.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    София
    Бла, бла.. "Герой, прославил България, шампион..."... На баба ви гъза!
    На колко от вас ви се подобри живота като "ни прослави"? Прославил той... Единственото което направи е да отнеме живот и да съсипе още няколко. Постъпката му е крайно нагла и безотговорна.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Както вси4ки сме хора и имаме равни права,така и той не е по-разли4ен и заслужава да си понесе последствията.Имаше една жена от тази анкета,за която говориш,тя беше казала,4е трябвалои да се направи компромисза него...Ами тогава..ако всеки запо4не да прави компромиси,какво ще стане питам аз?!

Народе......нали знаете,че ''имаш ли парички -обичкат те сички''.
    Понеже в БЪЛГАРИЯ и най-голямата корупция.....естествено,че ще му се разминe.......Иначе....както каза ''sam'90'' , по -горе ^^ ,....естествено,e че като има пари ще плати 2 обещетения на родителите на починалото момчe,и на момичето,което вече излезе от кома,ще си плати и на полицията,ако трябва да не го вкарат в пандиза,макар,че една америкаска звезда,не помня име ...точно,но младо момиче беше.....шофирала пияна през ноща,и я хванали и си излежала присъдата.Също така,Парис Хилтън също излежа някака присъда,aко помните....е там и милярдерите,каквато беше ПАРИС...казвам беше,защото дядо и дал почти сичките си пари на дом за сираци май,а и не одобрявал поведението на внучка си ПАРИС.
    А и там няма такива неща..., като,... '' aз ще си платя 1 000 000 и няма да ме вкарвате в пандиза'',а примерно,някой който няма толкова пари,да лежи присъдата си,само защото не е имал пари да си плати.ЗАЩОТО там има закони,и те се спазват,както от обикновенните хора като нас,така и от супер известни личности като ШЕР и МАДОНА например,но там хората спазват законите,a тук секи прави какото си иска.Тук е най- голямата корупция от цял cвят.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    sofiq
    nqkoi kaza kvo kato e proslavil bg ti useti li promqna ...mii ne ama se 4uvstvah gorda v edno ne6to pone se predstavqhme dobre .toi pomogna mnogo za tova nqma spor tva be6e edin ot malkoto sportove v koito bqhme na varha .da prova li si karierata i ima pravo da sajalqva za6toto q e gradil s godini vs bi sajalqval ako pravi ne6to tolkova godini.. mi predstavi si 4e na teb ti se slu4va cql jivot nqma da si go prosti6 no na vs otgore si vinoven za smarta na o6te hora na 4ieto semeistvo ve4e nqma kak da pomogne6 .....i za kapak na vs vs go opluvat ne kazvam 4e e prav ili 4e trqbva da ne vliza v zatvora no vs bi se opital da si smali prisadata nali ?i do v4era toi be6e balgarin i to ot lubimcite ni dnes e dolen rusnak... za men te dvamata si ostavat 6ampionite na leda
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Не е ли пародийно, че шофира след стабилна употреба на алкохол, а в същият момент е едно от лицата на кампанията - "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!"?
    Виж - ей тази лицемерна постъпка е най - отблъскваща.

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    нещо смешно да има в това че МАКСИМ е отнел 1 човешки живот?!?!?!???????
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от namina
    su6toto i as se pitah
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Едва ли и е смешно ,просто си проверява новия WALLPAPER как и седи във профила................

А иначе по темата ,както си и мислех ,повечето споделят моето мнение
    [/code]

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Между другото, понеже някой каза, че Максим имал кинти и щял да оттърве затвора - личното ми мнение е, че не само има пари, а също така е известен. Да, но това в случая му носи само отрицателни точки, защото случая както е видно е силно раздухван и поради огромният интерес подкупите са сложно нещо. Ако беше кварталната мутра, досега да имат извънсъдебно споразумение, постигнато по трудния, или лесния начин, а за по-упоритите - влачене на делото до немай къде. Та накратко - според мен не само, че ще го осъдят, но ще има и ефективна присъда (тоест, ще полежи и в затвора), но за сметка на това, адвокатите му ще издействат супер минимална присъда, която няма да се учудя при добро поведение да премине още на първата година в домашен арест, или смаляване на годините затвор. А иначе Максим не виждам какво го е страх чак толкова от затвора, като ще бъде във ВИП килията, и няма по никакъв начин да има срещи с разни отрепки, още по-малко пък ще бъде каран да работи - по цял ден ще гледа телевизия и ползва Интернет, излегнат срещу климатика. Страх от затвора е нормално да има, ама то пък неговото че ще бъде един затвор....
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Те че ще го осъдят, ще го осъдят. ДА си покажат, че им "работи" системата.

КОлкото до това какъв бил. Човека е много добър спортист, доскоро едва ли не национален герой. И това не може и не трябва да му се отрича.
    Извършил е престъпление, и ще си получи колкото трябва там за това. Не виждам защо трябва да се плюе толкова по него. Не защото не е виновен или не заслужава... А защото ако не беше известен, нямаше да ви пука.

Винаги съм се ужасявала от това нещо "известност". Хората са толкова гнусно любопитни когато става въпрос за живота на тези "известни хора", които са далеч - далеч от нашия живот, а си затварят очите за неща и хора и събития, които се разиграват точно пред носа им...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

еба му се живота край с кариерата

Град
    София най-голямото село в БГ
    vsi4ko sasipa.. karierata si.. jivota.. lubovta.. ot edno nevnimanie..

Голям фен
    Град
    Констанц
    значи аз вече казах ,че по принцип съмм му фенка ,но като спортист това определено не означава ,че като човек и личност е добър...и не мисля ,че това че е велик споретист означава,че не носи отговорност за поведението си.Ако имате съмнения по темата ще кажа само: Майк Тайсън- може би един от най -великите боксьори за времето си ,но това не го прави по-добър човек,даже напротив и той си беше повярвал ,че като е велик и известен може да получи всичко без никой да му търси сметка...А и не мога да разбера какво са ревнали сега всички ,че максим и албена нямали бъдеще и леле боже какво ще правим сега, не виждате ли, че това си е чист шантаж и опит да се маниполира общественето мнение, защото още преди повече от година те казаха че смятат да преклучат участието си на спортни състезания.. , тъй ,че стига сте се вайкали как за един миг сме си променили мнението ,ние не сме си го променили ,но просто смятаме,че всеки трябва да си носи отговорност за действията си..

П.П. а там някой каза нещо и за медиците, че сме им били завиждали и за тва сме ги оплювали,пък те горките били невини, айде стига глупост моля ви се. Не смятам ,че някой който съзнателно произвежда алкохол и проституира в страна в която това се наказва със смъртна присъда е невинен . И кво за да ги отърват тия опростиха либииския дълг ,без да ни попитат нас, хората на който реално погледнато той "принадлежи", за да оправят бакийте на хора, който са били достатачно алчни за да останат в тая страна до край. Ми то на тоя принцип дай да спасяваме и всичките ни трафиканти на дрога къде кво има по света
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Никой не може да отрече приноса,на Максим за българския спорт и за прославянето, името на страната ни в чужбина.Независимо от това, обаче той е извършил престъпление.Не умишлено, разбира се, а след употребата на алкохол.Погубил е човешки живот и би следвало да си плати за това.Каквато и присъда да му се възложи, той не ще върне обратно загиналите.В момента кариерата му на фигурист е възможно най-нищожния му проблем...
    Не е ли пародийно, че шофира след стабилна употреба на алкохол, а в същият момент е едно от лицата на кампанията - "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!"?
    И това, щях да спомена в постта си, но реших че е излишно.Да пародия е,ужасно е да участваш в подобни кампании, а същевременно да допускаш такива основни гешки и да се качваш в колата, в нетрезво състояние.Както и да го въртим , станалото станало.Естествено е да му е гадно, да страда заради съсипаната си кариера, но народа го е казал."Кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи!"
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Освен това смятам, че "трагедията" не трябва да се пише в кавички.
    Вие го изкарахте, че едва ли не си е казал "Абе дай да изляза пиян и да утрепя някой"... И после потъркал ръце и си казал "нях, нях, на им на гадните плазмодии"...

Пък и както каза експлоитед, савата само носи негативи в подобни ситуации. Ако беше някой слски бек, последици нямаше да има. За това трябва да ви пука повече...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    su6toto i as se pitah

Град
    sofiq
    su6toto i as se pitah

ne naistina spodeli kvo e tolkova sme6no spored tebe ...,...
    --- Анджелина Джоли ---

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    деба руското копеле

Те тава е българинът - силно люби и мрази, от Ботев насам еволюцията ни е заебала

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Те тава е българинът - силно люби и мрази, от Ботев насам еволюцията ни е заебала
    "силно да любя и мразя.." те тава ми е девизо

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    su6toto i as se pitah

Внимание! Оу внимание <333 (=
    Ами самото заглавие, самите идеи, които описвате, самото заключение на това на какво се смея, без да знаете. Всъщност всичко е толкова комично, граничещо със сърказма, защото всички тоооолкова много знаете по темата <3 ('=

su6toto i as se pitah

Ами самото заглавие, самите идеи, които описвате, самото заключение на това на какво се смея, без да знаете. Всъщност всичко е толкова комично, граничещо със сърказма, защото всички тоооолкова много знаете по темата <3 ('=
    Ти като разбираш ,защо не кажеш нещо ?
    Комплекси лесно се избиват...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scorpias
    su6toto i as se pitah

Виждам и затова диво се забавлявам. Напрво си умрях от смях
    Нека ако някой сложи точка тези не комплексари след него да говорят за него, не виждам нищо лошо, пак толкова комично, колкото обсъждането с а, ъ, о, у за една катастрофа ('=

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от scorpias
    su6toto i as se pitah

Виждам и затова диво се забавлявам. Напрво си умрях от смях
    Нека ако някой сложи точка тези не комплексари след него да говорят за него, не виждам нищо лошо, пак толкова комично, колкото обсъждането с а, ъ, о, у за една катастрофа ('=

ti ili si mn zle ili.....
    --- Анджелина Джоли ---

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си