- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нима е възможно?
Първоначално написано от sexy_ebliva_15
няма лошо
нали, синдел?![]()
Собственост на Canis_Dirus
точно ти трябва да си най-сигурнаПървоначално написано от sexy_ebliva_15
![]()
Ах ти! Къде пак ме набута между шамарите?Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Аз съм добро дете, не оби4ам да ме бият! Това е извратено и вси4ките сте ненормалници..
Срам ме е от вас
ПП: Набийте ме? Оби4ам ви?![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Е,нееее,това беше злобно,но яко.Първоначално написано от quench
![]()
Ако намекваш за ника секси еблива 15.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Оппа - застигна ни дългата ръка на закона!
Ама и вие сте едни! Аз говорех за лек профилактичен любвеобилен бой, а вие извадихте снимките на малтретирани жени. То по лицето не се бие.
Grumpy old madman
Много ми е интересно, дали наистина ви е толкова забавно.
Куенч, излагш се... много...![]()
аууу, ужас! срам ме е...
...ще приема със сведена глава урока по морал...
![]()
Беше. Преди ти да вземеш всичко толкова насериозно. Тук са се събрали бдсм фенове и си правят веселото и ти ...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
А простата истина е, че си търся някоя домина в кожи. Да ми сложй каишка на врата и да ме разхожда из апартамента, да ям от кучешка паничка ида ме налага с камшик.
Grumpy old madman
Нещо ново. От кога? На горещия стол друго каза..Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Да ви имам бдсма виа тийнпроблем..
С едната ръка държа мишката,с другата прампампам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от exploitedteen
айде, айде.. забавни са
ако жена иска да бъде бита, то това си е нейно право и няма нищо по-хубаво да има кой да удовлетвори желанията й
точка
Амиии намерих се едно МИЛФ-че, зарибих се да чета Леополд Мазох. Осъзнах, че винаги ме е првиличало да ме ритат в слабините и...Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Първоначално написано от exploitedteen
101% ли си сигурен, че не са забавни някому?
и освен тва, кога последно съм искал някому мнението дали е забавно или не? ние питаме дали е рентабилно или не?!!
Ужас...
Никога не бих стояла с човек който би ме ударил.
Абе я се осъзнайте. Само жените трябва да бием.![]()
Ти чуваш ли се какво говориш? Извинявай много, но не всичко изглежда ти е напълно ясно. Ти какво, мислиш си, че малтретираните жени чакат мъжа си пред вратата и му казват: "Айде бе, откога си чакам дневната доза юмруци в лицето и ритници в стомаха..."Първоначално написано от _Cuddly_
Гоненето на вещици почна^^
Намерихте в коя тема да се възмущавате,
че чак и петиция към американския президент![]()
бдсм и за мен е загадка неразрешима,
което не ми пречи да се полигавя в няколко поста
Всичко е смешно, дори трагичното.
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Моля те, престани да изкарваш така нещата, не ме разбираш явно. Умишлено удебелих 'искам', но ти не обърна внимание и изкриви думите ми. Аз се моля на приятеля си да ме удря, това ми харесва, разбираш ли? Не ти говоря за малтретиране, а забавление, удоволствие. Щом ми допада защо да не го практикувам?
Тук никой нямаше предвид сериозни побоища над жени, които не го искат.
Първоначално написано от _Cuddly_
Не знам колко значения има на думата "бита", но аз се сещам главно за едно. Не съм изкривила ничии думи. Просто ти влагаш един смисъл в тях, а аз съвсем друг. Не ми се спори изобщо, защото вие явно намирате всичко това за забавно. Чак ми се повръща като се сетя...
П.П. И ако искаш да използваш думата "бой" с по-леко и "забавно" значение, поне можеше да кажеш "пошляпване"...
Много умна тема! И смислена. Направо да приемаш моите поздравления! До толкова се очаровах от силата на високоинтелектуалният ти мозък, че вече няма накъде...
Канис, за какво го правиш? Биеш на очи достатъчно... нямаш нужда от повече самоизтъкване! А бих казала, че имаш потенциал да се развиеш в нещо по-добро. Начинът ти на изразяване, събран с това, което говориш , ме извяжда на изводи, че ти отдавна си надхвърлил тийн възрастта./ако беше малко по не извън релси, щях да се съглася, но простотиите, които сипеш една след друга бих приела за човек на 15-16 год. - образно казано, само ако са казани по най, най-просташкия начин./
Няма да казвам, че никоя жена не би стояла при мъж, който я бие и малтретира, защото просто не мисля, че е нужно на 1 нормален човек - той си го знае това и сам.
А за тези като теб... прав им път, да ги видим ква жена ще си вземат?!
това, че огромен процент от жените са малоумни и седят с половинките си, въпреки, че ги смелват от бой е вярно и си е лично техен проблем
а това, че писалите по-горе веселяци са откачили - също
"-Но аз ще те бия.
-Че как иначе ще разбера, че ме обичаш?"
/Луна и Горш/
Има милиони случаи на малтретирани жени, милиони случаи на не малтретирани жени, но почти винаги жената избира какво ще й се случи и какво ще търпи, даже да не го съзнава. Просто трябва да има повече мста на които да се учи за насилито, за последстията, за това как да го предвидим, как да се изплъзнем и защо.
На всеки еин час една жена е убита от съпруга си и най-често наследството им бива най-голямата жертва. Най-лесния начин за да се мотивира една жена да сложи край на тормоза, то е само чрез децата й.
И защо такива теми? Защо не за децата, жертва на родителите си? Това, че тати бие мама, не се отразява така, както мама бие детето си, а тати се гаври с него.
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Ох, стига де, нямах предвид "пошляпване". Ако го имах, щях да го кажа. Мисълта ми беше, че ако мъж ми разбие устата, вкуся кръвта.. да, харесва ми! Да ме връзват, удрят, унижават. Това, че вие, останалите, не го приемате, е съвсем друга тема. Аз говоря за себе си, обсъждахме хора, на които това им допада.
Не съм казала, че във всяка връзка трябва да има бой! Не съм казала, че трябва да бият теб или някоя друга девойка, която не харесва подобни изпълнения.
Както и да е, забрави, нямам сили да споря, пък и трябва да ходя на урок. Приеми, че на някои това им доставя удоволствие. Да, единици сме, но ни има.
И Наско стига си квалифицирал хората. За теб всеки, който е по-различен от теб или има друго мнение, нещо не му е както трябва - откачил, ненормален, без ценности и т.н.
Изнервих се вече и спирам да пиша тук.
П.С.
Не искам да засегна никого, не се държа грубо (да кажа, че знам ли кво ще си помислите).
Подстрекател към домашното насилие такъвПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
абе тука много говорите за бой,ама като изляза навън и е пълно с жени които правят мъжете си на 5 стотинки на улицата.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
единици сте, а първият се е казвал Дракула![]()