- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е да си заек?:)
Абе се ми викат ще бъдеш заек в новото даскало нз си кво кво значи тва да си заек ? немоа да разбера
Редактирато от-ЦвЕтИт0
Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.
![]()
оо да бееее....
мене изобщо не са ме закачали
момчетата-да...ама момичетата нищо не им казват
Да си заек е супер яко пък :P
da si zaek kvo shte reche golqmoto mejduchasie te prashtat za banichkii zimata te hvyrlqt v snegaaa v lafkata te butat i predrejdat ama sled pyrvata godina si4ko se opravqxaa
LIVERPOOL FOREVER !!!
Ми не е нищо особено. Просто по коридорите като те види някой може да ти каже: "Ей, заек"На мене нито са ми давали моркови, нито зеле. Нищо
Не са ме и блъскали в снега и в лавката не ме пререждат (защото аз след това ги пререждам и ги обиждам
). Не е нищо особено, както казах
![]()
Първоначално написано от Madness
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Първоначално написано от smotano-f
Mхм...Още повече че да си заек ти се случва веднъж в живота.Аз си спомням "заешкия ми период" с добри чуства.А тва да те занервят с моркови и зеле се случва само в някои гимназии.На нас примерно ни даваха изкуствени моркови,вътре пълни със сладки неща.![]()
+1Първоначално написано от chipi_kaoo
az si spomnqm 4e mi vikaha zaek ama mai ne sa me hranili sas morkovi zele i pro4ie.......
sega ve4e az vikam na malkite zaici ama ne sam gi hranil....6i davam pari za tqh q bqgai ot tyka![]()
Ми да си заек означава да сте най-малките в училище, както аз например (8 клас)Първият ден ни дадоха моркови, апнахме си
, а сега нещо не ни дават... тцтцтц, скръндзи
![]()
Хаха...аз също мисля,4е е яко![]()
Имам една съу4еник4а,която има приятел във 1ва испанска.Той е 9ти клас и тя каза,4е ако отидеш при по-големите и те кажат да не те зака4а никой,ти си в пъълна безопасност от моркови и заешки простотии...Бе кво...голяма работа,важното е,4е си влязла
![]()
...Има и такъв слу4ай,примерно,трябва да минаваш от едната страна на коридора,до другата и през тва време от 2те страни те целят с моркови и такива...
![]()
абе първия ден ти дават моркови,после първата седмица-две ти викат някой ЗАЕК,но после всички забравят.таз година съм 9 клас(заек)и вече всички са забравили какво е това заек
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Леле представяш ли си как някой идва и ми казва "Яж морков" пхахаха лелееее ххаа направо ше си го напрая на мезе..
аха а ако не прайш тва коет ти казват кво става![]()
Оф, тва със зайците е голяма простотия. Що за глупост?
Другите достатъчно ти обясниха какво е, така че аз само исках да си изразя "компетентното" мнение по въпроса.
Тъпо е и не трябва ти пука.
Аз никога не съм имала заешки истории проблеми, само на първия ми учебен ден в новото даскало ни целиха с моркови, даже болеше!![]()
Големите си имат и по-важни работи от това да се занимават със зайците.
:P Сори, че толкова разхвърляно и накъсано говоря...
Първоначално написано от lil4etuuu
Според мен се излагаш, ако правиш това, което някой си ти казва. Човек трябва да показва характер и да отстоява мнението и позицията си.
Иии... те не ти казват какво да правиш. Поне не съм чула за такива случаи...![]()
![]()
![]()
...много яко![]()
Ами аз не изживях този период,за което малко ме е яд...влязох в гимназия чак в 9 клас и съответно не ми казват заек,въпреки че съм за първа година!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Погледнете го от добрата страна![]()
![]()
Да си заек си е направо страхотно :P Е,в началото отнасяш разни подмятания по междучасията и то най-вече от тези,които са с 1-2 години по-големи,но това отшумява за около месец.Много е стресиращ първия месец в новото даскало,после влизаш в ритъм,създаваш контакти и всичко си идва на мястото.![]()
Нищо особено не еПървия учебен ден минава много весело (поне при мен беше супер яко
) Иначе през другото време може някой да ти каже,че си заек,ама кво ти пука - тва са глупости. Иначе насилствени работи няма...Един като хранеше с моркови и аз му казах Не,мерси и той "ее айде само малко,традиция е" ама не са някви грубияни да те тъпчат в буквалния смисъл..
Абе не знам дали разбра нещо ама не се стряскай![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хм... инт в моито даскало зайци са 5кл и 8Спомням си е 5 клас едни батковци ми казаха 4е съм наи-сладкото заи4е
ама после ма обараха
и ги казах на мама
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()