Миии от около месец познавам едно момче мн сладку и ние сме 3 приятелки и те 3-ма приятели и две от моите фр ходат с неговите двама пряители и само ние двамата само че те ходат вече няколко месеца ама аз се неможех да се запозная с него ии на Нова Година се запознахме и двамата без гаджета това онова там пиехме си 2-та само че дойде бившия ми и аз забраих другото момче и с бившия ала бала ама само за вечерта .. и то сички си тръгнаха заспаха и останахме 4 човека а аз бях мн пияна ии седа на дивана и падам и се извинявам на земята ахха ии после вмето да кажа то е нова година казах то е Великден ии от тогава това момче се ми вика къде си бе Великден това онова ии той все идва в моя квартал с неговите приятели там при моите приятелки ама аз все нямам време все съм някъде другаде ии снощи бяхме заедно в една кръчма шестимата и той само ме ебаваше за Великден вика айде наздраве бе Великден ай това ай онова хаха и аз само се смея ии той ай пияницо пии хаха и аз му се усмихвам такава и нещо ко седа и той става и отива до тоалетна и ме хваща за раката и седи е така 1 минута и не ме пуска хаха и по едно време аз такава го погледнах и той избяга надолу по стълбите после се връща ии седи и се обърнал на другата страна и си гледа през прозореца и го срам да ме погледне и виждам как ме гледа в прозореца в отражението и викам са ко стана а аз го харесвам ма нинам той дали ме харесва ии аз пък получих некъф смс от едно приятелче си се бъзикаме "Мило обичам те " такифа глупости се си пишем ии той ми взел телефона и го видял това ии .. 2 часа дума не ми каза и после си тръгваме и нещо пак почна ме ебава за Великден а то беше мокро сноши и аз на токчета и се пързалям и викам еи ела ме дръж и той олеле пак ли се напи и аз не бе и такава съм го хвана под ръка .. и си ходим и си мълчим само че дойде автобуса и той си тръгна .. ;( и немога да разбера далии ме харесва а досега с някое момче толкова бавно никога не е ставало ии нинам нямам му нито скайпа нито телефона .. ;(