- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- обрязване на половите органи при жените в детска възраст
Уважаеми, високопарни госпожици, ако живеехте в арабския свят на Африка, нямаше да смеете да гъкнете... така че да не сме много смели в българския форум.
Ако бяхме в Африка. . . но не сме, нали така?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Можем да изразим мнение.
Сигурна съм, че жертвите на това безумие са на нашето мнение, но както ти сам/а (ти ше кажеш) каза, не могат да направят нищо...
Нищичко.
Може разбира се, но е желателно да не е наивно като на ThunderGoddess.
искат или не искат...Аллах им го е казал значи ще изпълняват..Първоначално написано от ThunderGoddess
не могат да се усетят че ако бог ги е създал няма да иска да правят никакви промени по себе си..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
каквоооо
това е ужасно.. тъжно .. гадно.. безмислено.. ТЪПО
![]()
горките..
от къде идва цялата тая работа тогава?Първоначално написано от exploitedteen
те са много религиозни всичките...ако отрекат религията горко им..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Няма смисъл от обрязвания!
Не се бъркам там, където не ми е работата.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Много от вас казаха,че хората с нашата култура и традиции нямат право да се бъркат,защото това е друга религия и въпроса се приключва дотам.Не съм съгласна,защото ако бяхте в някое племе,където след като ти се роди първото дете ти режат пишката,надали щяхте да си викате "Ми тва ми е културата"Въпреки,че като се замисля,те най-вероятно си казват точно това...Просто е варварско да съществуват подобни обичаи,след като друга част от света е постигнала много повече в това отношение и разполага с информация,която се разпространява доброволно.Не е нормално да се извършва подобно издевателство,с извинението,че е племенна традиция,след като заради него живота на жертвата няма да е пълноценен и ще бъде изпълнен с болки,застрашен от здравна гледна точка,и лишен от възможност да се изпитва удоволствие.
Малко ти куца примерабез пишка няма племе. ^^
Аааа,казах,след като си направиш едно чедоПървоначално написано от Fuckin'Hostile
Ето на,при китайците би бил ефективен метод...
![]()