.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

кога си казвате "обичам те"

Знам че този въпрос е задаван мн пъти но все пак да попитам-след колко време откакто ходите г/д ест. си казвате Обичам те... седмица, дже месец.. джа ето това искам да знам

Град
    София
    " Джа "

Значи казвал съм го на 2 момичета до сега.
    На първото й го казах на първата ни годишнина.
    На другото някъде към шестия месец.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    sigurno o6te na 2 riq mesec mi go kaza ... no e fakt 4e ot baq vreme s epoznavahme.... preid tva kato fr :P ina4e sega seki den go 4uvam
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Казвала съм го само на 1 момче (не че съм била с други или съм искала да бъда), както и приятелят ми го е казвал само на мен. Мисля, че това стана седмица преди да направим 3 месеца. Аз го казах първа, но го бях изпреварила само с няколко мига, така че може би може да се каже, че едновременно сме го усетили и сме си го признали...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Blondeland
    След първата година..
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами казвам го, когато усетя, че наистина го чувствам... нямам график по който да се водя

Град
    Варна, България
    Извинете ме, ако греша, но нима има закономерност кога да се каже това? Питаш няк'ви хора от форума кога да кажеш, че обичаш даден човек? Ако го чувстваш му го кажи. Естествено неможеш да 1вата седмица да го кажеш, ще прозвучи прекалено странно.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Na men biv6iq mi go kaza sled kato ni mina parvata sre6ta

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Na men biv6iq mi go kaza sled kato ni mina parvata sre6ta
    Той затова е и бивш

Иначе... Що за въпрос?! Казваш го, когато почувстваш, че е така - това не е задължение, не е и някаква мила фразичка, напротив - означава много повече, означава отговорност, означава себеотдаване, означава емоция, означава... Запомни - ОЗНАЧАВА!!! А нещо, което носи някакво значение, не бива да бъде използвано току-така. Тъпо е, когато думите не идват от сърцето... Малко се отклоних от темата ми се струва А ти с този странен въпрос... Все едно да те питам "Ти кога ядеш?" Естествено, че ще ми отговориш "Когато съм гладен". И тук е така - кога да го изречеш - ами когато го почувстваш

Ъъъ когато го мисля можеби ???

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Хм, случвало ми се е да кажа "Обичам те" без да влагам чувства в него. Никога не съм казвал тези думички дори и да съм ги чувствал. Трудно просто си признавам чувствата.

Град
    sofia
    казвала съм ги само на двама...на сегашния си приятел го казвам всеки ден защото наистина го оби4ам а за пръв път си го казахме мойе би 2-3мес след като тръгнахме

През 2 минути
    Просто много се обичкаме с милото

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Ти това го мислиш?! Аз понякога дори и да го чувствам пак не го изричам..., но да си го 'мисля'... никога не ми е 'хрумвало' даже като идея... или го чувствам, или не го чувствам...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Пловдив*

''Когато му дойде времето''
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

е при всеки е различно..но на сегашния ми приятел му го казах в деня,в който направихме 1 месец..но тогава наистина го усетих..преди това не бях сигурна все още дали е така..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Деца, вие май наистина не разбирате какво значи обичам......това не значи влюбен съм или харесвам те. Това е глагол, изразяващ обичта. Обичта идва след като мине пожара на влюбването, след като любовта стане по-тиха и по-спокойна, след като усетиш, че този човек не само ти харесва, а че винаги си бил с него и знаеш, че нито 1 миг оттук нататък не може да си без него. Обичта е тогава, когато приемеш присъствието на човека до теб за нещо естествено, когато не поглеждаш чуждо, когато не си мислиш, че някога ще си без него......Обичта не може да дойде след 2 или 5 месеца. Тя идва с годините и е резултат от пълното опознаване на човека до теб........Когато някой ви харесва кажете му-харесвам те, когато сте влюбени-влюбена съм в теб, когато го чувствате като част от себе си...обичам те.

Мега фен Аватара на koalka
    Каза ми, че е влюбен в мен на първата седмица и на мен ми се стори рано, но като гледам си е било напълно вярно, но не знам защо тогава му повярвах.Просто ми го е доказвал много пъти.

Повече от фен
    Tva OBICHAM TE e mn tupo! Priqtelq mi samo mi go povtarqshe,no ne mi go pokazvashe i dokazvashe!
    Nqkoi ponqkoga q kazvat ei taka taq duma.. i tq otiva nqkude v nebeto..
    No.. vse pak e po-lesno samo da se kazva a?
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Град
    Бургас
    от 1 година сме заедно и секи ден тфа си пофтаряме голяма любов голямо чудо си фърляме пък кат сме некъде заедно и не се пускаме
    OnLy God CaN Judge Me !

Бяхме направили 1 месец и след няколко дена й като я изпращах тя ме беше награбила..почна да ръми (вали) леко и тогава я погледнах в очите и й казах, че я обичам..тогава тя ме прегърна още по силно и ми каза ' аз също те обичам '.. беше като на филм

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Пфф "Обичам те" се признася тогава когато го чувстваш
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си