- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Не Толкова Анонимна Алкохоличка
знам че темата може би ще изглежда безсмислена но все пак се нуждая от помощ...та аз съм на 15 и нещо алкохола ми идва в повече, като има алкохол не мога да се сдържа да не пия, а започна ли няма спиранене правя поразии като се напия, държа си се нормално но се чудя как бих могла да го откажа защото май не е мн добре на моята възраст да правя такива работи..
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
ахаха тъкмо сега ти е времето после за кога ?![]()
Mi 6tom ne moje6 da se konrolira6 naistina e zle rabotata.. :S Еmi kato za na4alo se postarai da mine6 s vazmojno po malko alkohol (moje6 da spodeli6 s fr ti i da gi nakara6 da ti pomognat ) Probvai da mine6 s kola ili sok (koeto si e dosta trudni4ko) Ili 4eti forumi z aalkoholici (sorry ako prozvu4ah grubi4ko s dumata alkoholici) Em kasmet !!!!
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
мерси много за съветите...то вярно че сега ми е времето да пия ама аз май малко прекалявам![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
ако акто има пиене ти се пие е нормално, все едно да има шоколад и а не ти се яде...
опасно е, когато ти търсиш какво да пиеш
а и наистина е така - пий сега, още десет години МАКСИМУМ.. и ще почнеш да викаш на децата си, че мн пият... спокс
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ми аз точно почвам да си търся като нямам кво да правя![]()
mi nz az za moqta malka vazrast mislq 4e piq prekaleno mnogo daje ama mi haresva pak i moite roditeli ne mi zabranqvat i az ne go namiram kato 4ak takuv porok
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
моите родители също не ми забраняват, даже те ме научиха да пия, май само трябва да не стигам границата на "препиването" :P
мерси много за моралната подкрепа и ще се опитам сама да се контролирам за да не стават гафове![]()
И аз на твойте години бях така, ма всичко е до едно време, това наливане омръзва....
ми то общо взето е такаПървоначално написано от mon4eto
![]()
хех значи стигнах до компромисно решениеняма да го спирам само ще го намаля малко
![]()
![]()
prosto kaji NE nikoi ne moje da ti pomogne, ako ti ne si pomogne6. az sym na 20 i obi4ah da si piivam, no razbrah 4e e super vredno i v edin moment prosto sprqh i sq si piivam samo vince(4erveno merlo) ve4e. taka 4e ako ti e trudno da spre6 pone se ograni4i do edin vid alkohol. ili se napii zverski sys vseki po otdelno ...draifai cqla ve4er i 6te gi otkaje6
az taka otkazah vodkata. \
/
хахаха сякаш варианта с ограничаването повече ми се нрави от този с драйфането но мерси все пак за 2-те възможности :P![]()
офф и аз бях така , направи няколко мнооо сериозни напивания , ама мно хуаво тря да се изложиш ..чак да те е срам да излезеш 1 седмица, пък после ше поспреш ...ако тва не те спре, щото мен не успя ...Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
намери добър заместител ..но това също не ти го препоръчам , някой път хората пребягват към по кофти неща ....
аее общо взето ...мисля че след време ше разбереш че да пиеш е суперрр гадно !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хм...чудя се какъв заместител ще помогне в моя случейдобре е като идея да заменя алкохола с нещо друго ама както каза и ти "някой път хората пребягват към по кофти неща ...." а не искам по-кофти от това
![]()
да да определено недей , тва не е добра идея ... ми пробваи първия случай , може и да помогне ... нз ...ако не ще чакаш всичко да мине от самосебеси ..Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
в моя случей си е хроничен алкохолизъм и май няма да мине от самосебе си![]()
т'ва к'во общо има с музиката?![]()
не че има нещо общо с музиката просто по погрешка я пуснах там темата...без да искам![]()