Винаги съм смятал,че да пишеш по форуми за да искаш помощ или съвет за нещо свързано с любовта,като например как да заговориш момичето в което си влюбен или как да и предложиш,е адски тъпо и смешно.Ама ето на,наложи ми се да пиша и да искам съвет
Та харесвам едно момиче,даже май се влюбих Сърцето ми бие ей така като минавам покрай нея,но....
Лошото е,че е с 2 години по-малка от мен и ще питате защо.До сега съм имал връзка само с 1 момиче,на моята възраст и беше братовчедка на най-добрият ми приятел,така че беше доста лесно Момичетата,с които дружа са по-големи от мен.До сега не съм харесвал по-малки
Та аз съм 11 клас , а тя - 9.Хубавото е,че сме от едно училище.Лошото е,че не знам нищо за нея,дои може да има приятел.Научих,че нямала скайп,явно няма интернет или комп Доста често съм я засичал доло(аз уча на третия етаж,а тя на първия).Веднъж дори като я бях срещнал на улицата се направих,че не я видях и я бунах,но тя даже не ме погледна Винаги,когато я видя е с някое момиче,което е мн лошо,за да я заговоря искам да е сама Не съм забелязвал да ме е поглеждала в училище
Сега не мога да пиша още , после повече , дайте съвети