Миии много е объркано...просто по всякви начини ми намекваш че е по-добре да сме разделени и такива...не се даржа много добре и изведнъж не знам какво и стана седи и вика..."М..сега се сещам за хубавите ни моменти" "Не искам да затваряме гласа ти ме успокоява" и..всичко го правеше да ме успокой иначе намекваше по заобиколен път да не сме заедно .. ми че може да си излизаме като приятели ... и изведнъж като ми каза МИЛО ОБИЧАМ ТЕ ... и аз не знам кво стана...просто всичко наопаки .. попитах я дали се шегува.. тя каза не ти си всичко за мен обичам те мн мн мн мн ти си всичко за мен много те обичам мило мое ... и аз.. О_о о_О ..извини ми се за 2-та ужасни дни които сам имал и за тва че ме е наранила .. и така..аз просто не знах кво да кажа..бях потресен..тя вика всичко се върна сетих се колко щастливи мигове имам и как искам да съм с теб ... и така .. днес правим 1 месец..обадих и се сутринта...говорихме си..но напълно нормално като приятели някво такова..тя каза че не е в хубаво настроение..после реших да и пиша смс за 1 месец..тъй като днес има много работа и не може да се видим.... ноо все още чакам отговор от около 3-4 часа...и така и не ми е писала нищо..просто не знам кво става ...почвам напълно да се отчайвам...никога до сега не ми се беше случвало такова нещо ? Някакви предположения?