- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Слушайте ся и помагайте, че много я закъсахБях влюбена в един ама се появи друг който ме харесваше и той се държеше много, много мило и аз ест се влюбих. И сега съм влюбена в него и на НГ му казах че го обичам ама той после каза че не ми вярва и че съм била пияна или че съм се била разлигавила (случва ми се често и той постоянно ми го натяква) след тва се скарахме за някви работи нз вече за кво и сега се даржи мноу смотано
![]()
![]()
та искам съвет как да го си го върна. Щоту си мисля че още има чуства към мене ама....
kato za na`alo ne se napiwai i probwai po nqkakaw na4in da mu dokaje6 lubowta si, ima na4ini za towa
ама аз изобщо не близвам и тва нещо стана в скайпа и даже исках да му се обадя да чуе че не съм пияна
Не трябва само да му го кажеш,а и да му го покажеш по някакъв начин![]()
опитвам се ама той се дърпа...опитах се га до гушна той аа не ти ше ме биеш и почна да дава на зад и аз се отказах...![]()
Аве момиче, за да му докажеш че го обичаш не значи да го "гушнеш"... За доказване на чувствата трябва доста време, на точното място по точното време със точните действия....Първоначално написано от sexy_bebz
Според мен с право си е извадил тези доводи.Дръж се сериозно и следващия път може да ти повявва=)
Разберете ме аз не пия! Изобщо! А "Обичам те" му казах един единствен път и тои не ми повярва
![]()
Явно си му го казала прекалено раноПървоначално написано от sexy_bebz
Животът е адът описан в Библията!
че той бил ли е някога твой ?Първоначално написано от sexy_bebz