.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от sexy_ebliva_15
    Единственото,което ме притеснява е,че във всяка шега/ирония/майтап,се крие мъничко истина..

няма лошо

нали, синдел?
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на quench
    Единственото,което ме притеснява е,че във всяка шега/ирония/майтап,се крие мъничко истина..
    точно ти трябва да си най-сигурна
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

няма лошо

нали, синдел?
    Ах ти! Къде пак ме набута между шамарите?
    Аз съм добро дете, не оби4ам да ме бият! Това е извратено и вси4ките сте ненормалници..
    Срам ме е от вас

ПП: Набийте ме? Оби4ам ви?

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    точно ти трябва да си най-сигурна
    Е,нееее,това беше злобно,но яко.
    Ако намекваш за ника секси еблива 15.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Оппа - застигна ни дългата ръка на закона!
    Ама и вие сте едни! Аз говорех за лек профилактичен любвеобилен бой, а вие извадихте снимките на малтретирани жени. То по лицето не се бие.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Много ми е интересно, дали наистина ви е толкова забавно.

Куенч, излагш се... много...

аууу, ужас! срам ме е...

...ще приема със сведена глава урока по морал...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Беше. Преди ти да вземеш всичко толкова насериозно. Тук са се събрали бдсм фенове и си правят веселото и ти ...

А простата истина е, че си търся някоя домина в кожи. Да ми сложй каишка на врата и да ме разхожда из апартамента, да ям от кучешка паничка ида ме налага с камшик.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Беше. Преди ти да вземеш всичко толкова насериозно. Тук са се събрали бдсм фенове и си правят веселото и ти ...

А простата истина е, че си търся някоя домина в кожи. Да ми сложй каишка на врата и да ме разхожда из апартамента, да ям от кучешка паничка ида ме налага с камшик.
    Нещо ново. От кога? На горещия стол друго каза..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Да ви имам бдсма виа тийнпроблем..
    С едната ръка държа мишката,с другата прампампам.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    просто понякога не е забавно...
    и е проява на много лош вкус...

http://longanlon.bloghub.org/223/#more-223

има неща, които просто не са забавни...

айде, айде.. забавни са

ако жена иска да бъде бита, то това си е нейно право и няма нищо по-хубаво да има кой да удовлетвори желанията й

точка

Нещо ново. От кога? На горещия стол друго каза..
    Амиии намерих се едно МИЛФ-че, зарибих се да чета Леополд Мазох. Осъзнах, че винаги ме е првиличало да ме ритат в слабините и...
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    просто понякога не е забавно...
    и е проява на много лош вкус...

http://longanlon.bloghub.org/223/#more-223

има неща, които просто не са забавни...

101% ли си сигурен, че не са забавни някому?

и освен тва, кога последно съм искал някому мнението дали е забавно или не? ние питаме дали е рентабилно или не?!!

Град
    София
    Ужас...
    Никога не бих стояла с човек който би ме ударил.
    Абе я се осъзнайте. Само жените трябва да бием.

Град
    В. Търново/София
    айде, айде.. забавни са

ако жена иска да бъде бита, то това си е нейно право и няма нищо по-хубаво да има кой да удовлетвори желанията й

точка
    Ти чуваш ли се какво говориш? Извинявай много, но не всичко изглежда ти е напълно ясно. Ти какво, мислиш си, че малтретираните жени чакат мъжа си пред вратата и му казват: "Айде бе, откога си чакам дневната доза юмруци в лицето и ритници в стомаха..."

Гоненето на вещици почна^^

Намерихте в коя тема да се възмущавате,
    че чак и петиция към американския президент
    бдсм и за мен е загадка неразрешима,
    което не ми пречи да се полигавя в няколко поста

Всичко е смешно, дори трагичното.

айде, айде.. забавни са

точка
    Ти чуваш ли се какво говориш? Извинявай много, но не всичко изглежда ти е напълно ясно. Ти какво, мислиш си, че малтретираните жени чакат мъжа си пред вратата и му казват: "Айде бе, откога си чакам дневната доза юмруци в лицето и ритници в стомаха..."

Моля те, престани да изкарваш така нещата, не ме разбираш явно. Умишлено удебелих 'искам', но ти не обърна внимание и изкриви думите ми. Аз се моля на приятеля си да ме удря, това ми харесва, разбираш ли? Не ти говоря за малтретиране, а забавление, удоволствие. Щом ми допада защо да не го практикувам?

Тук никой нямаше предвид сериозни побоища над жени, които не го искат.

Град
    В. Търново/София
    ако жена иска да бъде бита

Не знам колко значения има на думата "бита", но аз се сещам главно за едно. Не съм изкривила ничии думи. Просто ти влагаш един смисъл в тях, а аз съвсем друг. Не ми се спори изобщо, защото вие явно намирате всичко това за забавно. Чак ми се повръща като се сетя...

П.П. И ако искаш да използваш думата "бой" с по-леко и "забавно" значение, поне можеше да кажеш "пошляпване"...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Много умна тема! И смислена. Направо да приемаш моите поздравления! До толкова се очаровах от силата на високоинтелектуалният ти мозък, че вече няма накъде...
    Канис, за какво го правиш? Биеш на очи достатъчно... нямаш нужда от повече самоизтъкване! А бих казала, че имаш потенциал да се развиеш в нещо по-добро. Начинът ти на изразяване, събран с това, което говориш , ме извяжда на изводи, че ти отдавна си надхвърлил тийн възрастта./ако беше малко по не извън релси, щях да се съглася, но простотиите, които сипеш една след друга бих приела за човек на 15-16 год. - образно казано, само ако са казани по най, най-просташкия начин./
    Няма да казвам, че никоя жена не би стояла при мъж, който я бие и малтретира, защото просто не мисля, че е нужно на 1 нормален човек - той си го знае това и сам.
    А за тези като теб... прав им път, да ги видим ква жена ще си вземат?!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    това, че огромен процент от жените са малоумни и седят с половинките си, въпреки, че ги смелват от бой е вярно и си е лично техен проблем
    а това, че писалите по-горе веселяци са откачили - също

Голям фен
    "-Но аз ще те бия.
    -Че как иначе ще разбера, че ме обичаш?"
    /Луна и Горш/

Има милиони случаи на малтретирани жени, милиони случаи на не малтретирани жени, но почти винаги жената избира какво ще й се случи и какво ще търпи, даже да не го съзнава. Просто трябва да има повече мста на които да се учи за насилито, за последстията, за това как да го предвидим, как да се изплъзнем и защо.
    На всеки еин час една жена е убита от съпруга си и най-често наследството им бива най-голямата жертва. Най-лесния начин за да се мотивира една жена да сложи край на тормоза, то е само чрез децата й.

И защо такива теми? Защо не за децата, жертва на родителите си? Това, че тати бие мама, не се отразява така, както мама бие детето си, а тати се гаври с него.

ако жена иска да бъде бита

Не знам колко значения има на думата "бита", но аз се сещам главно за едно. Не съм изкривила ничии думи. Просто ти влагаш един смисъл в тях, а аз съвсем друг. Не ми се спори изобщо, защото вие явно намирате всичко това за забавно. Чак ми се повръща като се сетя...

П.П. И ако искаш да използваш думата "бой" с по-леко и "забавно" значение, поне можеше да кажеш "пошляпване"...

Ох, стига де, нямах предвид "пошляпване". Ако го имах, щях да го кажа. Мисълта ми беше, че ако мъж ми разбие устата, вкуся кръвта.. да, харесва ми! Да ме връзват, удрят, унижават. Това, че вие, останалите, не го приемате, е съвсем друга тема. Аз говоря за себе си, обсъждахме хора, на които това им допада.

Не съм казала, че във всяка връзка трябва да има бой! Не съм казала, че трябва да бият теб или някоя друга девойка, която не харесва подобни изпълнения.

Както и да е, забрави, нямам сили да споря, пък и трябва да ходя на урок. Приеми, че на някои това им доставя удоволствие. Да, единици сме, но ни има.

И Наско стига си квалифицирал хората. За теб всеки, който е по-различен от теб или има друго мнение, нещо не му е както трябва - откачил, ненормален, без ценности и т.н.

Изнервих се вече и спирам да пиша тук.

П.С.
    Не искам да засегна никого, не се държа грубо (да кажа, че знам ли кво ще си помислите).

Град
    your mind,your body and your soul

Re: Нима е възможно?

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    От известно време разни хора ми говорят разни неща. И тези неща разтърсват основите на мирогледа ми. Става въпрос, че упорито се опитват да ме убедят в едно нещо.
    Конкретно - жената разбира, че я обичаш без да я биеш!
    Но това според мен е невъзможно. Как може да разбере една жена, че я обичаш, ако не я шамариш редовно? Айде разбирам, че на някои не им трябва кайш и тн., но без никакъв бой. какви са таз жени? Изобщо как разбират, че ги обичаш, ако не ги биеш поне един път на ден, не ги връзваш в къщи и не им се караш, когато не са сготвили вкусно?

Казват ми, че ставло и с цветя, бонбони и мили думи. Глупости. Само с твърда ръка става! Изобщо тук не става дума само за любов, ами и за съжителство. Една жена ТРЯБВА да бъде бита - често и по много. Иначе как ще живеее и обича?

Та кжете си вашето мнение по въпроса. Биете ли жената редовно? Тя обича ли ви, когато не я биете достатъчно?
    Подстрекател към домашното насилие такъв
    абе тука много говорите за бой,ама като изляза навън и е пълно с жени които правят мъжете си на 5 стотинки на улицата.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    единици сте, а първият се е казвал Дракула

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си