- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помните ли първата целувка?
Да,помня я.Беше точно преди 1 седмица,с гаджето.И аз не знам как стана-седяхме си прегърнати у тях и докато се усетя вече се целувахме.
Da vi kaja 4estno,na men samata celuvka hi4 ne mi haresa.No be6e tolkova romanti4no....sedqhme si nie na edna polqnka i gledahme zvezdite(be6e lqto) i togava se kissnahme za 1-vi put.Posle 2-riq i 3-tiq be6e mn hubavo...![]()
![]()
![]()
![]()
...
xax pomnq razbira se horata me gledaha tolkova tupo.... bqhme na balkana i valeshe (beshe takuv zimen praznik) ama valeshe dujd de i nie bez 4aduri i se skrihme pod edno durvo zaprikazvahme se iiiii taka)) (cunkahme se da ne si pomislite neshto drugo
) i seki koito mineshe gledashe stereo... a 4ak kogato se izmuknahme ot izpod durvoto razbrah zashto... mi to bil sprql dujda a nie sedim i ni kape na glavite ot listata... beshe zabavno nikoga nqma da go zabravq
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
![]()
Най-първата ми целувка беше с една приятелка, с която се у4ехме една върху друга как се прави тая работаБяхме малки и супер смешни и беше някакво безумно...
![]()
Робинята на Quench
8 май, беше невероятно не само заради първата целувка ами и заради това че беше с човека който обичам повече от всичко...
Разбира се,че помняДобре се получи. Той беше по-опитен и по-късно ми показа някои техники
Целувката беше хубава и до сега си я спомням
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
moita be6e mn zle... bqh razo4arovana daje.... i staa v nai neo4akvaniq i nepodhodq6t moment.....![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Разбира се, че я помня... и никога няма да я забравя!
>>> House Music <<<
ох мойта беше невероятна бяхме се събрали цялата компания на една площадка и с моя мъж(още сме заедно) се бяхме осамотили на една пейка и се целунахме. леле направо изтръпнах тогава и нямах търпение да ме изпрати до вкъщи та пак да ме целуне![]()
![]()
![]()
huubava be6e ... pomnq poslednata
i kopneq otnovo zza neq
Testis unus,testis nullus...
Помня я,бяхме в гаджето ми, много як ден бях на 13![]()
![]()
nem ;( edin den se zamislih s koe mom4e mi be6e purvata celufka i ne si spomnqm iii tfa e mn gadno shoot ;( tfa mi e bila purvata celufka a az ne si spomnqm to4no s koe mom4e be6e ;S:S
Ми не помня много на некъв купон с точно този дето никога не смятах че ше се целувам. Се тая поне пича беше симпатичен а и тва е само една целувка![]()
Помня я .. ама ся като го видя тоя човек и ми се повръща..![]()
Вчера стана 1 годинка :P
Беше едно от най-красивите ми изживявания. Стана спонтанно и на много красиво място. Малко след това заваля, like the moovies, и също се целувахме. Неможех да спра...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За жалост това момиче никога не ме обикна... но пък други я заместиха![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Беше наистина мн мн мн романтично. На една пейка до едно езеро. Много готино беше. Тя беше луда по мен и в момента в който и казах че и аз я харесвам и тя не издържа и....
pomnq q mn dobre
bqh na gosti u mom4eto i samo si misleh ako re6i da me celune ko 6te praq...Pritisnih se
No toi obi4a tova v mene...i do den dne6en sym s tova mom4e...kak da q zabravq tazi celuvka
Nai nedodqlanata i nai krasivata v jivota mi![]()
Obi4kam te Vladoooooooo![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Помня, помня... Няма да я забравя... а момчето все още ми е страшно близък... приятел...![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Охо, ами да кажем, че аз не съм очаквала първата целувка с нетърпение. Тя просто се случи.
Бях на 11,а момчето беше с една година по-голямо от мен и също не се беше целувало. Общо вземо беше някакъв смях, но иначе си я помня.![]()
Дам,много хубав спомен..и дълго време ще си стои в съзнанието ми..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Помня я, разбира се, но не бих казала, че е чак нещо толкова удивително.. Вярно, хубава беше, но аз бях доста малка, детски глупости..
Животът е адът описан в Библията!
mdam spomnqm si q bqh na 13 i se bqhme subrali mn hora i ima6e edno mom4e det zn 4e me har i nz kak stane i toi me kissne go o4akvah no opredeleno mi haresa no sled tva byrzo se razdelihme
![]()
![]()
И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ !!!