.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Моята беще Октомври месец, 2007( 1 месец след като навърших 15 год)..Щом като се прибрах и майка ми ме питаше дали съм добре..занчи е бил як шок! Не съжалявам, въпреки, че човека с който беше не бе точният.
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ест..всъщност не беше тва,което очаквах..,но си беше първата..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    у вас ;]

Re: Помните ли първата целувка?

едва ли някой би забравил първата си целувка..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Помня,че се дърпах няколко седмици докато най сетне се престраша да се целуна.Много ме беше страх бе хора! Да не се изложа де...не от момчето.И тоя един ден изперка и ме награби на спирката.... и така беше,после вече зарязах всичките му глупости и се насдих на момента. Абе яко беше...

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Беше просто ужасно,с възможно най-неподходящия човек и в най-неочаквания момент,а също и на най-неподходящото място.Абе ужас...И втората също не беше особено успешна,но третата вече се получи
    +1
    Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Беше егати и гадното... Пффф не искам да се сещам за това.(човека ми е супер противен вече)

me 2 противар

Град
    РЮАР
    Не помна...

Помня, помня....беше супер.... с голямоо продължение

Град
    РЮАР
    мрЪсница..

...не в такъв смисъл.... но ....

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от lorena
    ...но ....

Призна си го !!!

просто не беше "детска " целувка....имаше много страст.. и продължи доста време..направо не исках да се разделяме

Oooo da pomna q igrahme na 6i6e na edin rojden den ... ve4erta v parka .... bqhme sednali na cimenta xax i taka purvite mi 3 celuvki bqha ot igra ... po natatukva ve4e 4etrurtata si be6e istinska celuvka

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dragomir
    Най-незабравимият ден в живота ми...никога няма да го забравя!!!
    При всеки май е така..

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ахаха, тоя ден май повече ще го запомня с култовото напиване, от колкото с първата целувка ахахахах, бях яко на мотика, нямаше толкова весело пиянство .
    А целувката беше с един от стария клас, бяхме се хванали да играем на шише и така се случи .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на babity
    помня! май беше в момичешката тоалетна

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Помня я
    Аз се притесявах страшно мн и не можех да си намеря място, знаех че иска да ме целуне и това нажежаваше още повече обстановката... (момчето буквално ме гони (в градината- от една пейка на др )

За мен преживяването беше приятно и забавно.На приятеля ми никога не му се беше случвало да си има работа с толкова притеснителен и толкова паникьосан от една целувка човек, което го направи незабравим и забавен момент и за мего

наи хубавия ден

ОоОоОо помня Беше много кофти за момчето Бяхме в една приятелка на купонче Да съм била към 13-14 годишна И това момче ме прегърнало и без да очаквам ме целуна ... Нз какво ми стана в този момент,но блъснах го настрани и почнах да се смея като напушена и така сигурно около 5 мин. Всички стояха и ме гледаха Като се успокоих една приятелка ме дръпна в другата стая и ми се скара,защото това момче адски много ме харесвало и се надявало да се получи нещо,а аз съм се изгаврила с него

Ооо аз се настройвах "психически" за нея от 7-годишна, а то кво стана... В 4 клас, на една екскурзия забих, най-якия пич в класа и играхме на бутилка и така стана... После той ми каза, че иска да правим секс
    Наистина незабравимо, а?

Как да не я помня като беше преди 3 дни
    Ами най-якото беше,че се целунах за 1 път точно на рождения ми ден
    10 и нещо вечерта...на село ,лек дъждец,любимите ми бонбони до мен ,момчето чака 15минути докато се настроя психически
    С две думи това е най-незабравимото ми преживяване...и даа целувката беше много сполучлива като за 1 път.

tFaA sIgYrNyY bEsShE eDiN oT nAi-xyBavItE mI mOmEnTiI..StaNaA tOcChNyY kAkTyY sI gO pReDsTaVqX..tOi iMaShE tReNiRoFkAa pO xOcKeI v uChIlIsHtEtY nI i aZ s eDnA fR bExMe TaM I kOgAtY d0idE vA0bShTeE nE sAm oChAkVaLa ChE sHe Me CeLyNeE..MaLkOo StAnAa NeLoFkOO V dAsKaLoO aMa Ne Mi PyKaShE..SeKi mE pOZnAvAa i nE mE bEsShE srAm..sIgYrNaA SaM cHe bEsShE S pODxODqShTiQ ChOvEk ..vSe oShTeE x0d1m

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от *MaRiNcChEtYy*0oD*
    tFaA sIgYrNyY bEsShE eDiN oT nAi-xyBavItE mI mOmEnTiI..StaNaA tOcChNyY kAkTyY sI gO pReDsTaVqX..tOi iMaShE tReNiRoFkAa pO xOcKeI v uChIlIsHtEtY nI i aZ s eDnA fR bExMe TaM I kOgAtY d0idE vA0bShTeE nE sAm oChAkVaLa ChE sHe Me CeLyNeE..MaLkOo StAnAa NeLoFkOO V dAsKaLoO aMa Ne Mi PyKaShE..SeKi mE pOZnAvAa i nE mE bEsShE srAm..sIgYrNaA SaM cHe bEsShE S pODxODqShTiQ ChOvEk ..vSe oShTeE x0d1m
    и тази помия я писа 15 мин, нали?

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от *MaRiNcChEtYy*0oD*
    и тази помия я писа 15 мин, нали?
    Абе не знам колко време го е писала, ама на мене ми трябваха 15 мин. да го разчета

Guest

як0ооо0

това беше нещо направо "вълшебно" ,ако мога така да го кажа-беше незабравимо-наи хубаво е когато се целуваш с човека които обичаш а не само за да пробваш-тожа е невероятно усещане!!!!!!!!!!!!1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си