- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 Месец
Ооо,не е вярно .. тоест зависи, ако момичето е от тея дет се впечатляват от кинти,кат една позната..дет нейния пич бута по сумати пари за да й угоди а тя все е недоволна...Първоначално написано от GregoryHouse
иначе, лично аз .. предпочитам да сме някъде само двамата, да гледаме залеза..звездите..или каквото и да е свързано с небето .. или може да сме някъде където има много свещи..място където да е романтично,и просто едно ОБИЧАМ ТЕ би ме направило много по щастлива от колкото някво плюшено сърце, дето като го наседнеш казва "обичам те"![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
НЕ МОГА ДА ОПИША КОЛКО СЪМ ЩАСТЛИВ , СЛЕД 2 ЧАСА РАЗГОВОР ПО GSM-A КОГАТО ВСИЧКО БЕШЕ ЗАГУБЕНО ... ТЯ МИ КАЗА ОБИЧАМ ТЕ ... НЯМАМ ДУМИ СЛЕД ТОЛКОВА СЪЛЗИ ВЕЧЕ 26 ЧАСА БЕЗ ДА СПРА..НЕ ЗНАМ МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ![]()
![]()
![]()
Честито!Ама я кажи по-подробно кво стана :PПървоначално написано от acidburn1
offline forever!
мен ми е смешна цялата историясъс кръвопролитие и т.н ... абе хората са рационално мислещи същества а тук супер комплексарска първичност ....
Миии много е объркано...просто по всякви начини ми намекваш че е по-добре да сме разделени и такива...не се даржа много добре и изведнъж не знам какво и стана седи и вика..."М..сега се сещам за хубавите ни моменти" "Не искам да затваряме гласа ти ме успокоява" и..всичко го правеше да ме успокой иначе намекваше по заобиколен път да не сме заедно .. ми че може да си излизаме като приятели ... и изведнъж като ми каза МИЛО ОБИЧАМ ТЕ ... и аз не знам кво стана...просто всичко наопаки .. попитах я дали се шегува.. тя каза не ти си всичко за мен обичам те мн мн мн мн ти си всичко за мен много те обичам мило мое ... и аз.. О_о о_О ..извини ми се за 2-та ужасни дни които сам имал и за тва че ме е наранила .. и така..аз просто не знах кво да кажа..бях потресен..тя вика всичко се върна сетих се колко щастливи мигове имам и как искам да съм с теб ... и така.. днес правим 1 месец..обадих и се сутринта...говорихме си..но напълно нормално като приятели някво такова..тя каза че не е в хубаво настроение..после реших да и пиша смс за 1 месец..тъй като днес има много работа и не може да се видим.... ноо все още чакам отговор от около 3-4 часа...и така и не ми е писала нищо..просто не знам кво става ...почвам напълно да се отчайвам...никога до сега не ми се беше случвало такова нещо ? Някакви предположения?
И днес беше деня в който наистина всичко приключи окончателно...край... просто.. не мога да опиша колко ме боли ... не мога ...
ами да ти кажа има толкова много неща които може да и подариш...на мен преди много време като ходих с едно момче...и за 1 месец той дойде до даскалото ми с една роза...бях толкова зарадвананякак си супер яко щот другите стоят те гледат и ти завиждат до една степен и от друга страна се радваш че тоя човек наистина държи на теб и се е сетил
и ако и ти направиш нещо такова сиг ще и хареса доста
![]()
Чети преди да пишеш!!!!Първоначално написано от Lashes
А до автора:Я се стегни, има толкова много други момичета..ква е тая уж те обича иска да е с тебе, после- нищо..
Let The BEAT Control Your Body
Ми явно като се събрахме е искала да ме успокои да не правя повече глупости...за момента...не искам да качвам повече снимки какво си причиних вчера...Първоначално написано от radito
![]()
![]()
![]()
Мога да си представя колко те боли. И мен ме е боляло, ама не съм посягала на себ си. Обичала съм и съм страдала за раздяла или несподелени чувства. Но никога не бих се наранила заради това. Човек трябва да обича и цени себе си. Как иначе очаква другите да го обичат и да го ценят?Първоначално написано от acidburn1
Нещо лично,но ти нарочно ли го правиш? Искаш да те съжали ли? Та това е само 1 месец. Не са 20 години. хората имат деца, живяли са заедно, минали са през толкова неща и пак се разделят, ама никой не се реже......И после аз съм била инфантилна.
сексита, прочети му темата. те тези само се събират и разделят, а той при всяка раздяла си реже ръцете......
Просто го приеамам твърде тежко...нараязах се пак...този път на другата рака...исписах името и ..само моя най-добър приятел ме спря и не успях цялия да се нарежа...не ми пука за нищо...няма съвест и душа , мразя любовта ..
Ти да не си мислиш, че това е някой филм и че тя ще разбере това, ще дойде при теб с насълзени очи, ще ти каже че си нейния живот и ще си народите 5 деца?
Ние очакваме мъжа да ни е подкрпа и опора, а те мъжете по-кекави и от нас.....
Няма как да ида при нея...спрях да и пиша смс-и щотот тя ми писа "Спри да ми пишеш" а аз не съм и писал нещо да я карам да се върне .. а съвсем нормално.. исках да я чуя..дори като приятел да я видя .. за 1 минута..дори да не си говорим.. блокира ме навсякъде и ми писа смс че ще е по добре и за двама ни ако не си пишем или поддаржаме контакт известно време...Първоначално написано от krem4et0
.................................................. ...........................Първоначално написано от andy_k
хахаха браво мойто момче за 1 месец подарък ще и вземаш явно много си я обичкаш ... миии какво ще я зарадва може да вземеш някой голям букет с 30 или 31 рози ... само това ми хрумва![]()
Подаръци за 1 месец, както и да го въртиш, все е кофти идея. Ти очакваш ли от нея нещо реципрочно?
Благодаря ти че поясни ... ммм снощи си полафихме малко с нея...та нищо няма да излезне...тя каза , че докато не се оправя и не ми мине .. от любовта ..няма да се видим да не ми става по зле.. и като се оправя сме щели да си излизаме като приятели...вика ми като си по добре ми се обади да се чуем .. и аз просто и казах че тва значи никога повече да не и са обадя , че няма да се оправя , няма да продължа напред , зарязвам всичко както съм направил , не ми пука от нищо и край света за мен спира...ии..казах СБОГОМ и затворих..Първоначално написано от krem4et0