.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    In a bathtub full of ether......

Град
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    и от какъв зор се предписва пушене на трева като лечение?

и как така хем е нелегално,хем обаче като ти снемат отпечатъците и ти издадат карта може да си взимаш джойнт?

нещо не се връзва. тва е все едно да те снимат и да ти издадат карта,с която да можеш да убиваш легално хора примерно или да крадеш от магазините
    Марихуаната може да се прилага като лечение при атрит,глаукома,СПИН,астма,а лцхаймер,за възстановяване след химиотерапия,за повишаване на апетит при анорексия и други,епилепсия,хепатит С, мигрена, множествена склероза, при рак и други......Има и превантивно действие към някои от гореизброените....
    Нелегално е за останалите.....Ако имаш карта за медицинска марихуана(тоест ако си диагностициран със някое заболяване), не е нелегално ако си носиш картата в теб......Дори има случай да връщат иззета марихуана на хора с карта за медицинска марихуана.....
    Колко много хляб има да изядем докато разрешат и тук медицинската.....

Град
    Хахах пак няма да стане....тя позволява да носиш само определени количества(Идеална е просто за потребител на марихуана) но не би вършела работа на пласьор.......Пък и с продажба на трева пари които да си струват риска не се правят......

Супер фен
    Град
    Своге
    special_K li4no ti pisah,ama ti ne mi otgovori.interesno mi e himi4ka li si ne6to,6toto gleam adski mn razbira6 ot teq ne6ta i vinagi si v 4as
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Теоложка е

Град
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    special_K li4no ti pisah,ama ti ne mi otgovori.interesno mi e himi4ka li si ne6to,6toto gleam adski mn razbira6 ot teq ne6ta i vinagi si v 4as
    Отново ****** проблем със тези лични....Отговорих ти но явно и ти не си го получила...Виж пак.....

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ISKAM I TUK TAKIVA
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    EastPerih (Исперих)
    и аз искам и тука да е така ама.........

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Оф и к'во като сложат тук? За медицински цели са! Не е пускаш 50 стинки и опа... хилещ се идиот

Град
    Ще си изкарам карта разбира се......

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    Ще си изкарам карта разбира се......
    +1 оф коурс

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

тук, в България? да, успех..

аз съм против, и без това си има достатъчно пушещи трева, представям си кво ще бъде, ако на всеки ъгъл може да си вземеш коз /легално, при това../

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    тук, в България? да, успех..

аз съм против, и без това си има достатъчно пушещи трева, представям си кво ще бъде, ако на всеки ъгъл може да си вземеш коз /легално, при това../
    Спокойно, тук сме много назад с културата за да се случи това.....

Евала култура, евала пушене на трева! Всичко е изключително логично, просто аз съм тъп и губя нишката. Карай, случва се. Живи-здрави
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ех ех тея автоматчета ще са супер яки ...но 100% ще ги разбиват нон стоп ! както и да е ... ако някога това стане в бг се ще се оредя с такава карта ... въпреки че ще е малко кофти .... отивам на машината иима упашка един болен от спин , един след химиотерапия и аз ...тва ще е супер кофти маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ако сложат - ставам хуул

А откъде пари за милитаризиране на мойто крю иначе? Автомат за автомат!

Ахаха пиши пиши... another rebel is dead... ама друг път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си