.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Не Толкова Анонимна Алкохоличка

знам че темата може би ще изглежда безсмислена но все пак се нуждая от помощ...та аз съм на 15 и нещо алкохола ми идва в повече, като има алкохол не мога да се сдържа да не пия, а започна ли няма спиране не правя поразии като се напия, държа си се нормално но се чудя как бих могла да го откажа защото май не е мн добре на моята възраст да правя такива работи..
    So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!

Град
    in the sky
    ахаха тъкмо сега ти е времето после за кога ?

Mi 6tom ne moje6 da se konrolira6 naistina e zle rabotata.. :S Еmi kato za na4alo se postarai da mine6 s vazmojno po malko alkohol (moje6 da spodeli6 s fr ti i da gi nakara6 da ti pomognat ) Probvai da mine6 s kola ili sok (koeto si e dosta trudni4ko) Ili 4eti forumi z aalkoholici (sorry ako prozvu4ah grubi4ko s dumata alkoholici ) Em kasmet !!!!
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

мерси много за съветите...то вярно че сега ми е времето да пия ама аз май малко прекалявам
    So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!

ако акто има пиене ти се пие е нормално, все едно да има шоколад и а не ти се яде...
    опасно е, когато ти търсиш какво да пиеш
    а и наистина е така - пий сега, още десет години МАКСИМУМ.. и ще почнеш да викаш на децата си, че мн пият... спокс
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

ми аз точно почвам да си търся като нямам кво да правя

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    mi nz az za moqta malka vazrast mislq 4e piq prekaleno mnogo daje ama mi haresva pak i moite roditeli ne mi zabranqvat i az ne go namiram kato 4ak takuv porok
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

моите родители също не ми забраняват, даже те ме научиха да пия, май само трябва да не стигам границата на "препиването" :P

мерси много за моралната подкрепа и ще се опитам сама да се контролирам за да не стават гафове

Град
    Варна
    И аз на твойте години бях така, ма всичко е до едно време, това наливане омръзва....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    OoO to i az sam taka Vida li alkohol ne se spiram ama posle pravq dosta interesni ne6ta Za tva i nqmam namerenie da se otkazvam ot nego...pa ti 6tom si si re6ila da go spira6 tvoi problem...ama ne te savetvam jivei si jivota dokato o6te moje6

Град
    Някъда там в небосклона...
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    OoO to i az sam taka Vida li alkohol ne se spiram ama posle pravq dosta interesni ne6ta Za tva i nqmam namerenie da se otkazvam ot nego...pa ti 6tom si si re6ila da go spira6 tvoi problem...ama ne te savetvam jivei si jivota dokato o6te moje6
    ми то общо взето е така

хех значи стигнах до компромисно решение няма да го спирам само ще го намаля малко

Повече от фен
    Град
    Burgas
    prosto kaji NE nikoi ne moje da ti pomogne, ako ti ne si pomogne6. az sym na 20 i obi4ah da si piivam, no razbrah 4e e super vredno i v edin moment prosto sprqh i sq si piivam samo vince(4erveno merlo ) ve4e. taka 4e ako ti e trudno da spre6 pone se ograni4i do edin vid alkohol. ili se napii zverski sys vseki po otdelno ...draifai cqla ve4er i 6te gi otkaje6 az taka otkazah vodkata. \/

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

хахаха сякаш варианта с ограничаването повече ми се нрави от този с драйфането но мерси все пак за 2-те възможности :P

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Не Толкова Анонимна Алкохоличка

Цитирай Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
    знам че темата може би ще изглежда безсмислена но все пак се нуждая от помощ...та аз съм на 15 и нещо алкохола ми идва в повече, като има алкохол не мога да се сдържа да не пия, а започна ли няма спиране не правя поразии като се напия, държа си се нормално но се чудя как бих могла да го откажа защото май не е мн добре на моята възраст да правя такива работи..
    офф и аз бях така , направи няколко мнооо сериозни напивания , ама мно хуаво тря да се изложиш ..чак да те е срам да излезеш 1 седмица, пък после ше поспреш ...ако тва не те спре, щото мен не успя ...
    намери добър заместител ..но това също не ти го препоръчам , някой път хората пребягват към по кофти неща ....
    аее общо взето ...мисля че след време ше разбереш че да пиеш е суперрр гадно !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

хм...чудя се какъв заместител ще помогне в моя случей добре е като идея да заменя алкохола с нещо друго ама както каза и ти "някой път хората пребягват към по кофти неща ...." а не искам по-кофти от това

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
    хм...чудя се какъв заместител ще помогне в моя случей добре е като идея да заменя алкохола с нещо друго ама както каза и ти "някой път хората пребягват към по кофти неща ...." а не искам по-кофти от това
    да да определено недей , тва не е добра идея ... ми пробваи първия случай , може и да помогне ... нз ...ако не ще чакаш всичко да мине от самосебеси ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

в моя случей си е хроничен алкохолизъм и май няма да мине от самосебе си

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    т'ва к'во общо има с музиката?

не че има нещо общо с музиката просто по погрешка я пуснах там темата...без да искам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си