кви игра4ки ,кви 10 кинта.........ох,малеее

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ааа, брат ми го обичам адски много, той е 4 години по-голям, но се разбираме чудесно... Като по-малки се млатехме яко и нямахме общ език , но сега като сме по-големи нещата стоят по друг начин.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нормално е докато сте по-малки и луди да се карате, биете, обиждате и да си мерите силите по изключително примитивен и смешен за околните начин.Ужасно е да си тийн и да имаш по-малък брат/сестра, който само знае да тормози и да те използва, без да прави нищо в замяна.Така е, признавам го, обаче колкото и да се вайкаме, няма да променим света.Важното е, след време като израстнете и станете зрели и разумни хора, да се разбирате и да се уважавате.Това да не си само дете и голямо предимство.Да знаеш, че освен родителите си, можеш да разчиташ на брат си/сестра си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си