.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132
    Мега фен Аватара на amatorium

Помните ли първата целувка?

Sega prochetoh za purviq put neshto, koeto me vurna v spomenite mi za purvata celuvka. Dosta dulgo kopneeh za neq i q bqh prevurnal v neshto kultovo i do den dneshen si q spomnqm kolko hubava beshe. Na 13 s edno momiche beshe neveroqtno useshtane. Predi tova vse si predstavqh kakvo li shte e i kogato doide momenta mi vuzdeistva totalno. Vie pomnite li vashata? Kak vi vuzdeistva togava?

т.7 и т.1
    krem4et0
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Пловдив
    Най-незабравимият ден в живота ми...никога няма да го забравя!!!

Град
    Пловдив
    Определено това беше един от най-незабравимите дни в живота ми

Супер фен
    Град
    Панацея
    На усамотена пейка, която гледаше директно към морето
    Еми какво да правя.. романтик си падам :P
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от Dragomir
    Най-незабравимият ден в живота ми...никога няма да го забравя!!!
    и аз така ! ! !
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

оо да..Ънфоргетъбъл

Повече от фен
    ooo az bqh adski malka nqkade 7-8 i to samo zashtoto togava se muknehme az i "gadjeto" s batkovcite i kakichkite na po 14,15 i tam na savetvaha ko da plaim i tn :P ama pak haresa mi de ne beshe losho daje si beshte dosta romantichno

Град
    София най-голямото село в БГ
    kak bih mogla da q zabravq
    tova nikoga ne se zabravq!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Беше просто ужасно,с възможно най-неподходящия човек и в най-неочаквания момент,а също и на най-неподходящото място.Абе ужас...И втората също не беше особено успешна,но третата вече се получи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, помня я при все, че не беше отдавна, а преди около 5 години. Бях на 17, близо 18 и момчето и най-малка представа си нямаше, че не съм се целувала никога. Съжелявам за нея-тогава го харесвах и то от 2 години, но той не оцени чувствата ми, не оцени и това, а ми се подигра жестоко.....Бях адски наранена от него и нямам хубав спомен от човека. Иначе беше в тях, на моето село, бше голяма скука и отидохме да пием ракия в дома му. При все, че се познавахме с години не знаех, че така ще се развият нещата...самата целувка беше дълга, хубава и определено ме възбуди, но човека не беше правилния.......Всеки греши.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ Мога да кажа,че и при мен беше нещо такова....аз бях на 14,той на 22-23....е,бяхме на плажа една вечер,но момента и човека не бяха подходящи,както и да е,все пак не е нещо,за което да съжелявам.

Голям фен
    Град
    sofiq
    pomnq q bqh na moreto v edna diskoteka 4ustvoto be6e strahotno

Град
    на плажа =)
    Беше егати и гадното... Пффф не искам да се сещам за това.(човека ми е супер противен вече)

Град
    sofia
    спомням си я разбира се..макар и да не бих го повторила с този 4овек ако имах възмойност
    но мисля 4е всеки помни първата си целувка особено 4е не сме на кой знае колко години 4е да сме я забравили ве4е

Град
    Pays de la Loire
    Помня я Чувството...всъщност беше леко странно, като всяко първо нещо. Не бих я определила като перфектна, но все пак си е първа, т.е. дори само този факт я прави специална

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Беше егати и гадното... Пффф не искам да се сещам за това.(човека ми е супер противен вече)

Супер фен Аватара на sometimes_
    Спомням си я, за съжаление... Тогава бях много щастлива и ми хареса, беше на една самотна пейка в един парк... Е, когато след няколки дни разбрах, че "гаджето ми" се целувало с "най-добрата ми приятелка", се постарах да забравя за тоя момент.
    I`m trying to make your dreams come true...

Помня... нищо особено.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    23март.... МАЙ

Пейка....

Преди време споделих на момичето че ми е била първа в такова отношение... целувка хубава сочна с език... и тя се учуди щото вика че съм бил добър,което ме накефи :P сухите тренировки имали полза

Мега фен Аватара на amatorium
    Sega se setih za edin lubopiten fakt. Imam edin mnogo dobur priatel. Za jalost obache predi vreme bqhme na edin kupon i igrahme razni igri i toi trqbvashe da se celune s edno momche. Posle razbrahme, che tova mu e bila purvata celuvka. :P No puk pokrai toq kupon se hvana s mnogo qko momiche, che ne sum go chul da munka za taq istoriq mnogo mnogo
    Eating isn't cheating - Arnold

Хм, беше когато бях на 14 години.. на 22 февруари. Беше тъмно, късно, валеше и едно момиче ме целуна.. от тогава по един или друг начин я обичам. Не сме заедно с нея от година и половина, но все пак още си я обичам. Никога няма да си забравя първата целувка, защото беше с подходящия човек, на подходящото място и с подходящите чувства между двамата. Винаги, когато се сетим ни става много яко, въпреки че сме само приятели за момента.

Az puk se celunah za purvi pat minalata godina.Piinahme malko i re6ihme da igraem na 6i6e.Ne be6e zle :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    София
    Мдам....с момичето се познавахме от както се помним, и 2мата знаехме, че рано или късно ще се стигне до това....тя беше 2 години по - голяма от мен...и така на едно село в сламата.....помня че не спряхме да се целуваме сигурно над час
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Blondeland
    О, помня я разбира се

Типично по детски - летен лагер , вечерта на плажа , само двамата..... звучи ми толкова невероятно , но е истина
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    За първа целувка считам първата ми истинска целувка - тоест целувката с някого, когото истински харесвам. Никога не съм искала да целуна някого, към когото не изпитвам нищо, затова може би чаках толкова - това стана месец преди да навърша 16 години. Почти не помня, честно казано, бях изключила тогава и просто целунах момчето. Беше пред входа ни, защото той ме изпрати до у нас, аз трябваше да се прибера по-рано, защото на другия ден рано заминавах на лагер за 10 дни. Сбогувахме се, прегърнахме се, тогава видях устните му и блокирах. Просто ги докоснах с моите устни, той се шашна, но после ми отвърна на целувката. След 2-3 мига се разделихме и нямахме повече време...
    Датата беше 9-ти юли, 2007... И най-хубавото, което ме е сполетяло, е, че с момчети сме още заедно...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си