- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съученици-гаджета
Пише се "съУченик". Леле, колко неграмотни сте станали. На нищо не ви учат в училище!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На мене първата ми ИСТИНСКА любов беше с един мои съученикБеше много готино, щото бяхме по цял ден двамата... но лошото беше, че скъсахме щото си омръзнахме... Иначе е доста гот да си имаш гадже-съученик
![]()
![]()
Еми, в случая, мога да говоря от личен опит. Докато сте заедно всичко точно, повече време сте заедно, може да седите на един чин и т.н. В един момент почвате да си омръзвате, да се дразните едни други и т.н. А като скъсате е супер тъпо.. особено както в моя случай, когато момичето се държи като кучка с тебе .. не е приятно. Повярвай ми. Почват едни неловки ситуации, глупости. Не ти го препоръчвам.
Ми...де да знам, според мене е малко кофти. Пък и съм чувала, че 90% не се получава...![]()
готиното е че сте заедно
поведението след скъсване зависи от нагласите и манталитета на 2мата![]()
Абсурд!
ако се разделите, докато сте още ученици... не е казано, че ще стане, но ако се случи... всеки ден сте заедно, имате общи приятели, общи познати, толкова мн неща ви свързват... за единия винаги ще е по-тежка раздялата. я ще си правите на пук, я нещо друго...
аз не виждам нищо положително, освен по цял ден заедно...
съвсем различно е като не го виждаш цял ден и като се уговорите да излезете... чакаш с нетърпение момента на срещата.. а нее 25часа в денонощие заедно 8 дена в седмицата... съкс![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
С моя приятел сме в един клас. Не знам как ще е след като скъсаме (ако скъсаме), но сега ми е много добре всеки ден да съм с него.
Аве не е точно така, щото аз имам двама съученика с които съм ходила, и кат скъсахме си останахме приятели и то много добриПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ама при секи е различно..
Az i gajeto mi sme ot edin klas i sled 2 sedmici imame godi6nina-1 godinka pravim i vuob6te ne ni puka dori e mn gotino! Nz ama vuv vipuska mi ot ednata paralelka ima 3 dvoiki ot drigite dve samo po 1 - 12 klas sum i si4kite tiq deto sme"jeneni" sme mn dobri frendove o6te ot 8-mi klas dori ednata ot dvoikite sa zaedno ot 8-mi klas! Abe qko e kato cqlo mn se kefq ! Seki si go razbira po razli4en na4in no spored men nqma ni6to lo6o! Lele ne6to mnogo nesvurzano zvu4i ъъъъ se 4ete gospodi....![]()
ами моя опит со4и 4е е великолепно![]()
аз съм пове4е от 3 год с приятеля ми...станахме гаджета в 12 клас и още сме заедно и вси4ко си е страхотно![]()
докато ходехме на у4илище беше невероятно защото покрай подготовките за изпити нямахме много свободно време и това 4е бяхме по цял ден в у4илище заедно си беше един огромен плщс! а и можехме да у4им заедно и да се радваме пълноценно на по4ивките![]()
а след като завършихме няма разлика дали сме били в едно у4илище или не..той у4и сега едно, аз друго..и нетърпението да се видим си е същото като при другитеа и можем да си спомняме какво беше преди в даскалото..
![]()
така 4е като цяло съм напълно ЗА връзка с твой съу4еник![]()
Подкрепям адекватно написаното ти мнениеПървоначално написано от marmalad4e
![]()
![]()
аз съм закато гаджето ти е от твоя клас имате повече време да прекарвате един с друг....двама мои съученици са гаджета,много са сладки,не им омръзва да бъдат по цял ден заедно ,даже и след училище излизат някъде,и така......
![]()
Spored men takava vrazka nqma smisal.za6toto 6te vi e hubavo nqkolko dena no barzo 6te si omraznete![]()
:P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Аз не съм против тези връзки, ама не съм и много аз. Най-добрата ми приятелка е гадже на момче от нашия клас. И двамата са ми приятели и като се скарат имам чувството, че на мен пише "оплаквателно бюро"... иначе са си супер- повече време заедно, и на даскало и след даскалоа и най-важното е да се обичат хората, не дали са в един клас или не :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...