- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нима е възможно?
От известно време разни хора ми говорят разни неща. И тези неща разтърсват основите на мирогледа ми. Става въпрос, че упорито се опитват да ме убедят в едно нещо.
Конкретно - жената разбира, че я обичаш без да я биеш!
Но това според мен е невъзможно. Как може да разбере една жена, че я обичаш, ако не я шамариш редовно? Айде разбирам, че на някои не им трябва кайш и тн., но без никакъв бой. какви са таз жени? Изобщо как разбират, че ги обичаш, ако не ги биеш поне един път на ден, не ги връзваш в къщи и не им се караш, когато не са сготвили вкусно?
Казват ми, че ставло и с цветя, бонбони и мили думи. Глупости. Само с твърда ръка става! Изобщо тук не става дума само за любов, ами и за съжителство. Една жена ТРЯБВА да бъде бита - често и по много. Иначе как ще живеее и обича?
Та кжете си вашето мнение по въпроса. Биете ли жената редовно? Тя обича ли ви, когато не я биете достатъчно?
Grumpy old madman
така е!
жените трябва да бъдат бити и малтеритрани не само от мйъжете си, но и от бащите си
обяснявам:
момичетата в днешно време израстват разглезени и разчитат на това, че ще ги намери някой богат глупак, за да ги храни
едно момиче, което бива малтретирано от малко има 2 варианта
1 - ако няма вродена воля, ще се превърне в нищожество, което е добре за мъжът, който сл;ед време ще я вземе - тя ще е без самочувствие, компелксирана и послушна
2 - ако е волева личност, ще използва комплексите си от малка и омразата към родителите си, за да се амбицира и да се самодожкаже - защото комплексите са един от най-добрите мотивационни методи
и в двата случая, една малтертирана от малка жена - предимно емоционално и психически, но ако се налага - и физически - ще може да открие каква е в действителност
затова е хубаво мъжът, ако обича жената, да продължава да я малтретира във връзката им, за да я амбицира към съответно благоприятно поведение
![]()
Хм, боят трябва да е само в леглото (тъй де.. от моя гледна точка). Но знам ли, може и да ми хареса. Досега не съм имала подобна връзка - почти абсолютно подчинение. Тоест, докато не пробвам, не мога да кажа дали одобрявам, или не.
Ооо, куенч, я да млъкваш. Баща ми ме е сцепвал от бой (и сега се случва понякога), правят ме на луда... определено се чувствам зле и имам усещането, че някой ден ще ги убия (нашите).
Собственост на Canis_Dirus
айде де, не можете да кажете, че не съм генерално прав
hora mn ste prosti bez da go priemate navatre.. na4i za da dokaje6 lubovta si trea da bie6 jenata/momi4eto bojeeeeeeeee![]()
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Пробвала ли си как върви с якo кютек?Първоначално написано от bebeto0o
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Това реторичен въпрос ли беше?
Много обичам изказвания на хора, които въобще нямат престава за какво става въпрос.
Собственост на Canis_Dirus
Именно![]()
Хех, радвам се, че тук има истински мъже и жени, които бият и носят на бой!
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Кво, ако не биеш и не носиш на бой, не ставаш за нищо, така ли?
![]()
Робинята на Quench
Ставаш за изтривалка.Първоначално написано от SINDEL
Grumpy old madman
И като изкарвам повече пари от мъжа си,на какво основание ще ме бие?
Парите определят авторитетът в семейството до голяма степен.
Ако печеля повече от мъжа си,аз съм силният пол,главата на семейството,моя е тежката ръка,в пряк и преносен смисъл.
dori i temata da e na 6ega se pak sam na tvardoto mnenie 4e majente nqmat absoliutno nikakvo pravo da biqt jenite si v nikakuv slu4ei kakto i obratnoto de 6toto i takiva slu4ei ima nekvi mo6ni lelki da nalagat majete si .No ina4e sam absoliutno protiv tva e glupavo i tapo kompleksirano povedenie
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не сте нормални ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от Sevt
Не сме..
![]()
Робинята на Quench
и кое те кара да си мислиш,че една жена,която е трудолюбива и амбициозна ще остане с мъж,който я бие?
Айде,добре,куенч каза,че една от причините да го търпи,е да му точи парите,но ако тя е по-способна от него?
Той за какво й е?
Тя може сама да си готви,да си пере,да чисти,да си роди деца от някой по-лесен мъж,да си се чука с него..
Гледате на нещата през някакъв си ваш мъжкарски начин,но за жената любов не значи бой.А вие трябва да се съобразявате с жените,както и жените с вас.
По-глупавва тема от това до сега не бях виждала ....Жените са нежния пол ако не сте чували... Те не са създанени, за да бъдат бити , а за да бъдат обичани!!! Според мен обичтта не се изразява във това дали биеш жена си!!Аз съм на мнение,че ако си позволяваш да биеш момиче дори и да не е твоята приятелка , трябва да си изключително прост и нуждаещ се от лекарска помощ![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Но не може да се набие сама. Не и така, както един мъж би я набил! С тежката десница. С кожения кайш! И после да я пенатрира навсякъде. Това е то ЛЮБОФФФФФФПървоначално написано от sexy_ebliva_15
Grumpy old madman
emi to4no zatova gi ima takiva kreteni koito biqt jenite si 6toto se kompleksirat ot silata na jenite si kogato te sa po uspqli i nali znaqt 4e fizi4eski sa po slabi i gi nalagat zdravo .KOMPLEKSARI KVO ISKA6Първоначално написано от sexy_ebliva_15
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
talisman4e_ и sexy_ebliva_15 вие имате бахти извратенита представа за любов... я се осъзнайте...
Ако някой ме бие, ще го отровя неразкриваемо.......![]()
![]()
Мдаааам, трябва повече бой - и в леглото, и извън него. Но повечето мъже сте си такива - само си говорите, пускате теми по форумите, а в живия живот няма кой да ти метне един здрав кютек.Бухалка да ви набутат в ръцете, пак нищо не вършите. НЯМА ИСТИНСКИ МЪЖЕ ТУК, всички само си дрънкат...
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
И после? Ще умреш от глад в кухнята, както си закопчана за парното с белезници! Не става така таз работа. И как ще го отровиш? М?Първоначално написано от Special K
Grumpy old madman
Боят наистина учи и възпитава на много неща. Но имам предвид пляскането в детски години.
Да показваш на жена, че я "обичаш" чрез бой е глупаво. Така не показваш, че я обичаш, а че я притежаваш - има разлика. Е, тук идва въпросът дали в мъжката психика тези неща не се препокриват, но мисля, че все пак си има неща, които са недопустими.
А и от друга страна - кой трезвомислещ и свободен човек (дори и жена да е) би търпял някой да демонстрира притежание и власт, чрез бой? Не говоря за сексуални изживявания, а за чисто и просто битово ежедневие - и там, за мен, боят е недопустим.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
мхмПървоначално написано от Fuckin'Hostile
един шамар може да каже много повече от един скандал
помислете го така - след 3-4 години с един мъж ще почнете да се карате яко, а след караницата и двамата се чувствате зле, обиждате се, т.н.
ако мъжът ви изшие един здрав шамар, болката е силна, но кратка и след това нещата се оправят - вие си вземате поука кой е по-силен и съответно - прав и така
мисля, че не може по-просто да го обясня - по-добре ли е един мъж да ви нарича "курва" и "пача"? якият кютек оправя всичко
ей, миналия месец видях на улицата как един мъж удари жена си и тя му се извини! направо ми се напълни душата! двама уши така да се обичат и разбират...