.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем Bit Comet

ми като искам да сваля торент с него ми изписва торентът не може да се свали и само това сменях различни негови версии но не става някой знае ли зашо е така и как да го оправя

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Дай снимка да видим какво точно изписва.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Непостоянно
    и аз го иам същия проблем..ама аз си дърпам с флашгет и не ми пука за биткомета
    .!.

woshia_style Няма да е зле да намалиш размера на подписа си. Чудно ми е как админите още не са ти обърнали внимание...

Така.
    Здравей. Торент програмата Бит комет не я използвам от около 2 години. Причината за това са : Взима по високи ресурси, Трябват ми 5 мин да си я настроя и екстри който не ми трябват. Уторент е направен когато ти претоварва компа скороста да падне, така че да може да се справи компа. Сега има и други неща за DHT конекцийте но за тях е обяснено на 1000 други места. Сега като всяка програма и Бит комета си има скрипт в който се казва същото което и във всички други програми : Започни, ако грешка=0, ако не не е равно на 0 - не започвай свалянето. Са има сигурно 15 вида грешки който ти дава. Долу където ти изписвата всичките възможни простотии, трябва да има Tracker : Status. Кажете какво пише там, и другото което е проверихте ли дали има сийдери дадения торент ? и на всички торенти ли ви дава така или само на някои ?

Еми има сийдери на торента на всички торенти прави така от вс сайтове за торенти

Добре в такъф случай проблема е горе долу ясен. Пробвай със друга програма, пак ли става така, http://www.utorrent.com

не с друга не става така но просто искам с него защото мога да свалям и торенти и други файлове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си