- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помните ли първата целувка?
Моята беще Октомври месец, 2007( 1 месец след като навърших 15 год)..Щом като се прибрах и майка ми ме питаше дали съм добре..занчи е бил як шок! Не съжалявам, въпреки, че човека с който беше не бе точният.
♥ ♥ ♥
ест..всъщност не беше тва,което очаквах..,но си беше първата..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
едва ли някой би забравил първата си целувка..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Помня,че се дърпах няколко седмици докато най сетне се престраша да се целуна.Много ме беше страх бе хора!Да не се изложа де...не от момчето.И тоя един ден изперка и ме награби на спирката....
и така беше,после вече зарязах всичките му глупости и се насдих на момента.
![]()
Абе яко беше...
![]()
+1Първоначално написано от Undying
Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.
Първоначално написано от Just_say_no
![]()
me 2 противар
![]()
![]()
![]()
![]()
просто не беше "детска " целувка....имаше много страст..
и продължи доста време..направо не исках да се разделяме
![]()
Oooo da pomna q![]()
![]()
igrahme na 6i6e na edin rojden den ... ve4erta v parka .... bqhme sednali na cimenta
xax i taka purvite mi 3 celuvki bqha ot igra ...
![]()
po natatukva ve4e 4etrurtata si be6e istinska celuvka
![]()
![]()
Първоначално написано от Dragomir
При всеки май е така..
![]()
Ахаха, тоя ден май повече ще го запомня с култовото напиване, от колкото с първата целувка ахахахах, бях яко на мотика, нямаше толкова весело пиянство.
А целувката беше с един от стария клас, бяхме се хванали да играем на шише и така се случи.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Помня я![]()
Аз се притесявах страшно мн и не можех да си намеря място, знаех че иска да ме целуне и това нажежаваше още повече обстановката... (момчето буквално ме гони (в градината- от една пейка на др)
![]()
![]()
За мен преживяването беше приятно и забавно.На приятеля ми никога не му се беше случвало да си има работа с толкова притеснителен и толкова паникьосан от една целувка човек, което го направи незабравим и забавен момент и за мего![]()
наи хубавия ден![]()
ОоОоОо помняБеше много кофти за момчето
Бяхме в една приятелка на купонче
Да съм била към 13-14 годишна
И това момче ме прегърнало и без да очаквам ме целуна ... Нз какво ми стана в този момент,но
блъснах го настрани и почнах да се смея като напушена
и така сигурно около 5 мин.
Всички стояха и ме гледаха
Като се успокоих една приятелка ме дръпна в другата стая и ми се скара,защото това момче адски много ме харесвало и се надявало да се получи нещо,а аз съм се изгаврила с него
![]()
Ооо аз се настройвах "психически" за нея от 7-годишна, а то кво стана... В 4 клас, на една екскурзия забих, най-якия пич в класа и играхме на бутилка и така стана... После той ми каза, че иска да правим секс![]()
![]()
![]()
Наистина незабравимо, а?![]()
![]()
Как да не я помня като беше преди 3 дни![]()
Ами най-якото беше,че се целунах за 1 път точно на рождения ми ден![]()
10 и нещо вечерта...на село,лек дъждец,любимите ми бонбони до мен
,момчето чака 15минути докато се настроя психически
![]()
С две думи това е най-незабравимото ми преживяване...и даа целувката беше много сполучлива като за 1 път.![]()
tFaA sIgYrNyY bEsShE eDiN oT nAi-xyBavItE mI mOmEnTiI..StaNaA tOcChNyY kAkTyY sI gO pReDsTaVqX..tOi iMaShE tReNiRoFkAa pO xOcKeI v uChIlIsHtEtY nI i aZ s eDnA fR bExMe TaM I kOgAtY d0idE vA0bShTeE nE sAm oChAkVaLa ChE sHe Me CeLyNeE..MaLkOo StAnAa NeLoFkOO V dAsKaLoO aMa Ne Mi PyKaShE..SeKi mE pOZnAvAa i nE mE bEsShE srAm..sIgYrNaA SaM cHe bEsShE S pODxODqShTiQ ChOvEk ..vSe oShTeE x0d1m![]()
![]()
![]()
и тази помия я писа 15 мин, нали?Първоначално написано от *MaRiNcChEtYy*0oD*
![]()
![]()
![]()
Абе не знам колко време го е писала, ама на мене ми трябваха 15 мин. да го разчетаПървоначално написано от babity
![]()
![]()
това беше нещо направо "вълшебно" ,ако мога така да го кажа-беше незабравимо-наи хубаво е когато се целуваш с човека които обичаш а не само за да пробваш-тожа е невероятно усещане!!!!!!!!!!!!1