Искаш нещо много силно?Не можеш да го имаш?Боли!Боли нали?Усещаш се самотен и чувстваш рана дълбоко в сърцето,но...не си единсвен!Казваш си защо живея и има ли смисъл за това...да има!Приеми този факт!Не се отчайвай,недей!Живота продължава...макар и кратък!Изживей го!Изживей го така както трябва,не се затваряй в себе си!Бъди щастлив!Замисли се,че това което те е наранило отминава.Замисли се,че просто има много по-важни неща от това!Всеки има проблеми.Не го забравяй!Живота рано или късно ни преебава!Как ти звучи?Като нещо което не е истина?Но...повярвай така е!Родени сме и ще умрем,затова недей се наранява и не казвай,че искаш да умреш,защото когато дойде това време ще искаш да върнеш лентата назад,но...вярвяй...вече ще е късно!
Това го написах лично аз и то не за да се правя на поетеса!Просто искам когато някой има проблеми да го прочете,но не само да минат думите през очите му,но е да ги осмисли!Чесно казано аз сама го написах,защото ми беше мъчно и след това си го прочетох!Вярвайте успокоих се!Надявам си и при вас да подейства!