.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    В страната на чудесата

За Какво СЪЖАЛЯВАТЕ в живота си?

Е ясно и точно.Казвайте сега за какво съжалявате от миналото си което сте направили или не сте направили.

АЗ не съжалявам за нищо нито от едната нито от другата страна.
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Ооо аз съжалявам за толкова много неща от живота си....но това донякъде се е дължало на възрастта и обстоятелства независещи от мен...както и да е..с времето осъзнах грешките си и се опитвам да не ги повтарям и правя това което ми се струва най-подходящо за дадения момент

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Ако не можеш да преживееш и съжаляваш за нещо се депресираш...Аз обикновено нещата които не са станали като хората ги забравям с кеф..

Град
    Blondeland
    Съжалявам за много неща , но не е удачно да ги пиша тук...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Може би за някои неща, които съм вършил преди време. За това, че е имало период в живота, когато съм гледал само на повърхността и съм направил неща, които никога не мога да върна и ще ме преследват цял живот...
    Но като цяло съм не съм човек, който много се разкайва и гледа назад - или поне не пред другите.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Да, най-важното е да скъсаш с миналото си независимо от всичко ..да преодолееш кофти моментите и да продължиш напред

Няма за какво чак пък да съжалявам...напротив...
    Пък и съм живяла прекалено малко

Супер фен
    Град
    в килера
    Съжалявам, че не уча това което искам

Guest
    За нищо не съжелявам.

Тия теми винаги ме кефят толкова сме несъжеляващи и тъф... ама вкъщи циврите нали

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    ..... съм си ги простил!
    Браво...Това много ми хареса как си го написал...Може би трябва да споделиш тайната на ПРОШКАТА с останалата част от форума....

Айде дерзайте.....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    ..... съм си ги простил!
    Браво...Това много ми хареса как си го написал...Може би трябва да споделиш тайната на ПРОШКАТА с останалата част от форума....

Айде дерзайте.....
    oO

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ponqkoga sam mislela 4e sam dopusnala ujasni gre6ki mnogo puti i sam sajelqvala no posle kato sam se zamislqla sam otkrivala 4e ne e koi znai kakvo pak i stanaloto stanalo kasno e za sajeleniq po dobre da gleda6 napred 6toto ponqkoga ne6tata za koito se varzva6 mnogo posle vijda6 4e ne sa bili 4ak tolkova stra6ni i kakvoto ima da se slu4va se pak 6te se slu4i
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Общо зето има 1 нещо,за което немога да си простя.Но немога да го кажа,защото е много лично ,за другото не съжалявам.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Съжалявам,че се чувствах много виновна за едно нещо.
    Сега,когато разбрах истината,ме е яд,че пропилях една гоооляяяма част от живота си да съжалявам за нещо и непрестанно да се виня.

Иначе всичко си прощавам.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Съжелявам за това,че съм много доверчива и че околните ми се качват на главата,съжелявам че нямам воля и че винаги първо мисля за другите и после за себе си.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Попринцип в живота на 4овек,не трябва да съжаляваш за нищо,ноооо...съжалявам за това,4е съм се подвела по някои хора.Мазнят ми се и искат от мен било то съвети или нещо друго.Пишеха ми се приятели...А сега,когато имам специален ден(Рожден ден) по4ти никой не се е сетил за мен!Само хора,от които не о4аквах ...
    Просто...трябва да внимаваме пове4ко на кой се доверяваме,защото може да съжаляваме рано или късно... И вси4ко това,заради 4овешката суета и...егоизъм!Неща,толкова грозни,толкова отблъскващи...но и същевременно толкова реални.Безли4ие и хора без скруполи ни обкръжават и стават все пове4е и пове4е...А 4овещината и дори малкото съ4увствие къде отидоха?Светът е заобиколен от такава завист и умраза...Няма я 4овещината,няма го съ4увствието...Около нас има толкова много хора,но и същевременно толкова малко истински...
    Ха...колко жалко...пиша този пост,но кой ли би се заинтересувал да го про4ете?...Няма зна4ение...ще кажа само,4е добрите хора лесно се забравят!Наранена съм от вси4ките подлизурски думи и лъжите...Найстина не е никак приятно...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ...зъжалявам, че си обръснах девствения мустак толкова късно...трябваше по-рано...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    mi to o6te e rano da se kaje..na 15 sam....nqmam izobilie ot takiva ne6ta no moje bi za sega sajalavam 4e sam po4nal da vzimam narkotici da py6a cigari........a sa6to sajalavam mnogo 4e sam vlazal da y4a v sportno y4ili6te a ne v nqkoe drygo.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Някой път съжалявам за това, че съм прекалено добричка... Но като цяло не съжалявам за нищо
    >>> House Music <<<

Град
    София
    Съжалявам само за едно нещо което съм направила/ми се е случило...
    Но... Нека да не го обсъждам..

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    ...зъжалявам, че си обръснах девствения мустак толкова късно...трябваше по-рано...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    колко си прав само

аз съжалявам, че почнах да си бръсна краката и подмишниците толкова рано.
    DAMN YOU, Калинка от седми клас, че ми каза "ама как може да не си бръснеш краката всички си ги бръснат вече от нашия клас"
    и аз тъпата еми хуу шси ги обръсна и аз да не остана по-далеч.
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Живота тепърва ми разкрива хубавите и лошите си страни , има време за какво да съжалявам , но в момента за нищо! Ем може и да има за нещо ,но то ще е дребно и незначително.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    че не отидох в Австрия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си