.

Виж резултатите на анкетата: Има ли полза от разпространяването на информация за този проблем в страни, в които не се практикува?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нямам представа

4 12,90%
  • Не

8 25,81%
  • Да

19 61,29%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Уважаеми, високопарни госпожици, ако живеехте в арабския свят на Африка, нямаше да смеете да гъкнете... така че да не сме много смели в българския форум.

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Уважаеми, високопарни госпожици, ако живеехте в арабския свят на Африка, нямаше да смеете да гъкнете... така че да не сме много смели в българския форум.
    Ако бяхме в Африка. . . но не сме, нали така?
    Можем да изразим мнение.
    Сигурна съм, че жертвите на това безумие са на нашето мнение, но както ти сам/а (ти ше кажеш) каза, не могат да направят нищо...
    Нищичко.

Може разбира се, но е желателно да не е наивно като на ThunderGoddess.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Това е отвратително и не ми побира ума как може една жена да го е преживяла и да го причинява да дъщеря си, баси тъпата смотла, която е тая Предпочитам да ме изхвърлят от шибаното им общество, отколкото да ме режат така, пффф ... горката жена - добре че е казала, за да знаят хората какво се прави в тези държави, ужас. Кой психар изобщо е измислил подобна традиция и как може толкова много хора да му се хваната на думите и как е възможно такава традиция толкова време да е жива ....
    искат или не искат...Аллах им го е казал значи ще изпълняват..

не могат да се усетят че ако бог ги е създал няма да иска да правят никакви промени по себе си..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    каквоооо
    това е ужасно.. тъжно .. гадно.. безмислено.. ТЪПО

горките..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Това е отвратително и не ми побира ума как може една жена да го е преживяла и да го причинява да дъщеря си, баси тъпата смотла, която е тая Предпочитам да ме изхвърлят от шибаното им общество, отколкото да ме режат така, пффф ... горката жена - добре че е казала, за да знаят хората какво се прави в тези държави, ужас. Кой психар изобщо е измислил подобна традиция и как може толкова много хора да му се хваната на думите и как е възможно такава традиция толкова време да е жива ....
    искат или не искат...Аллах им го е казал значи ще изпълняват..

не могат да се усетят че ако бог ги е създал няма да иска да правят никакви промени по себе си..
    в Корана го няма това..
    от къде идва цялата тая работа тогава? те са много религиозни всичките...ако отрекат религията горко им..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Ямбол
    Няма смисъл от обрязвания!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не се бъркам там, където не ми е работата.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Много от вас казаха,че хората с нашата култура и традиции нямат право да се бъркат,защото това е друга религия и въпроса се приключва дотам.Не съм съгласна,защото ако бяхте в някое племе,където след като ти се роди първото дете ти режат пишката,надали щяхте да си викате "Ми тва ми е културата" Въпреки,че като се замисля,те най-вероятно си казват точно това...Просто е варварско да съществуват подобни обичаи,след като друга част от света е постигнала много повече в това отношение и разполага с информация,която се разпространява доброволно.Не е нормално да се извършва подобно издевателство,с извинението,че е племенна традиция,след като заради него живота на жертвата няма да е пълноценен и ще бъде изпълнен с болки,застрашен от здравна гледна точка,и лишен от възможност да се изпитва удоволствие.

Малко ти куца примера без пишка няма племе. ^^

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Малко ти куца примера без пишка няма племе. ^^
    Аааа,казах,след като си направиш едно чедо Ето на,при китайците би бил ефективен метод...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си