.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,помня я.Беше точно преди 1 седмица,с гаджето.И аз не знам как стана-седяхме си прегърнати у тях и докато се усетя вече се целувахме.

Da vi kaja 4estno,na men samata celuvka hi4 ne mi haresa.No be6e tolkova romanti4no....sedqhme si nie na edna polqnka i gledahme zvezdite(be6e lqto) i togava se kissnahme za 1-vi put.Posle 2-riq i 3-tiq be6e mn hubavo...
    ...

xax pomnq razbira se horata me gledaha tolkova tupo.... bqhme na balkana i valeshe (beshe takuv zimen praznik) ama valeshe dujd de i nie bez 4aduri i se skrihme pod edno durvo zaprikazvahme se iiiii taka )) (cunkahme se da ne si pomislite neshto drugo ) i seki koito mineshe gledashe stereo... a 4ak kogato se izmuknahme ot izpod durvoto razbrah zashto... mi to bil sprql dujda a nie sedim i ni kape na glavite ot listata... beshe zabavno nikoga nqma da go zabravq
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен
    Град
    SF

Най-първата ми целувка беше с една приятелка, с която се у4ехме една върху друга как се прави тая работа Бяхме малки и супер смешни и беше някакво безумно...

Робинята на Quench

8 май, беше невероятно не само заради първата целувка ами и заради това че беше с човека който обичам повече от всичко...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Разбира се,че помня Добре се получи. Той беше по-опитен и по-късно ми показа някои техники Целувката беше хубава и до сега си я спомням
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    moita be6e mn zle... bqh razo4arovana daje.... i staa v nai neo4akvaniq i nepodhodq6t moment.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Разбира се, че я помня... и никога няма да я забравя!
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ох мойта беше невероятна бяхме се събрали цялата компания на една площадка и с моя мъж(още сме заедно) се бяхме осамотили на една пейка и се целунахме. леле направо изтръпнах тогава и нямах търпение да ме изпрати до вкъщи та пак да ме целуне

bqh piana , v parka, beshe ujasno i beshe s momiche btw..

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    началото на 8ми клас... броени дни преди Коледа,навън,валеше снежец.. беше приказно... момчето си нямаше на идея че се целувам за първи път..и до ден днешен незнае
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

huubava be6e ... pomnq poslednata i kopneq otnovo zza neq
    Testis unus,testis nullus...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Помня я,бяхме в гаджето ми, много як ден бях на 13

nem ;( edin den se zamislih s koe mom4e mi be6e purvata celufka i ne si spomnqm iii tfa e mn gadno shoot ;( tfa mi e bila purvata celufka a az ne si spomnqm to4no s koe mom4e be6e ;S:S

Ми не помня много на некъв купон с точно този дето никога не смятах че ше се целувам. Се тая поне пича беше симпатичен а и тва е само една целувка

Град
    ..във един измислен свят..
    Помня я .. ама ся като го видя тоя човек и ми се повръща..

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Вчера стана 1 годинка :P

Беше едно от най-красивите ми изживявания. Стана спонтанно и на много красиво място. Малко след това заваля, like the moovies, и също се целувахме. Неможех да спра...

За жалост това момиче никога не ме обикна... но пък други я заместиха
    ~ EviL DeViL ~

Беше наистина мн мн мн романтично. На една пейка до едно езеро. Много готино беше. Тя беше луда по мен и в момента в който и казах че и аз я харесвам и тя не издържа и....

Град
    V.Tyrnovo
    pomnq q mn dobre
    bqh na gosti u mom4eto i samo si misleh ako re6i da me celune ko 6te praq...Pritisnih se
    No toi obi4a tova v mene...i do den dne6en sym s tova mom4e...kak da q zabravq tazi celuvka
    Nai nedodqlanata i nai krasivata v jivota mi

Obi4kam te Vladoooooooo
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Помня, помня... Няма да я забравя... а момчето все още ми е страшно близък... приятел...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Охо, ами да кажем, че аз не съм очаквала първата целувка с нетърпение. Тя просто се случи.
    Бях на 11,а момчето беше с една година по-голямо от мен и също не се беше целувало. Общо вземо беше някакъв смях, но иначе си я помня.

Дам,много хубав спомен.. и дълго време ще си стои в съзнанието ми..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Помня я, разбира се, но не бих казала, че е чак нещо толкова удивително.. Вярно, хубава беше, но аз бях доста малка, детски глупости..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    people`s wet dreams
    Дааа

Град
    ЪъЪ KaK BeШe TvA MaИ sOfIA
    mdam spomnqm si q bqh na 13 i se bqhme subrali mn hora i ima6e edno mom4e det zn 4e me har i nz kak stane i toi me kiss ne go o4akvah no opredeleno mi haresa no sled tva byrzo se razdelihme
    И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си