.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Какво е да си заек?:)

Абе се ми викат ще бъдеш заек в новото даскало нз си кво кво значи тва да си заек ? немоа да разбера

Редактирато от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.

Град
    Bikini Bottom
    Ще разбереш. Първия ден ядеш моркови... зеле.. квот ти купят. А след тва ти викат ЗАЕК ииии ако по отракан можеш и да се спасиш

заек ти викат кат си за първа година в гимназията

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от .:БаЛъК:.
    заек ти викат кат си за първа година в гимназията
    Е мисля, че автора тва го знае. И не само първта година. Докато има по-големи, ти винаги си им заек. Аве ..... объркана работа. Аз мисля, че тва са си пуберски историй, и че е много тъпо.

оо да бееее....
    мене изобщо не са ме закачали
    момчетата-да...ама момичетата нищо не им казват

Да си заек е супер яко пък :P

da si zaek kvo shte reche golqmoto mejduchasie te prashtat za banichkii zimata te hvyrlqt v snegaaa v lafkata te butat i predrejdat ama sled pyrvata godina si4ko se opravq xaa
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Ми не е нищо особено. Просто по коридорите като те види някой може да ти каже: "Ей, заек" На мене нито са ми давали моркови, нито зеле. Нищо Не са ме и блъскали в снега и в лавката не ме пререждат (защото аз след това ги пререждам и ги обиждам ). Не е нищо особено, както казах

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да си заек е супер яко
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Да си заек е супер яко

Mхм...Още повече че да си заек ти се случва веднъж в живота.Аз си спомням "заешкия ми период" с добри чуства.А тва да те занервят с моркови и зеле се случва само в някои гимназии.На нас примерно ни даваха изкуствени моркови,вътре пълни със сладки неща.

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Ще разбереш. Първия ден ядеш моркови... зеле.. квот ти купят. А след тва ти викат ЗАЕК ииии ако по отракан можеш и да се спасиш
    +1
    az si spomnqm 4e mi vikaha zaek ama mai ne sa me hranili sas morkovi zele i pro4ie.......
    sega ve4e az vikam na malkite zaici ama ne sam gi hranil....6i davam pari za tqh q bqgai ot tyka

Град
    Враца
    Ми да си заек означава да сте най-малките в училище, както аз например (8 клас) Първият ден ни дадоха моркови, апнахме си , а сега нещо не ни дават... тцтцтц, скръндзи

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Да си заек е супер яко
    Сигурно

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хаха...аз също мисля,4е е яко
    Имам една съу4еник4а,която има приятел във 1ва испанска.Той е 9ти клас и тя каза,4е ако отидеш при по-големите и те кажат да не те зака4а никой,ти си в пъълна безопасност от моркови и заешки простотии ...Бе кво...голяма работа,важното е,4е си влязла ...Има и такъв слу4ай,примерно,трябва да минаваш от едната страна на коридора,до другата и през тва време от 2те страни те целят с моркови и такива...

Град
    EastPerih (Исперих)
    абе първия ден ти дават моркови,после първата седмица-две ти викат някой ЗАЕК,но после всички забравят.таз година съм 9 клас(заек )и вече всички са забравили какво е това заек

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Леле представяш ли си как някой идва и ми казва "Яж морков" пхахаха лелееее ххаа направо ше си го напрая на мезе..

mhm

аха а ако не прайш тва коет ти казват кво става

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Оф, тва със зайците е голяма простотия. Що за глупост?
    Другите достатъчно ти обясниха какво е, така че аз само исках да си изразя "компетентното" мнение по въпроса.
    Тъпо е и не трябва ти пука.
    Аз никога не съм имала заешки истории проблеми, само на първия ми учебен ден в новото даскало ни целиха с моркови, даже болеше!
    Големите си имат и по-важни работи от това да се занимават със зайците.
    :P Сори, че толкова разхвърляно и накъсано говоря...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: mhm

Цитирай Първоначално написано от lil4etuuu
    аха а ако не прайш тва коет ти казват кво става
    Според мен се излагаш, ако правиш това, което някой си ти казва. Човек трябва да показва характер и да отстоява мнението и позицията си.
    Иии... те не ти казват какво да правиш. Поне не съм чула за такива случаи...

...много яко

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз не изживях този период,за което малко ме е яд...влязох в гимназия чак в 9 клас и съответно не ми казват заек,въпреки че съм за първа година!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Добрич :o)
    Погледнете го от добрата страна

Град
    Blagoevgrad
    Да си заек си е направо страхотно :P Е,в началото отнасяш разни подмятания по междучасията и то най-вече от тези,които са с 1-2 години по-големи,но това отшумява за около месец.Много е стресиращ първия месец в новото даскало,после влизаш в ритъм,създаваш контакти и всичко си идва на мястото.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нищо особено не е Първия учебен ден минава много весело (поне при мен беше супер яко ) Иначе през другото време може някой да ти каже,че си заек,ама кво ти пука - тва са глупости. Иначе насилствени работи няма...Един като хранеше с моркови и аз му казах Не,мерси и той "ее айде само малко,традиция е" ама не са някви грубияни да те тъпчат в буквалния смисъл..
    Абе не знам дали разбра нещо ама не се стряскай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

хм... инт в моито даскало зайци са 5кл и 8 Спомням си е 5 клас едни батковци ми казаха 4е съм наи-сладкото заи4е ама после ма обараха и ги казах на мама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си