- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP моят живот е една сапунка...
na men mi pomogna donqkade no az imam problem s koito ne moga da se spravq: poneje mnogo mi znae ustata ponqkoga (ne se gordeq s tova) ta popitah mom4eto koeto haresvam dali si har e dno momi4e i toi mi kaza toi mre popita otkade sam razbrala i koi govori za nego takiva ne6ta ta az go islagah no edna ot nai dobrite mi priqtelki vze 4e mu kaza 4e tq mi e kazala ta toi razbra 4e sam go islagala ve4e nqma doverie v men i im razvalih priqtelstoto sno6ti oba4e re6ih da napi6a 1 monolog v skype i ima go pratih i na dvamata :rodila sam se az pod planeta merkurii na 3iqt den i 5iqt mesec sueverna sam mnogo vqrvam v nqkakvi gluposti koito i sama se o4udvam!
prez vsi4kite tezi godini nau4ih mnogo ne6ta ot jivota, preodolqh mnogo trudnosti prejivqh 1000 peripeti no mnogo ka4estva v men si ostanaha sa6tite za koeto
ne se gordeq.
predi bqh edno nedorazvito momi4ence koeto se misle6e za ne6to pove4e no ne be6e! postoqno komandve6e darje6e se grubo i be6e tipi4no buntarsko mom4e,
zavise6e se ot drugite i mnogo takiva taka nare4eni gluposti. sled vreme tova silno dete se prevurna v edno 4uvstvena debelan4e koeto se vliqe6e ot
vsi4ko koeto mu kajat be6e gadno nqma6e sobstven harakter i vsi4ko po4ti nai lo6o..sled godinite tova dete re6i da napravi ne6to pove4e za jivota si
re6i da se promeni. re4eno i storeno. sega to e na savsem razli4no nivo edno na4alo na neobozdana devoika koqto se opitva da stane po dobar 4ovek no
i e trudno za6toto v neq vlastva zlo i stignahme do sega6noto poklojeie na tova dete(devoi4e) ...
sled godini na samoumraza ii sebelubie tova takanare4eno momi4ence se promeni.
koeto si e napulno normalno ! devoi4eto ili ve4e momata e gre6nica..za6to li spomenavam takiva nakusani i nahvurleni misli samo az si znam no i vie mojete da se dosetite...
ta zabravih da spomena edna mnogo vajna 4ast tova sukrovi6te ili kakto go nari4aha roditelitemu rqdko 6tastie summ sama ta az. vinagi sam me4tala za edin po dobar svqt v koito nqma vsi4kata tazi omraza i ne6ta ot tozi sort
da si priznaq ne znam kakvo da kaja za sebe si 4uvstvam edna praznina 4uvstvam 4e se sduhvam zaredi ujasiqta sno6ti.
naposledak moje bi ne sam sebe si to az vcaob6te koga sam bila iskam da otkriq moeto az i da sam nego za6toto sega kakto kazah 4uvstvam praznina..koqto struva mi se e porodena ot sno6nata slu4ka
taka 4udq se kak da q razkaja za6toto sled kato zavur6a tova ispovqdvane 6te go pratq na mnogo hora i 6te se pravq 4e ne iskam da go pro4eta
strahuvam se da si pokaja istinskata su6nost koqto dori ne znam kakva e! ta sno6ti da vi razkaja kakvo se slu4i kakto mnogo mi znae ustata i imam dosta palavi prus4eta popitah mom4eto koeto haresvam edin vapros koito ne pomnq ..
be6e ne6to ot sorta vqrno li e 4e si haresva6 melinda zabiva6 se s ani i se svalq6 na meri i elena.. tupa sam s i popitah go ot lubopitstvo i ne se setih 4e taka moje da napravq nai golqmata si gre6ka v jivota!
ta gr6kata mi e 4e napravih taka 4e toi da mi nqma doverie razvalih edno priqtelstvo i se promenih razbrah 4e sa6tnost ne sam takava kakvato sum
ii tov ME otvra6tava i me kara da se 4uvstvam ujasno. spodelih vsi4ko tova na nai dobrata mi priqtelka i tq se oputa da mi pomogne re4eno i storeno no na men v glavata po4nah a da mi se vartqt edno
mnogo lo6i misli ot sorta na: mnoo mi dreme 6to ne si ebat maikata... i takiva darja se stranno i ne moga da se opoznaq dori i sega prosto ne se isdarjasm
iskam savet iskam da razbera vs koq sam kakva sma moqta vutre6na du6a otnovo me izigra...
ne mi se slu4va za 1vi put
no az 1vi put sajalqvam tolkova mnogo qdosvam se tolkova mnogo i sega kato go pi6a otnovo mi se vartqt maznite i gadni misli : az kato go napi6a i 6te im go
pratq i vsi4ko 6te se opravi..
re6ih da napi6a tova neznam za6toi
moje bi za da namerq moeto az
koeto e hiper vajno za mern
daje sled tova si misleh da napravq nai lesnoto
da isbqgam kakto vinagi dosega sam pravila no dobre 4e ne go napravih i vse pak moje bi trqbva6e za6totovlo6ih o6te pove4e ne6tata..
sega si mislq otnovo kakvo 6te si mislt horata kato go pro4etat za6to sam takva 4udq si se... ta sno6ti misleh dza pribqgna do alkohol noj i william shekspeare
za alkohola i noja se otkazah no hubavo si po4etoh sun v lqtna no6t
sled tazi slu4ka si vzeh mnogo uroci
dori ne mi puka ako 6te te d ame mrazti unijavat no sdamo te da sa si dobre iskam te da sa dobre pa za mene praz golqm se nqkak 6te se opravq
ot vsi4ko tova se razbira kolko mnogo lo6 4ovek sam no krai samo si svalqm ogromnotop samo4uvstvie ot nebesata to nagore prosto nqma nakade ta vzeh si pouka vse o6ta 4uvstva,m praznina no se nadsqvam tq
da se zapulni... vsu6nost ne sam tolkova lo6 4ovek predi sno6ti vinagi se usmihvah svirq na piano risuvam (da tva moje i da go spestq ) izslu6vah horata bqh po dobra
ne izdavah taino dokato mopqta smotan jivot-igra otnovo naddelq. isvednaj samo s 1 vapros srinah vsi44ko i znam 4e 6te se opravq kolkoto i da mi e trudno
problema e 4e neznam kakvo da praq moje bi da 4etq po intenzivno moqta lubov william shekspeare i da se darja se 1no ni6to ne se e slu4ilo ili pak da si go 4eta
i da se darjq otvratitelno mai 6te isbera 1voto abe ne mai a napravo 6te si go izbera abe da si kaja vsi4ko tova pi6a samo zaredi mene lina i niki moje bi i sega se 4udq dali da im
go pratq ili samo na lina za6toto tq zaslujava da znae s kakuv ojasen 5=4ovek si ima rabota i ako se doveri o6te 1 pat moje da riskuva vsi4ko no sega
otkqkto go na[pish se 4uvstva prevuzhodno a da i misla 4e trqbva da ishvurlq moite nai ujasnoi misli 4e trqbva kato mi doverqt ne6to kakto dosega sam pravilq da produljavam da go pravq- da zapazvam tainata smao i 1nstveno za sebe si
dori tovas da mi zavi si vsi4ko...radvam se 4e se slu4i tova novo priklu4enoe tozi nov kofti peripet za6toto si vzeh pouka
sega se 4uvstvam prekrasni i mislq da go pratq na lina i niki i se nadqvam te otnovo da mi se doverqt da mi dadat 2ri 6as aa i da ve4e predi da pi6a ne6to 6te go obmislqm dokrai i 6te broq do 10
predi vsi4kitemi deistviq![]()
tova si be6e ;leko humoristi4no...
lina niki molq vi daite mi 2ri 6ans doverete mi se otnovo vupreki 4e sam takuv ojasen no i dobar 4ovek stra6no mnogo vi cenq i me dopusnete do vas saite o6te vednaj kakvoto i da e re6enieto az 6te go odobrq i kakvoto i da e jelanieto vi 6te go podkrepq v dobro i zlo
mersi 4e me izslu6ahte!... sega ve4e toi znae 4e go har ako go e pro4el no glavno neznam kak da se darja s tqh utre kogato sam na daskalo
~~~Fashion is like the passion~~~